37 | Feesten & Schoft

1.6K 60 5
                                    

37 | Feesten & Schoft

"En hoe was je werkdag zonder mij?" Vroeg Felix nadat ik ingestapt was. Ik deed mijn gordel aan voor ik antwoordde en zuchtte. "Saai en de tijd leek niet voorbij te gaan." Gaf ik toe en toen ik naar hem keek had hij een grijs op zijn gezicht.

"Dus vertel." Zei hij en ik kreeg een lach. Ik besloot om het eerst over Harry te hebben en daarna pas over Zayn, Felix is namelijk aan het rijden en ik zou het toch liever willen zeggen wanneer we thuis zijn.

"Eerst iets over het werk." Zei ik en hij reed de baan op. "Mmh, waarover?" Vroeg hij. "Harry zei dat we samen met hem en Marie gaan vergaderen over de fotoshoot' s. Hij wilt niet meer geïnformeerd worden via mail." Zei ik, ik zag hem uit mijn ooghoeken knikkeren. "Je weet toch dat het een excuus is om je te zien hé?" Vroeg hij en ik voelde mijn wangen warm worden.

Ik legde hem alles zo kort mogelijk uit en zei dat hij absoluut niets over Harry's moeder mocht zeggen of vragen, enkel als we alleen zijn.

Hij parkeerde zich en een nerveus gevoel nam plaats in mijn buik. Hij gaf me een rare blik maar ik glimlachte naar hem en we liepen samen naar binnen, ik duwde op de liftknop en de deuren schoven open. We stapte naar binnen met een paar anderen en duwde op onze vloer, ik voelde Felix naar me staren maar durfde hem niet aan te kijken. Ik ben er van verbaast dat ik eigenlijk niet begon te wenen toen Zayn me opwachtte in mijn kantoor.

De deuren schoven open en we liepen naar onze deur, hij stak zijn sleutel in het slot en opende hem. We deden in stilte onze schoenen uit. "Waar is Adam?" Vroeg ik terwijl ik naar de keuken ging.

Ik deed de koelkast open en keek naar wat ik zou klaar maken. "Naar huis, een van zijn vrienden is verloofd en ze zijn het gaan vieren." Zei hij, ik keek om mijn schouder en zag hem tegen de keuken leunen. "Waarom ben jij hier dan? Je zegt nooit nee tegen een reden om te feesten." Zei ik en keek weer naar het eten. "Ik wou liever met jou roddelen." Zei hij en ik lachte. Ik nam wat ik wou klaarmaken en deed de koelkast dicht.

Ik legde alles neer en begon met het snijden van mijn groenten. Ik voelde zijn grijze ogen branden maar durfde niet te kijken, ik was alles met Zayn zijn gedoe nog op een rijtje aan het zetten. "Je zegt me iets niet." Zei hij waardoor ik schrok en in mijn vinger sneed. "Shit." Zei ik en legde het mes neer en ging naar de kraan. "Sorry Abby, ik wou je niet laten schrikken." Zei hij en deed de kraan open, ik stak mijn vinger onder het water en keek in zijn ogen.

"Ik was deze ochtend eerst bij Harry nog boven geweest en toen ik mijn kantoor binnen kwam was het donker." Zei ik en hij fronste. "Je doet nooit je gordijnen dicht." Zei hij en ik knikte, ik wou het licht aan doen en toen werd de deur dichtgeslagen. Ik draaide me meteen om en zag Zayn staan. Hij zei dat ik naar hem rook." En Felix haalde geschokt adem.

"Toen ik vroeg naar wie zei hij jou dus was ik opgelucht. Hij vroeg of ik nu ook seks met jou had en ik zei dat je homo was en ik heb het ding van vroeger opgebracht en duwde hem, ik duwde een tweede keer en hij nam mijn polsen vast en zei dat ik mijn mond moest houden. Ik zei dat hij weg moest gaan en hij zei: 'dit is nog niet afgelopen' en ging toen weg."

Felix ging door zijn haar en gaf me de handdoek, ik veegde mijn handen af en nam een nieuw mes. "Moet ik het tegen Harry zeggen?" Vroeg ik, hij kwam naast me staan.

"Zayn is zijn business partner en hij verdiend er geld mee en langs de andere kant zijn we denk ik ongeveer iets." Legde ik uit terwijl ik de groenten waste en ze in de kookpot deed, ik deed er kruiden bij en keek naar Felix. "Ik denk dat je het beter tegen hem zegt. Hij zal er zeker iets aan doen en jullie zullen er zeker uit komen." Zei hij en trok me in zijn armen. Tranen prikte in mijn ogen maar ik hield ze niet tegen. "Waarom? Waarom moet Zayn steeds opdagen als ik gelukkig ben? Ben ik dan zo'n slecht persoon?" Vroeg ik al wenend.

Hij ging met zijn hand over mijn haar. "Je bent een geweldig persoon Abby, ik weet niet waarom hij zo tegen je doet. Je verdiend dit niet, je verdiend Harry. Hij maakt je eindelijk gelukkig laat Zayn niet in de weg staan." Zei hij en kuste mijn wang.

Ik knikte tegen zijn schouder. "Dankje." Zei ik, hij gaf mijn wang nog een kus en liet me toen los. "Die schoft verdiend je tranen niet." Zei hij en veegde ze weg. "Misschien moet je Harry bellen en vragen of hij naar hier komt zodat jullie er over kunnen praten?" Vroeg hij, ik schudde mijn hoofd. "Ik vertel het hem morgen wel als hij tijd heeft." Zei ik, Felix fronste. "Je weet hoe hij is, ik zou het hem nu vertellen." Zei hij en hij had een punt dus knikte ik opnieuw.

Ik zei tegen Felix dat hij gewoon de aardappelen moest schillen en in een pot met water moest doen en ze op het vuur moest zetten, hij zei dat hij het ging doen en duwde me de keuken uit.

Ik nam mijn gsm en zuchtte en zette me neer in de zetel, ik zocht Harry's naam en belde hem.

"Hey Abby alles oké?" Vroeg hij en ik kreeg een lach. "Hey Harry, ik zou graag willen praten met je." Zei ik en beet op mijn lip. "Tuurlijk, Waarover?" Hij klonk nerveus en ik vroeg me af welke gedachten door zijn hoofd aan het spoken waren. "Eum kan je naar hier komen of moet ik naar jou komen?" Vroeg ik en stond op om gewoon wat rond te lopen. "Ik ben er over 20 minuten." Zei hij, hij zei het zo snel dat ik hem bijna niet verstond. "Tot straks Harry." Zei ik. "Straks Abby." Zei hij en legde af.

Hey iedereen, ik wil even zeggen dat ik niet iedere week ga kunnen schrijven. Ik heb het druk met school en ik ga aan een ander verhaal binnenkort beginnen. Ik zal iedere week echt proberen een nieuw deel te schijven dus heb wat geduld met me xx

I'm perfect for youWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu