It Was a Dream, Too?

1.9K 130 302
                                    

Michael, havaalanına doğru yol alırken Ashton ve Calum ne yapacaklarını bilemeden evin içine girdiler. Ashton tam kapıyı kapatırken merdivenlerden üzerinde sadece Michael'ın kazağı olan Luke indi. Calum, Luke'a bakıp gülümserken, Ashton ise tek kaşını kaldırmış bir şekilde Luke'u süzüyordu.

'Bu çocuğun üstünde neden düzgün bir kıyafet yok?' (Sonunda aklına gelip bunu yazmışsın tatlı kıs)

Ashton içinden geçirirken, "Michael seni alışverişe çıkartmadı değil mi?" Luke'a sordu. Luke ise utanarak kafasını eğip alt dudağını emmeye başladı. Calum parmaklarını şaklatıp gülümsedi.

"O zaman alışverişe çıkabiliriz! Değil mi Ash?- Oh yani Ashton." Calum, aralarındaki husumeti unutsa da neyse ki aklına getirmiş ve düzeltmişti. (Husumet? Yaşlanıyorsun Saba, kabul et bunu...) (2016 kendine yaşlı diyorsa mezarımı hazırlayın balıklama atlamam gerek..)

Ashton kafasını iki yana sallayıp duvardaki saati Calum'a gösterdi. "Saat gecenin 2'si ve sen alışverişe mi çıkmak istiyorsun?" Ashton'ın ters tavrı Calum'ı üzse de ses çıkartmayıp önüne döndü. "Üzgünüm saatin farkında değilim. Pekala, o zaman Luke yarın alışverişe gidebiliriz!" Calum neşelenmeye çalışırken ellerini çırptı. (Calum... seni acınacak hale getiren 2016'ya ne diyebilirim ki...)

Luke ise kafasını sallayıp sessizce salona geçti. Çizgi film açarken uzun koltukta her zamanki köşeye geçip bacaklarını kendine çekti ve minik bir yer kapladı. Calum, temkinli davranarak Luke'un biraz daha uzağına oturdu ve Luke ile birlikte çizgi film izlemeye başladı.

Ashton?

Ashton mutfakta tezgaha arkasını yaslayıp düşünüyordu.

Ne mi düşünüyordu?

İnanın bunu kendisi de bilmiyordu.

Calum'ın doğru söyleme ihtimali kaçtı? %50

Hastası yani Mia'nın doğru söyleme ihtimali kaçtı?

Pekala.. Mia'nın Histrionik Kişilik Bozukluğu vardı. (İlgi arsızı yani pis orospu) Mia'nın doğru söyleme oranı biraz daha az olabilirdi.

Ama Calum, her zaman kadınlara da ilgi duyan taraf olmuştu.

Ama Ashton'ı aldatacak kadar değildi.

Ama Mia, Ashton'a karşı yapmacık veya sahte değildi.

Mia, Calum'ı birkaç kez Ashton'ın yanında görmüştü fakat Calum, Mia ile ilgilenmemişti.

AH siktir, EVET!

Calum, Mia ile ilgilenmediği için Mia böyle bir şey yaptı. Sadece Calum'ın ilgisini çekmek istiyordu. Bunu da anca ya içkisine ilaç atarak ya da çok içirerek başarabilirdi.

Ve Mia bu ikisini de yapmış olabilirdi. Bu kadar ileriye gidebilir miydi?

Bu uzun düşünmeye karşılık alınan sonuç ise şuydu;

"Ashton, C-Calum uyudu."

ah bekle bir saniye ne?

Ashton beyniyle konuşmayı bırakıp Luke'a döndü ve anlamsız bir ifade ile baktı.

"Efendim?" Ashton duymadığını belirtirken Luke, büyük gelen kazağın alt kısmıyla oynayıp alt dudağını emiyordu. "Ş-şey, C-calum uyuyakaldı, koltukta." Luke her zaman endişeli ve çekingendi. Her zaman biriyle konuşurken titrek ve utangaçtı. Bu yüzden Ashton Luke'a aldırış etmedi ve gülümseyerek salona geçti.

Ah işte orada.


(Güneş gözlüğü takmış yok bilmem ne diye beni faillerseniz Calum'ı ve Luke'u shipler ardından mashton yapıp kendimi asarım) (Fotoğrafın burada bulunmaması beni bir miktar üzdü..)

Not Your Enemy ♠Muke♠Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin