7.

1.4K 117 0
                                    

"Hej! Hovorím s tebou!" Chytila ho za rukáv.
"Pre - prečo si to spravil? Prečo si sa zrazu správal tak milo?" Nechcela aby sa k nej správal milo. Všetci ju nenávidia. Je k nemu zlá. Nezniesla to. Potom v sebe cítila chyby. Celý čas naňho kričala.

Otočil sa..
"A prečo by som nemohol?" Usmial sa na ňu okúzľujúcim úsmevom..Väčšinou predstiera, že je milý a dobrý, ale s ňou to je prirodzené.. Zdvihol obočie.

"Lebo.." Všetok hnev v nej vybuchoval.
"Lebo.." Začala cítiť strašný smútok. Už dlho nemala tento pocit.. Vlastne okrem hnevu nemala žiadny pocit. Myslela, že sa rozplače, tak sa otočila a chcela odísť.

Zastavil ju.. Videl v jej očiach toľký smútok.. Vzal ju k sebe do objatia..

Zarazene sledovala situáciu, v ktorej sa ocitla. To nemôže byť pravda! Povedala si v duchu. Nemôžem cítiť! "Pusť ma! Neznášam ťa! Dokiaľ si neprišiel bolo všetko v poriadku!" Zakričala naňho.

"Len ten hnev vypusť von.. Nedrž ho v sebe.. Takto sa zabíjaš z vnútra.." Povedal milým hlasom a hladil ju po vlasoch.

"No a? Čo ak ani nechcem žiť?!" Skríkla a nejako sa od neho dostala preč.

Jeho črty tváre ztvrdly.. Nemohol uveriť tomu, čo práve povedala.. Naštvaný sa na ňu pozrel."Tak toto už nikdy nehovor! Určite máš prečo žiť.. Každý má nejaký dôvod." Zavrčal na ňu.. To čo povedala, v ňom vyvolalo túžbu po jej krvi.
"Ak nechceš naozaj zomrieť, radím ti, už to nikdy v mojej prítomnosti nevyslovuj.. Ani si nevieš predstaviť, ako sa teraz snažím ovládať.." Povedal cez zaťaté zuby.

"No hej.. Si veľký zlý upír, čo?" Zdvihla obočie. Hneď ako bola zvnútra zložená jeho vlnou hnevu sa konečne cítila ako ona. A náhodou aj prezradila, to čo o ňom sama zistila.

The Same[DOKONČENÉ]✔ Where stories live. Discover now