Teşekkürler

1.6K 99 40
                                    

Merhaba, sonunda bu hikaye de tamamlandı. Huzurluyum. En başından beri söylediğim gibi bu hikaye bir uyarlamaya/parody/ alternatif versiyon artık hangisi doğruysa ondandı yani bütün emek Jonathan Tropper'a ait. Adam bir dahi ve en sevdiğim eseri ortaya çıkardığı için ona ne kadar teşekkür etsem az. 

Hikayeye başlama isteğim vardı ama sanırım bunun hızlanmasındaki en büyük neden dedemin vefat etmesiydi. Üzerimde annem ve babamdan daha büyük emeği vardır. Onu unutmaya başlayacağım korkusu beni sarınca hikaye de o kadar çabuk geldi işte. Aslında Luke ve Agnes kadar 'ölüm' kısımları da geçsin istedim. 

Hikayeye 2015 yazında başladım ve o zamandan bu zamana birçok şey değişse de bu seferki teşekkür 1 numaralı fikir danışmanım İrem'in hiç azalmayan yardımlarına gidiyor... İyi ki var.  

Ve demek istediğim en önemli şey ensest ilişkilere bir merakım yok, desteklemiyorum ve normalleştirmeye de çalışmıyorum, hikayede olduğu gibi bu yanlış bir şey. Okuma sorumluluğunu almış kişiler olarak siz de zaten bunu biliyorsunuzdur.

Ayrıca Final başından beri böyle düşünülmüştü, başka bir seçenek hiçbir zaman olmadı. Belki şu son söz denen şeylerden olabilirdi ama şimdilik böyle kalsa daha iyi olur diye düşündüm. Başından sonuna kadar verdiğiniz destek dolu ve eğlenceli yorumlar için hepinize çok teşekkür ederim. Muhteşemsiniz.



Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: Oct 08, 2016 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

7 + hemmingsTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang