Elma Dersem Çık!

47 6 0
                                    

Yalvarıyorum Sevgi eskidekiler gibi olma, çık kaç kurtar kendini aklımdan! Eskilerden herkes bir zarar verip gitti. Aklıma en büyük zararı ise sen verdin bak Müzeyyen bile değil sen. Bunu bilerek yapmadın, istemedin biliyorum. Ama olmuyor işte, düşünüyorum düşünüyorum yok Sevgi anlıyor musun yok! Ben seni sevdim! Sana yanlış yapmadım! İlk defa lan bir kadına dürüst davrandım! Gözlerine toplasan 20 saniyeden fazla bakamadım! Bu kadar kısa sürede kağıtlarıma buyur ettim! Hiç bir kadına güvenmemeyi öğrenmiştim ben. Sana güvendim. Sen hayatta gördüğüm en iyi kadınsın bu değişmez, sen en doru olansın bu da değişmez, sana şimdilik kızmıyorum bu ne olur bilinmez!
Yapma dediğin her şeyi yapıyorum, yapacağım. Söz vermişim mesajları sonradan okuyunca anladım sözlerin hiç birini tutmayacağıma söz veriyorum! Ajandanla her gece ağlaşıyoruz. Bi de dün çok mutlu oldum; tütün var, filtre var ama kağıt yok çıldırıyorum sonra çantamın içinde buldum acayip mutlu oldum ya! Ne diyorum ben?
Doğru olan bu mu? Beni bırakıp gitmen mi? Allah aşkına ya yada neye tapıyorsanız onun aşkına ya hiç mi vicdanınız sızlamadı bunu acayip merak ediyorum. Hayatımı boka soktum tamam peki sizden bunun hesabı sorulmayacak mı? E tabi sorulacak, ne diyeceksiniz hiç hesap kitap yaptınız mı? Hadi ben yandım alışığım siz ne diyeceksiniz! Biriniz bana yanlış yaptı bende onun yüzüne bakmaya tenezzül etmedim, bana yanlış yaptı bende onun gururunu ayaklar altına serdim, bana yanlış yaptı ona sevgilimi gönderdim ardından da yok şu etik bu etik ona ahlak dersi verdim baş gardiyan demez mi siktir ordan diye demez mi ya der ya diğeri ne der bana geldi anlattı ben anlatmasını istemedim bile ama o anlattı ağlamak üzereydi fark ettim ama tuttu kendini ben de ağlamak üzereydim o da fark etti çay soğudu şarkılar derinleşti hikayesi acılar içindeydi benimde öyleydi bana anlattı her şeyi bırakıp bana geldiğini söyledi bana beni sevdiğini söyledi aa geçmişi hoşuma gitmedi ben de kalktım o masadan sonra ne oldu ona demezler mi derlerse de ki geçmişine dönmüş kafayı yedi!
Canım çok sıkılıyor, bi elmayı parçalamak istiyorum yüreğim.
Yüreğim çok sıkılıyor, bir elmayı parçalamak istiyor canım!

Bir Adamın GünlüğüHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin