Kapitel 24

246 7 8
                                    

Kjell - Erik POV

Jag lyfte blicken och kollade in i Katrins ögon sommar fyllda av oro. Varken jag eller Katrin visste on vi skulle ha kvar handen eller inte.

- Katrin, vi måste nog bestämma oss...

Katrin släppte taget om min hand och gav mig en blick son gav ett ja.

- Alltså jag menar om vår... Ja relation till varandra!
- Ja, asså jag vet inte.
- Inte jag heller men för barnens skull!

Vi han inte diskutera saken förens vi båda två somnade i soffan.

- Pappa bara så att du vet så ska vi på match om fyra minuter!

Jag tittade yrvaket upp på klockan som satt ovanför soffan. Klockan var 09.55 och det var samling 09.30. Jag puttade till Katrin lite lätt i sidan för att sedan hoppa upp från sängen och göra sig i ordning. Alla fem satt redan samlade i bilen när vi hoppade stressande in. Jag vred om nyckeln och tryckte ner gasen och tre minuter senare så var vi framme.

Martinus POV

Idag så ska jag verkligen visa Ida att jag kan. Jag gav hon en lätt kyss i pannan innan jag sprang ifatt Marcus som redan hade hunnit halvvägs. Det var drygt tio sekunder kvar tills matchen började när jag kollade åt Idas håll. Hon gav mig ett leende och bollen släpptes. Jag sprang efter bollen direkt och började på ett lätt anfall. Bollen sköts hit och dit och sedan in i mål av inte vilken som hällts... utan av mig! Jag dabade som en målskets och alla jublade. Denna matchen skulle vi vinna, det kände jag på mig. En spelare i laget som hette Max gjorde ett väldigt snyggt försvar men blev träffad av en boll och allt blev svart.

En ambulans var på väg och halvleken blev extra lång så jag och Marcus gick bort till de andra. Jag möttes av en kran från både Emma och Ida.

- Bra spelat!

Det var den ända som de fick ur sig. Jag klunkade i mig lite vatten och sedan så hjälpte jag Marcus att göra lite knä övningar eftersom han hade ont i knäna. Efter ett tag så återgick vi till matchen och denna gången så började jag på bänken.

Sara POV

Matchen var slut och killarna gjorde vågen för att tacka publiken för att de vunnit. Jag måste bara säga att Marcus var ganska söt i sin fotbolls tröja och shorts. Medans de duschade så började vi att gå till bilen som la några hundra meter bort.

*
Vi alla hade samlat runt matbordet när Kjell - Erik började att harkla sig för att säga något. Tårarna rann ner får mina kinder när vi hade fått reda på att vi skulle skiljas från vars ett håll. Jag och Ida skulle flytta till Finland, inte nog med det för de är ju det sämsta landet av dem alla. Hur skulle jag kunna klara av detta?
*
Jag slutade att dagdrömma av att vi var framme och det var ju tur. Vi gick in och jag hängde upp min bombarjacka på en av de lediga krokarna och sedan satte mina skor fint innan vi gick upp på ovanvåningen. Imorgon var det skola och set såg ingen av oss framemot.
----------------------------------------------
F*n imorgon var det skola och det hatade jag. Jag satt bredvid klassens matte nörd och jag pallade verkligen inte med hon mer. Vi kollade igenom Instagram flödet tillsammans innan vi släckte lampan för att somna. Alltid på söndagar så kunde jag verkligen inte somna. Jag vände och vred på mig och tillslut så föll mina ögon lock igen.

Kärleken rostar aldrig, eller?Where stories live. Discover now