Σωτήρης

61 9 0
                                    

Σήμερα το πρωί ξύπνησα και πήγα από το δωμάτιο της Νεφέλης για να δω πως ειναι, πότε δεν ξυπνάει νωρίς τα Σαββατοκύριακα.

Όταν ανοίγω την πόρτα και βλέπω οτι δεν είναι μεσα.

Προχωράω προς το κρεβάτι της και βλέπω ένα σημείωμα. Το περνώ στα χέρια μου και το διαβάζω.

Όταν το διάβασα όλο έμεινα για λίγο να κοιτάζω το κενό....... τι δίαολο θέλει ο Αντρέας με την αδερφή μου;;;

Κατεβαίνω γρήγορα τις σκάλες και πηγαίνω στην κουζίνα. Εκεί βλέπω την μαμά μου να κάθεται και να περνει τον καφέ της .

"Ξέρεις που είναι η Νεφέλη;" τη ρωτάω.

"Είπε πως θα πήγαινε για τρέξιμο όταν έφευγε. " μου απάντησε.

"Ενταξι, ευχαριστώ. " απαντάω. Εφόσον λέει τρέξιμο μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει αυτό.... είναι για προπόνηση και την βοηθάει ο Αντρέας , ό οποιος δεν ξέρω ακόμα τι ρόλο βαράει και τι θέλει από την αδερφή μου. Και συγγνώμη δηλαδή από που και ως που την βοηθαει;;

Χωρίς να το σκεφτώ και πολύ ντύνομαι και πηγαίνω προς το γυμναστήριο. Είπαμε, ενταξι δηλαδή  αν είναι κάποιος να βοηθάει την Νεφέλη αυτός θα είμαι εγώ. Στο κάτω κάτω μπορεί να χτύπησα λίγο αλλά είμαι πολύ καλύτερος από τον Αντρέα.
Τον θυμάμαι καλά, μπορεί να ήταν πολύ καλός και στην πάλη και στο μποξ αλλά ακόμα καλύτερος ήταν στο να βρίσκει κορίτσια και μετά να τα παράταει και να σηκώνεται να φεύγει χωρίς να τον νοιάζει καθόλου. Παλιά κάναμε παρέα κιόλας ,αλλά μόλις κατάλαβα τι είναι ξεκοψα κατευθιαν.Μετα από τι έμαθα τα έφτιαξε με την Ράνια και καλύτερεψε. Και όσο για το θέμα με την Νεφέλη, μπορεί να έχει συμαζευτει τώρα με την Ράνια αλλά δεν το διακυνδηνεβω, εφόσον μιλάμε για την αδερφή μου ο Αντρέας είναι ένας φλωρος που η Νεφέλη δεν του αξίζει. Και στο κάτω κατω μπορει αυτός να ξερει παλη, μποξ και kick boxing αλλα εγω ξερω παλη, τζουντο και μποξ, αν ειναι καποιος να βοηθησει την αδερφη μου με αυτα αυτος ειμαι εγω. Το ξερω μπορει να την εβριζα αλλα δεν μπορουσα να κουμανταρω τον εγοησμο μου την ωρα που τα εκανα ολα αυτά. Το ότι εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω να περνώ μέρος σε αγώνες MMA με σκοτώνει στην κυριολεξία και με το σκεπτικό ότι η Νεφέλη μπορεί να τα καταφέρει δεν σκεφτόμουνα καθαρά.  Ενταξι έκανα μαλακια το ξέρω, αλλά μπορώ να επανορθοσω. Και θα ξεκινήσω σήμερα κιόλας σπαζοντας στο ξύλο τον Αντρέα.

+ + + +

Όταν φτάνω στο γυμναστήριο μπαίνω μέσα και κατεβαίνω γρήγορα τις σκάλες.

see you on the other side Where stories live. Discover now