6

306 22 18
                                    

*1 μήνας μετά την αποχώρηση τους από το Σχιστό Λαγκάδι*

- Κάντε υπομονή! Δε μένουν πολλές μέρες μέχρι το Ρόαν! Είπε ο Λέγκολας βλέπωντας τα Χόμπιτ να είναι κουρασμένα και ανήσυχα.. Μάλιστα θα περάσουμε και από το Δάσος του Φάνγκορν και αν είμαστε τυχεροί θα συναντήσουμε τον Δεντρογένη..

-Και αν είσαι εσύ τυχερός θα συναντήσεις την Ρέλιον! Είπε ο Γκίμλι χαμογελώντας πονηρά στον Λέγκολας

- Κάτι μου θυμίζει αυτό το όνομα... Είπε ο Μέρι

- Φυσικά και κάτι σου θυμίζει! Αυτό είναι το όνομα της ξωτικίνας που ταξιδεύει με την ξαδέρφη μου,την Έλιαν! Πες μου, Λέγκολας , την ξες? Αν ναι,έχεις συναντήσει μήπως και την Έλιαν?? Είπε ο Σαμ και κοίταξε τον Λέγκολας επιτακτικά

-Μία-Μία οι ερωτήσεις Σαμ! Ναι,την ξέρω την Ρέλιον,είναι... Φίλη μου.Και έχω συναντήσει μια φορά μόνο την Έλιαν πριν πάρα πολύ καιρό! Αν ήξερα ότι είναι γνωστή σου θα κανόνιζα να συναντηθούμε στο Δάσος,αλλά δεν κανόνισα τίποτα οπότε μόνο αν είμαστε τυχεροί θα τις πετύχουμε! Ας ξεκινήσουμε όμως γιατί μένουν μόνο λίγες ώρες μέχρι το Δάσος!

-Δε το πιστεύω ότι στα αλήθεια την έχεις συναντήσει. Είπε ο Σαμ καθώς προχωρούσαν Μακάρι να την συναντήσουμε!

-Εγώ πάλι θα προτιμούσα κάποιον άλλον δρόμο από αυτόν! Τα δάση δεν είναι και το καλυτερό μου! Είπε ο Γκέρι με παράπονο

- Και εγώ έτσι είμαι,αλλά το συγκεκριμένο δάσος δεν είναι απλά ένα δάσος,είναι ένα παμπάλαιο δάσος γεμάτο αναμνήσεις από εποχές ξεχασμένες !Είπε ο Γκίμλι και πρόσθεσε: Αχ,Λέγκολας η πολύ παρέα μαζί σου δεν κάνει καλό!

- Θα προτιμούσα χίλιες φορές να κάνουμε τον κύκλο και να μη μπούμε καθόλου μέσα,αλλά θα σας δείξω εμπιστοσύνη και δε θα παραπονεθώ άλλο. Είπε ο Γκέρι

-Φτάσαμε! Ανακοίνωσε στη συντροφιά ο Έλροχιλ βλεπωντας ενα μεγάλο δάσος λίγα μέτρα μακριά. Σας συμβουλεύω να είστε προσεχτικοί. Δεν συμπαθούν όλοι οι Εντ τους επισκέπτες.Μακάρι να βρούμε γρήγορα τον Δεντρογένη,γιατί θα χρειαστούμε έναν οδηγό.

Μπροστά-Μπροστά μπήκαν ο Λέγκολας και οι νάνοι,από πίσω τα Χόμπιτ και ο Έλροχιλ μπήκε τελευταίος για να τους καλύψει σε περίπτωση επίθεσης.

Άρχισαν να προχωράν σιγά-σιγά για κανα δεκάλεπτο και ο Μέρι διέκρινε κάτι μεσα στα δέντρα..

-Αστραπή! Εσύ είσαι? Φώναξε ο Μέρι προς την κατευθυνση του..

(Ο Αστραπής ήταν ένας βιαστικός Εντ που έκανε παρέα στον Πίπιν και τον Μέρι την ώρα που οι άλλοι Εντ είχαν συμβούλιο. Στην ταινία δεν αναφέρεται)

η κόρη του σάουρον // greek lord of the rings fanfictionΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα