4.5

395 26 63
                                    

Ημερολόγιο Σαμ
✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖

Όταν ο Λέγκολας είπε ότι θα μας έλεγε και άλλη ιστορία δεν άντεξα,έβγαλα ένα βαθύ αναστεναγμό, αγανακτισμου και βαρεμάρας μαζί ,πράγμα πολύ ανόητο από μέρους μου,αφού όλοι εκείνοι οι παράξενοι άντρες γύρισαν προς το μέρος μου ρίχνωντάς μου πολλα απαξιωτικα,θυμωμένα και ενοχλητικά βλέμματα. Αμέσως κοκκίνησα από θυμό για τον εαυτο μου και απο ντροπη για τις ανοησιες που πεταγονται συνέχεια απτο στόμα μου. Σαν να ακούω τον γερο μου: "Σαμγουαιζ Γκαμγκη,εφτασες μεχρι τη Μορντορ και ακομα να μαθεις να φερεσαι σαν καθως πρεπει Χομπιτ". Φαντασου ημερολογιο,τι θα ελεγε αν ηταν κατι περισσοτερο απο εναν αναστεναγμο!

Τέλως πάντων,δε θυμάμαι τι ακριβώς είπε ο Λέγκολας για το ταξίδι του στη Μόρντορ αλλά το νόημα το έπιασα.Για να καταλαβεις και εσυ ημερολογιο και οι αναγνωστες,ο Λέγκολας μια μέρα παρέα με κάποια ξωτικά(ανέφερε τα ονοματα τους αλλά ηταν πολυ παραξενα,ημερολογιο,και δε θυμαμαι τιποτα!)αποφασισαν να πανε στη Μόρντορ για να ελέγξουν τι γινεται. Φαντασου,ημερολογιο,πήγαν στη Μόρντορ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ λες και πανε εκδρομή!! Πήγαν λοιπόν πέρασαν τη μαύρη πύλη- λες και είναι το πιο φυσιολογικο πραγμα στον κοσμο να περνας την κεντρικη πύλη της πιο σκοτεινης περιοχης της Μέσης-Γης-και πήγαν για εξερεύνηση. ΓΙΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ.ΣΤΗ ΜΟΡΝΤΟΡ. Και εκεί λοιπόν βρήκαν φρέσκα ήχνη Ορκ και παραξενευτηκαν. ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ. Ώρες-ώρες πιστεύω ότι άμα είχαμε τον Λέγκολας μαζί μας στη Μόρντορ η δουλειά θα τελειωνε μια ώρα αρχύτερα. Αλλα οοοοοχι επρεπε να ακολουθουμε το Γκόλουμ. Απτη μια λυπαμαι το Γκολουμ αλλα απτην αλλη παραλιγο να σκοτώσει εμενα και τον Κύριο Φρόντο!

Πάλι ξεχνιέμαι και πετάω άσχετα θέματα.. Που ήμουνα? Ααα ναι..

Ακολούθησαν τα ίχνη και είδαν ότι κατέληγαν στον Μαύρο Πύργο.Και δε θα φανταστείς τι κάναν. ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ! Ώρες - ώρες αναρωτιέμαι πως μένουν τα ξωτικά ζωντανά τόσες χιλιάδες χρόνια με αυτά που κάνουν. Και αφού μπήκαν μέσα άκουσαν κάτι πολύ παράξενο. Μια κοπέλα. Νταξει,δεν ηταν η κοπελα το παραξενο. Αλλά το ότι η κοπέλα ήταν περιτρυγιρισμένη από Ορκ και διάφορα άλλα πλάσματα τα οποία δε θαθελα να αναφέρω στο ημερολόγιο μου και τους έδειχνε χάρτες. Χάρτες από διάφορα μέρη της Μέσης Γης - ανάμεσα τους και το Σάιρ! Θα λεγε κανεις οτι θα πρεπε να ειμαι χαρουμενος που δε μας ξεχασε και δεν ειμαστε τοσο αδιαφοροι οσο παλιά,αλλά δε σου πα το κακό σημείο. Η τύπισσα σχεδίαζε επιθέσεις! Επίθεση. Στο Σάιρ. Ο τελευταίος που το επιδίωξε αυτό πέθανε από τον ίδιο του τον υπηρέτη(aka Σαρουμαν)

η κόρη του σάουρον // greek lord of the rings fanfictionΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα