Koşun!

53 5 0
                                    

Hadi koşun Çavuş; aklıma Hasan geldi. Belki de başıma gelen her halt o çocuğun ahı. Size anlatacağım anı yüksek dozda şiddet ve olumsuz örnek içermektedir:
Kardaşımın kafasında pürüz oluşturan bir çocuk olmuş, ismi Hasan. Canım sıkkın... O Zamanlar yüksek dozda Müzeyyensizlik yaşayan bedenim şiddete meyilli, madem bir pürüz var halledeyim dedim. Eski okula gittim, Hasan'ı aldım, okulun arka bahçesine götürdüm, Müzeyyenle konuştuğum sahaya indirdim, herkesi gönderdim, yalnızlığa şeref kattım, Hasan'la muhabbet etmek istedim. Hasan denen hergele kardeş dediği kıza aşık olmaya kalkmış. E hani aşka saygın vardı diyeceksiniz, bu aşk değil dostlar bu kardeşlik kavramına ihanet! Hasan dedim Müzeyyen senin yüzünden yok biliyorsun değil mi? Müzeyyen kim dedi. Nevrim döndü yüzüne bir tane patlattım, bu niye yaptım bilmiyordum hemen özür diledim önemli değil dedi. O kıza aşık oldun değil mi dedim sustu. Müzeyyen'in susması ve aylardır benle konuşmaması geldi aklıma yüzüne bir tane daha geçirdim. Bunu niye yapıyordum, sadece konuşacaktım. Özür diledim bu sefer Hasan özür dilerim abi dedi abi lafını duydum Hasan'a sakın bana abi deme dedim bir tane daha geçirdim. Elimdeki kan Hasan'ın suratından bulaşmıştı. Bu kanı niye elime bulaştırdığını sordum Özür dilerim dedi önemli değil dedim. Ben de özür diledim. Tel sahanın ardından garip garip bakan izleyici sayısı çoğalınca dağıl diye bağırdım. Hasan bunlar beni sinirlendiriyor dedim bir tane daha geçirdim. Kandan nefret ettiğim için bir tane daha geçirdim! Küfürler ettim, Müzeyyen senin yüzünden yok dedim, abi kim dedi Müzeyyen kim haklıydı Müzeyyen'in bu konuyla alakası yoktu Hasan'a çok üzüldüm sonra Müzeyyene değil de Hasan'a üzüldüğüm için bir tane daha vurdum yaklaşık yarım saattir Hasan'a aralıklarla vuruyor ardından özür diliyordum. Müzeyyenle alakam yok ben başka birini seviyorum dedi. Ama ne fayda gözüm dönmüştü artık seri yumrukları burnuna saydırmaya başladım öfkem geçmiyordu. Yerdeki büyük taşı gördüm aldım Özür dilerim dedim. Abi niçin özür diliyorsun dedi seni öldürmediğim için dedim. Taşı yüzüne vurup kafasını ezmek istedim. Ardından Müzeyyen bu hareketi sevmezdi diye düşünüp Hasan'ın arkasındaki duvara kafasının yanından hızla attım. Taş parçalandı Hasan ağlamaya başladı. Karşımda bir erkeğin ağlamasından nefret ederdim vurmaya devam ettim. Yorulduğumu fark ettim Müzeyyeni anlattım, ölmüş babaannem olduğunu söyledim buna onu inandırdım ardından buna inandı diye tekrar vurdum. Sigara yaktım Hasan'la dertleştim, sigara bitmeye yakın e aç kalbinde söndüreyim dedim titreye titreye açtı gömlek düğmelerini yaklaştırdım sigarayı sonra Apo koşarak girdi sahaya bırak dedi elimden aldı sigarayı Hasan'a baktı siktir kaç burdan dedi. Sonra Hasan'ı gören olmadı okulunu değiştirmiş, insan içine çıkamamış. Müzeyyen geldi aklıma, aklım gitti. Hasan'a vurdukça elim kan doldu kanım şiddete kaynadı. Hasan ağladı ve benim geceleri ayna karşısında ağladığım o vakitler geldi aklıma, aklım gitti.
Hasan'ın psikolojisi sanırım bozulmuş. Ve maalesef vicdanım hiç sızlamıyor. Başıma me gelirse gülümseyip Hasan diyorum. Eyvallah

Bir Adamın GünlüğüHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin