Jily bruiloft

1K 85 26
                                    

- James wordt wakker en heeft zich verslapen op de grote dag. Sirius kwam binnen stormen om hem wakker te maken, helemaal hysterisch en in de stress omdat prongs hem nog niet gebeld had.
- Peter komt aan zetten in de kerk in een belachelijk baby blauw pak en James denkt dat het hilarisch is maar Remus zorgt dat hij gaat omkleden want Peter je ziet eruit als blauw snoep.
- In plaats van 'I do' zeggen James en Lily 'I solemnly swear'.
- Niemand weet waar Sirius is 5 minuten voordat hij als getuige de speech moet doen. Remus vindt hem bij de wc's waar hij angstig zijn speech probeert te herschrijven omdat het perfect moet zijn voor James en Lily want James en Lily zijn perfect en het klopt niet en moony fix het.
- Sirius doet zijn speech geweldig en iedereen is aan het einde aan het huilen of aan het lachen of allebei.
- Lily staat op James' voeten tijdens de dans want ze is er echt slecht in en James is verrassend goed maar kijkt de hele tijd alleen maar naar Lily en heeft daardoor al een tafel en drie kleine kinderen omver gelopen.
- Peter, Remus en Sirius worden erg dronken en zingen enthousiast karaoke met energieke hip bewegingen. Lily (die ook behoorlijk dronken is) doet mee.
- Petunia en Vernon walgen openlijk van het optreden en Sirius geeft hen de middelvinger
- Als het feest bijna over is ligt een nog steeds erg dronken Sirius snikkend op het midden van de dansvloer want mijn beste vriend is helemaal volwassen en getrouwd met het mooiste meisje en nu gaat hij kinderen krijgen enzo maar Moony hij is gelukkig en ik ook maar vooral als ze hun kind Sirius junior noemen.

Marauders One-Shots & headcanonsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu