22.

1.2K 90 0
                                    

Zasmial sa..,,Keď to podáš takto, znie to divne.. Ale.. Bola si odvážna, povedala si mi názor rovno do očí.. Tie tvoje oči, to ako si sa na mňa pozerala.. Hm.. Nemôžem si pomôcť ale si naozaj nádherná.." Vylial jej svoje prvé pocity z ich prvého stretnutia.

Ona sa naňho doširoka usmievala. Bolo vidno, že sa aj červená...,,Ehm... Ja keď som ťa prvý krát zbadala tiež som bola trochu mimo. Bolo to niečo nečakané. Tie tvoje krásne zelené oči a úžasné vlasy.. Si jednoducho dokonalý. Ale možnosť, že ja by som niekedy mala šťastie som hneď zavrhla a začala robiť to čo mi išlo najlepšie.. Potom som zistila, že si upír, keď si ma prvý krát nechal ísť a tým pádom som si nedávala už žiadnu nádej" Zahryzla si do spodnej pery a pozerala naňho.

,,Vieš, že keď sa červenáš, si ešte krajšia?" Opýtal sa jej s úsmevom na tvári..,,A to, že si nemala žiadnu nádej.. Neprestal som na teba myslieť, od kedy sme sa zrazili." Prišiel k nej a pobozkal ju.

Usmiala sa.,,Je tu taký kľud" Porozhliadala sa naokolo.

,,To je." Rovnaký pokoj cítil aj vo svojom vnútri.. Nikdy by neveril, že by aj on, upír, mohol mať po svojom boku tak dokonalé dievča ako je Raina.,,Ďakujem.." Usmial sa na ňu.

Uprela naňho jej pohľad.,,Za čo?"

,,Za všetko.
Za to, že si mi dala šancu.
Za to, že si tu teraz so mnou.
Za to, že pôjdeš so mnou na Timovu svadbu.
Za to, že si.
Za to, že ma miluješ." Vymenoval jej všetky dôvody.

,,Ach" Tentoraz ona bola tá čo vzala situáciu do vlastných rúk a pritiahla si ho k sebe za golier košele a pobozkala ho.

The Same[DOKONČENÉ]✔ Where stories live. Discover now