ALABAMA' DAN DÖNÜŞ!

71 3 0
                                    

Mutluluğun hülyasında kulaç atan bir adam olarak 'bat dünya bat' diyen yazara yaptığım hadsizlik, yalnızlığımın uğradığı ihanet, sattığım davam için büyük adaletinize sığınmaya geldim, oturum talep ediyorum! 

Sayın Başkanımı Alabamadaki tatilinden ettiğim için özürlerimi istirham ederim. Mahkememizin mübaşiri Çavuşa saygılarımı iletirim! Katip Müzeyyen'i istemediğimi belirtir gereğini arz ederim.

Mahkeme ekibinin değişmesi gerekmektedir! Yasalarımızın referanduma gitmesi, tekrardan bir anayasa inşa edilmesi taleplerim, üst mahkemeye iletilmiştir! 

Bir anda hayatımıza giren Sevgi, hücre darbesine bir devrim yapmıştır! Kalbim refaha kavuşmuş, beyindeki istila son bulmaya yaklaşmıştır! Doktor denen hergelenin devlet haini olduğu ortaya çıkmış Patagonya ya kaçtığı belirlenmiştir! 

Devletimizin yönetimi oturuma kadar Sevgi'ye emanet edilmiştir! Sevgi güvenilirdir! Kimseye güvenme yasası, Sevgi'ye güven diye değiştirilmelidir! 

Kin ve intikam duygusu ülkemizden gönderilmiştir! Edebiyat devreye girmiştir! Aşk, duyguların hepsini kontrol altına almıştır! Harun 8 gün yüzüne çıkmıştır! 

Bu mutluluğun bedeli rakı masalarında, esrar dumanlarında fazlasıyla ödenmiştir! Kötü her yola uzanan kollar gökyüzünden af dilemek için yukarıya doğru uzanmıştır! Allah hidayetini göstermiştir! Mutluluk ufukta değil yanı başımdaki koltukta oturmaktadır!

Sevgi'nin tokası bileğe geçirilmiştir! Sevgi'nin ajandasına harfler tek tek dokunmuştur! Sevgi'nin gözlerine uçurumdan bakılmış ve o gözlere hiç düşünülmeden atlanılmıştır! Sevgi'nin burnu satırlarımıza iştirak etmeye hazırlanmaktadır! Sevgi'nin yüreği edebiyatımıza ağır geldiği için anlatılacaklar listesinden kaldırılmıştır! Satırlarımız İLK DEFA ŞEREF bulmuştur! 

+OTURUM TALEBİNİZ İÇİN SAYIN BAŞKAN YOLA DÜŞMÜŞ, ÇAVUŞ BİRASINI BIRAKIP MÜBAŞİR ÜNİFORMASINI GİYMİŞTİR! GEÇİCİ OLARAK BAŞKA BİR MAHKEMEDEN MERVE İSMİNDE BİR KATİP ATANMIŞTIR!

Bir Adamın GünlüğüHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin