5

286 26 37
                                    

"Ελπίζω ο δρόμος να μην είναι τόσο επικίνδυνος όσο νιώθω ότι θα είναι.Να θυμάστε ότι η απόστολή σας είναι εθελοντική και μπορείτε πάντα να σταματήσετε."

"Μπορεί να είναι εθελοντική,Άρχοντα Έλανταν, αλλά είναι και απαραίτητη. Δε πρόκειται να τα παρατήσουμε!"Είπε ο Λέγκολας γεμίζωντας της συντροφιά με θάρρος!

"Ξεκινήστε λοιπόν! Είθε οι βάλαρ να είναι μαζί σας!" Είπε ο Έλανταν και η συντροφιά ξεκίνησε.

Πέρασαν τη γέφυρα και ανηφόρισαν αργά τα μονοπάτια που οδηγούσαν έξω απτο Σχιστό Λαγκάδι. Έριξαν μια τελευταία ματιά στο Σπίτι του Έλροντ και στο πέρασμα του Μπρούινεν άφησαν τον δρόμο και έστριψαν νότια.

Είχαν σκοπό να πάνε νότια μέχρι το άνοιγμα του Ρόαν όπου βασιλιάς ήταν πλέον ο Έομερ με γυναίκα του την ομορφη Λοθίριελ(δεν είμαι σίγουρη αν προφέρεται έτσι 👅)
Θα τους ενημερωναν για την κατασταση και θα ανεφοδιαζοντουσαν(υπαρχει τετοια λεξη??)

ヾ(⌐■_■)ノ♪ヾ(⌐■_■)ノ♪ヾ(⌐■_■)ノ♪ヾ(⌐■_■)ノ♪ヾ(⌐■_■)ノ♪ヾ(⌐■_■)ノ♪ヾ(⌐■_■)ノ♪ヾ(⌐■_■)ノ♪

"Πόσες μέρες θα μας πάρει να φτάσουμε;"ρώτησε ο Πίπιν

Είχαν περάσει τρεις μέρες από τοτε που εφυγαν απτο Σχιστο Λαγκαδι.

"Αρκετές!Κάνε υπομονή όμως γιατί πολύ σύντομα μπορεί να δεις και έναν παλιό σου φίλο!"απάντησε ο Λέγκολας που δεν είχε χάσει ακόμα το κέφι του

"Πάντως μέχρι τώρα δεν έχουμε συναντήσει καθόλου Ορκ.. Δεν είναι λίγο παράξενο;" είπε ο Γκέρι

"Όντως αυτό είναι πολύ ανυσηχητικό! Φοβάμαι μη μας έχουν στήσει καμια παγίδα!"είπε ο Λέγκολας

"Είναι σίγουρο ότι κάπου μας έχουν στήσει παγίδα! Αλλά,από εδώ δεν έχουν περάσει Ορκ πρόσφατα!"Είπε ο Έλροχιλ κάνωντας τον Πίπιν να αναρωτηθεί πότε ήταν η τελευταία φορά που άκουσε την φωνή του.

Ο Έλροχιλ ήταν ο μόνος που δε συμμετείχε καθόλου στα αστεία της παρέας,φαινόταν να ανησυχούσε συνέχεια και ήταν μονίμος σε ετοιμότητα για μάχη.

"Δεν αποκλείεται να μας έχουν στήσει παγίδα άλλα πλάσματα,όχι Ορκ ,σωστα?"

"Δεν αποκλείεται Γκέρι αν και αμφιβάλλω αν η Χέλιοντορ έχει τόσους ακόλουθους.Δεν έχει αποδείξει ακόμα την αξία της σαν άρχηγος και πολύ φοβάμαι ότι η απόδειξη της ότι είναι μια πραγματική αρχηγός θα είναι τα κεφάλια μας! Φαντάσου: Αυτοί που βοήθησαν στην ήττα του Σάουρον κρεμασμένοι στη Μόρντορ. Αυτό θα της φέρει πολλούς ακόλουθους λογικά!"είπε ο Λέγκολας κάνωντας τα Χόμπιτ να ανατριχιάσουν

"ΑΧ!που μπλέξαμε πάλι παιδιά!"είπε ο Σαμ ψυθιριστά στον Πίπιν και τον Μέρι αλλά ο Λέγκολας τον άκουσε έτσι και αλλιώς.

"Ακόμα δεν έμπλεξες πουθενά Σαμ,στην Γκόντορ πας να δεις τον Άραγκορν! Εμείς είμαστε αυτοί που μπλέξαμε!"είπε ο Λέγκολας και ο Σαμ χαμογέλασε ντροπαλά

(个_个)(个_个)(个_个)(个_个)(个_个)(个_个)(个_个)(个_个)(个_个)(个_个)(个_个)(个_个)

*14 μέρες από τότε που έφυγαν απτο Σχιστό Λαγκάδι*

Το πρώτο βέλος θα χτυπούσε τον Σαμ κατευθείαν στην καρδιά αν δεν ήταν εκεί ο Γκέρι για να τον βγάλει απτη μέση.

Τα Ορκ αν και δεν ήταν πολλά,ήταν υπερβολικά επιθετικά και πολύ καλά εκπαιδευμένα. Αλλά όχι αρκετά καλά εκπαιδευμένα για να νικήσουν τον Λέγκολας, τον Γκίμλι,τον Γκέρι και κυρίως τον Έλροχιλ.Τα χόμπιτ ούτε που χρειάστηκε να πολεμήσουν.

Ο Έλροχιλ έκανε τους εχθρούς του να τρέμουν με τον τρόπο που πολεμούσε. Στην αρχή χρησιμοποιούσε τόξο και ούτε ένα βέλος του δεν αστόχησε. Μετά όταν τα Ορκ πλησίασαν έβγαλε το σπαθί του και αποκεφάλιζε ότι Ορκ έβλεπε μπροστά του.Τόσα ορκ σκότωνε,που ο Γκίμλι ντρεπόταν να κάνει διαγωνισμό με τον Λέγκολας γιατί τα Ορκ που σκότωνε ήταν πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που σκότωνε ο Έλροχιλ.

Αλλά και οι άλλοι δε πήγαιναν πίσω. Ο Λέγκολας φυσικά ήταν πολύ καλός όπως πάντα,ο Γκίμλι επίσης αλλά ο Γκέρι ήταν η μεγάλη εκπληξη.Ενώ οι νάνοι συνηθως δεν εχουν τοσο καλα αντανακλαστικά αυτός είχε αντανακλάστικα ίσα με ένα ξωτικό και πολεμούσε άγρια και γενναία. Τα Χόμπιτ πίστευαν ότι το μόνο που έκανε ήταν να τρώει αλλά ήταν λάθος.Ο Γκέρι ήταν πολύ καλός πολεμιστής.

Μετά από μια ώρα ο τόπος ήταν γεμάτος πεθαμένα Ορκ και η Συντροφιά συζητούσε τις επόμενες κινήσεις της.

(ಥ﹏ಥ)(ಥ﹏ಥ)(ಥ﹏ಥ)(ಥ﹏ಥ)(ಥ﹏ಥ)(ಥ﹏ಥ)(ಥ﹏ಥ)(ಥ﹏ಥ)(ಥ﹏ಥ)(ಥ﹏ಥ)(ಥ﹏ಥ)(ಥ﹏ಥ)(ಥ﹏ಥ)(`・ω・')ノ

Fun fact:

Οι δυο πρώτες ταινίες του Χόμπιτ κόστισαν περισσότερο από ότι κόστησε ολόκληρη η τριλογία του Αρχοντα των Δαχτυλιδιων

¯\_(ツ)_/¯¯\_(ツ)_/¯¯\_(ツ)_/¯(;▽;)¯\_(ツ)_/¯¯\_(ツ)_/¯¯\_(ツ)_/¯(;▽;)(;▽;)(;▽;)

Ηταν λιγο καπως αυτο το κεφαλαιο αλλα κατι επρεπε να ανεβασω (^_^)

Στο επόμενο κεφάλαιο θα μπουμε σε ενα πολυ ομορφο Δασος και θα συναντησουμε εναν παλιο φιλο του πιπιν και του μερι ,οπως και μια ομορφη ξωτικινα ಠoಠ(^̮^)

Αν σας αρεσε το κεφαλαιο βαλτε ⭐ και αφηστε ενα σχολιο λεγωντας μου την γνωμη σας!✔

Btw ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΡΥΩΝΩ?

η κόρη του σάουρον // greek lord of the rings fanfictionΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα