7

271 25 23
                                    

Άρχισαν να προχωρούν γρήγορα.Τα Χόμπιτ για να μη κουράζονται τα κουβαλούσαν ο Αστραπής και ο Δεντρογένης. Ο Λέγκολας και η Ρέλιον ήταν στην ''οπισθοφυλακή''.

"Νόμιζα ότι θα μπορούσα να εντοπίσω τις Γυναίκες Εντ. Δεν έχεις ιδέα πόσο χάλια νιώθω..Πίστευα ότι ήμουν τόσο κοντα στο να λύσω το μυστήριο της εξαφάνισής τους..Και τώρα τις βλέπω με το μέρος της Χέλιοντορ"

" Μη στενοχωριέσαι Λέγκολας, δεν είναι δικό σου το φταίξιμο."Είπε η ρέλιον και πέρασε το χέρι της γύρω απτους ώμους του Λέγκολας

"Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι πως πήγαν με το μέρος της Χέλιοντορ"

" Κάτι περίεργο συνέβη. Οι Γυναίκες-Εντ είναι καλά πλάσματα. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι έχουν πέσει θύματα της εξαπάτησης της Χέλιοντορ.''

''Μακάρι,Ρέλιον. Θέλω να ελπίζω ότι τέτοιου είδους πλάσματα δε θα πήγαιναν ποτέ με το μέρος του κακού''.

Μετά από μια πολύ άβολη παύση είπε η Ρέλιον:

''Ξες,σε σκεφτόμουν πολύ από τότε που έφυγες μαζί με τον νάνο για το Σάιρ. Δε σου κρύβω ότι ανησύχησα κι όλας.

''Και εγώ σε σκεφτόμουν.Συνέχεια για να είμαι ειλικρινής.

Ρέλιον,θέλω να σου εξομολογηθώ κάτι,δεν θέλω να το κρατάω άλλο μέσα μου.''

''Τι είναι Λέγκολας?''

''Η αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό....''

''ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ!'' ακούστηκε η φωνή του Έλροχιλ,δυνατή και αυστηρή και με μιας ο Λέγκολας τράβηξε το τόξο του και η Ρέλιον το σπαθί της και έτρεξαν προς το μέρος τους.

Αυτό που είδε ο Λέγκολας τον ενθουσίασε και τον τρόμαξε.Μπροστά του βρισκόταν ένα πλάσμα που έμοιαζε με Εντ αλλά με πιο ρόδινα μάγουλα και με..μαλλιά!>? Κατάλαβε αμέσως ότι επρόκειτο για μια γυναίκα Εντ.

''Fimbrethil!Δε το πιστεύω!Πες μου είσαι στα αλήθεια εσύ?'' ρώτησε ο Δεντρογένης την γυναίκα Εντ με δάκρυα στα μάτια

''Όντως εγώ είμαι η Fimbrethil. Επιτέλους σε βλέπω μετά από τόσο καιρό!''

Η Fimbrethil πήγε γρήγορα προς το μέρος του και τον αγκάλιασε σφιχτά,και παραλίγο να πατούσε τον Γκέρι που ταχε παίξει.

''Πού ήσουν?Πού ήσασταν όλες?'' ρώτησε ο Δεντρογένης όταν σταμάτησε η αγκαλιά τους

''Όλες?Πόσες νομίζεις ότι απέμειναν? Οι πιο πολλές σκοτώθηκαν από τον Σάουρον!Και αυτές που απομείναμε..παραλίγο να δεντρίσουμε!Ευτυχώς ήρθε μια πολύ καλή και όμορφη κοπέλα-έτσι μας φάνηκε- και μας ξύπνησε.. Και μας είπε ότι αν πάμε στο Δάσος του Φάνγκορν θα βρούμε την αιτία της εξαφάνισης μας. Και τώρα οι Γυναίκες - Εντ νομίζουν ότι φταίτε εσείς οι Εντ που πέθαναν οι πιο πολλές γυναίκες Εντ και παραλίγο να δεντρίσουμε.Αυτή η ''κοπέλα'' τις έπεισε. Αλλά εγώ δε συμφωνώ! Αποκλείεται να φταίνε οι Εντ!Από που κι ως που να φταίτε εσείς? Αλλά δε μακούνε οι Γυναίκες Εντ και οδηγημένες από την κοπέλα τα χουν βάλει μαζί σας! Έχουν γίνει πολύ βιαστικές..Αυτή η κοπέλα κάνει μάγια. Μας έκρυψε με ένα ξόρκι της καθώς ερχόμασταν προς το Δάσος για να μη μας δουν οι άνθρωποι απτο βασίλειο του Ρόαν. Τα μάγια της είναι πανίσχυρα!"

η κόρη του σάουρον // greek lord of the rings fanfictionΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα