12.

1.3K 101 0
                                    

Rainina nálada hneď poklesla.. Už mala dosť tých jej emócií. Smutná vyšla von, ale už to dlhšie nevydržala. Domov by to nezvládla, už to nedokázala ďalej v sebe držať. Išla do uličky hneď vedľa oprela sa o stenu a začala plakať. Najprv to bol tichý plač ale čím ďalej bol hlasnejší..
"Blbé pocity!" Vstala a Skríkla!
"Ja.. Ja.." Snažila sa dýchať.
"Ja niesom slaboch!" Povedala a silno rukou udrela do steny! Žiadnu bolesť necítila, ale na chvíľu sa upokojila. Po chvíli ju jej ruka začala fakt bolieť a jej hánky začali krvácať.
"Ach!" Vzdychla naštvane na svoju ruku a prechádzala sa z miesta na miesto a rozmýšľala, čo robiť! Už ani neplakala. Len naštvane rozmýšľala nad tým čo a ako.

Phil zrazu zacítil krv.. Krv, ktorá patrila Raine. Tým si bol istý. Okamžite vyštartoval zo svojho miesta a vybehol von. Našiel ju v uličke hneď vedľa. Oči mala napuchnuté a červené. Musela plakať.
"Raina.." Opýtal sa jej pomaly.

Pozrela naňho.
"Prosím.. Choď preč! Nechcem, aby ma niekto videl!"

Pokrútil hlavou a pristúpil k nej. "Predomnou sa skrývať nemusíš.. Vezmem ťa domov a.. No ak chceš už sa nikdy neuvidíme, budem sa ti vyhýbať. Ale dovoľ mi vziať ťa do bezpečia a ošetriť ti tú ruku."Povedal milým hlasom, ale pri časti, kde by sa už nikdy nemali stretnúť, bolo počuť značnú bolesť.

"Nie.. Ja nechcem! Čo to nechápeš?! Nie je to tebou! Je to mnou!" Zakričala naňho a otočila sa mu chrbtom. Išla hlbšie do uličky. Našla tam nejaký kameň. Ostrý kameň. Vzala ho a pozorovala.

The Same[DOKONČENÉ]✔ Where stories live. Discover now