Kapitel 15

337 11 6
                                    

Vi reste oss upp och skildes på vars ett håll.
----------------------------------------------

Jag gick upp för trappan och styrde mina steg mot Marcus rum. Dörren flög upp lite lätt och jag tog ett steg över tröskeln. De låg tätt upp på varandra och kollade på en film. Jag tänkte lägga mig bredvid och kolla på den jag också men nej... Det plingade på dörren. Katrin öppnade dörren ganska snabbt.

- Hej Martinus!

- Martinus? Sa jag samtidigt som jag sprang ut från rummet och ner till hallen. Han stod där framför mig med två uppfrätta ben och två ganska så friska armar. Jag hoppade upp i hanns famn och jag kramade om han en lång stund. Martinus tog ett tag under min rumpa och förde mig lite högre upp i hanns famn. Han snurrade runt mig samtidigt som han kysste mig lite lätt på pannan. Jag blev ganska yr av allt snurrande när jag stod på mina ben igen. Jag gick vinglande in till vardags rummet med Martinus hand sammanflätad med min. Martinus var kall och lite blå om läpparna men när mamma kom in med lite varmchoklad så blev han genast varmare. Han tog ett andetag innan han satte sina läppar mot glaset och drack lite av  den varma chokladen.

Marcus POV

Pappa kom upp på rummet och sa att han och Karin skulle gå på bio ikväll.

- Det står mat i kylen som ni kan laga!

Det var det sista jag hörde från pappa innan ytterdörren smälldes igen. Ikväll skulle vi fyra bara vara ensamma. Vi skulle nog kunna ha kul... Eller ja riktigt kul. Jag sa inte något till Sara tills filmen var slut. Medans jag Martinus och Ida lagade mat så städade jag och Sara undan lite på mitt rum. Vi slog oss ner vid matbordet mittemot varandra. Bredvid mig så satt Martinus. På bordet stod det tända ljus som sken upp hela rummet. Vi åt upp maten snabbt innan jag och Sara tog hand om disken. I köket så var det kaos efter att Martinus och Ida hade lagat mat. Det tog ett tag men till slut så såg köket ut som nytt igen.

Katrin POV

Vi stod i kö till att få köa biljetter till filmen " Mordet i Sandhamn "

- Hej vi skulle vilja ha två biljetter!
- Där hade ni tur för vi har bara två biljetter kvar.

Jag vände mig om och kollade på den långa kön bakom oss som nu minskade i efter hand. Jag betalade biljetter + popcorn🍿Vi gick mot sal 12. Den var väldigt liten med små söta röda stolar. Det tog inte långt tid innan reklamen var slut och filmen började. Det var ganska mycket blod som rann ner för skärmen och om jag ska vara helt ärlig så var den den ganska läskig. Jag hoppade närmre Kjell - Erik som inte släppte blicken från popcornen. Det hördes ett skrik från filmen och vi hoppade till av skräck. Nu satt vi nästan på varandra när jag hoppade tillbaka i stolen och placerade min rygg mot ryggstödet. Filmen tog slut och vi gick ut från biosalongen helt skräckslagna. Vi gick till gamla stan där jag hade aldrig varit men nu när jag var här så funderade jag på varför jag aldrig hade varit här? Det tog ett tag innan vi närmade oss ytterdörren. Vi klev i mitt hus som i gemförelse med deras var väldigt litet.

Jag: Vi sover hos oss inatt klarar ni er själva?

Ida: Ja vi klarar oss nog, godnatt❤️

Jag: Godnatt älskar dig❤️

----------------------------------------------
Vi alla fyra satt i Martinus säng och spelade Fifa 16. Konstigt nog så vann jag över Martinus,Marcus och nu skulle jag möta Sara. Jag visste att hon inte var så bra så jag körde lite snällt i början och släppte in 5 mål. I andra halv lek så rullade målen in för mig ett,två,tre,fyra men sedan så stannade det. När matchen var slut så blev det 5 - 4 till Sara. F*n hur tänkte jag? Nu tror ju Marcus,Sara och kanske till och med Martinus att jag är dålig. Jag släppte det efter ett tag och jag gick ner för att hämta godis. Jag gick in i ett litet rum som var som ett skafferi och tog ut godispåsen och en Coca Cola. Sedan så gick jag upp till de andra igen och placerade läsken och godiset på ett litet vitt bord som jag hade satt framför sängen. Jag kände att mina ögonlock blev bara tyngre och tyngre och till slut så slocknade dem.

Martinus POV

Jag såg att både Sara och Ida hade somnat i min säng bakom mig och Marcus. Jag kollade en liten stund på Ida och mitt leende bara växte och växte. Jag och Marcus bestämde oss för att vi också skulle lägga oss. Marcus bar in Sara till hanns säng medans jag klädde av mig kläderna. Vi stängde dörrarna båda två ungefär samtidigt. Sakerna som innan hade stått på min säng stod nu på mitt ny städade skrivbord...

Kjell - Erik POV

Jag såg att Katrin hade somnar bredvid mig när jag kom och tänka på... Tänk om barnen inte har somnat? Jag tog på mig ett par byxor och en tröja och sedan styrde mina steg mot mitt hus. Jag gick upp för trappan och kollade in på Marcus rum. Där låg båda och sov jag gick mot Martinus rum där jag såg... Det ända jag såg var rött blod överallt och massor av rakblad!

- F**n vad har jag gjort?
----------------------------------------------
Detta var kapitel 15 vad tyckte du om det? Vill du ha mer? Vad tror du kommer att hända? Tack så j**la mycket för 900 läsare det betyder mycket😘 Du är bäst❤️

Kärleken rostar aldrig, eller?Место, где живут истории. Откройте их для себя