Νεφέλη

12 3 20
                                    

Ακούω το ξυπνητήρι να χτυπάει σαν τρελό, κάτι που συνήθως με εκνευρίζει αφάνταστα, αλλά σήμερα είμαι αρκετα χαρουμενη για να νευριασω. Ανοίγω τα μάτια μου με ένα τεράστιο χαμόγελο και κλείνω το ξυπνητήρι.

Αφού ντυθηκα και έκανα τη τσάντα μου κατέβηκα κάτω και καλημερισα τους γονείς μου. Ο Σωτήρης ήταν  επίσης ξυπνια και έτρωγε πρωινό.

Μόλις πήρα μερικά πράγματα από το ψυγείο κάθισα απέναντι του. Οι γονείς μας κάθισα να στο τραπέζι μαζί μας και για κάτι συζητουσαν με τον Σωτήρη, αλλά δεν άκουγα τη συζήτηση. Στο μυαλό μου ήταν ένα συγκεκριμένο άτομο, ο Στέλιος.

Ήταν τόσο υπέροχος χθες. Ήταν γλυκός, ευγενικός, αστείος και να σημειωθεί το γεγονός ότι φυλάει υπέροχα. Εχθές ανακάλυψα πως έχουν πολλά κοινά και τεριαζουμε σαν χαρακτήρες. Σήμερα έχουμε κανονίσει άλλο ένα ραντεβού το οποίο είναι έκπληξη...... για μένα. Απεχθανομαι τις εκπλήξεις αλλά εφόσον θα μου την κάνει ο Στέλιος δεν αγχωνομαι καθόλου, τον εμπιστεύομαι.

Αφού τελιωσα τι πρωινό μου , πήρα την τσάντα μου και έφυγα για το σχολείο, προβλέπεται μεγάλη μέρα σήμερα.....

+ + + +

Δανάη

Δεν αντέχω άλλο.  Τώρα θα αναρωτιέστε τι συμβαίνει βέβαια. Λοιπόν είναι το τέταρτο και μεγαλύτερο διάλειμμα της ημέρας και η Νεφέλη δεν έχει σταματήσει να μιλάει για το πόσο τέλειος είναι ο Στέλιος. Δεν θα ήμουν τόσο εκνευρισμενη αν ήταν μόνο για αυτό το διάλειμμα, αλλά για αυτον μιλάει σε όλα.

Πρώτα ο Ανδρέας, τώρα ο Στέλιος, κάποιος να με βοηθήσει!!

Σκονταψει την Νεφέλη με τον αγκονα μου και εκείνη γυρίζει περίεργη να με δει.

"Τι έγινε;;" ρωτάει με απορία.

"Δεν μπορείς να αλλάξεις το θέμα δεν αντέχω άλλο. " Εκείνη νευει κατάφατικα και αρχίζει να μιλάει για ένα και ναυάγιο πρόγραμμα το σχολείου.

Καθώς μιλούσαμε το μάτι μου έπεσε στην παρέα το Αντρέα. Το θέμα ήταν ότι ενώ όλοι οι υπόλοιποι μιλούσαν μαζί ο Αντρέας ήταν λίγο απομακρησμενος και φαινόταν......πλιγομενος; κάτι εγινε σίγουρα εδώ.

Κοιτάω προς την άλλη πλευρά της άλλης και βλέπω την Ράνια να είναι στον κόσμο της, όπως είναι ΠΆΝΤΑ βέβαια και να μην δίνει δεκάρα για το πως είναι το αγόρι της.

"Κορίτσια θα πάω λίγο στον Άρη, θέλω να του πω κατι" είπα και έφυγα χωρίς να περιμένω απάντηση. 

see you on the other side Där berättelser lever. Upptäck nu