coach - {30}

1.5K 74 3
                                    

|| třicet // sbohem nevinnosti ||

Pohled Nialla:

„Potřebuju tě," zašeptala zoufale.

Díval jsem se na ni. Naše obličeje stále blízko sobě a oba dva jsme zhluboka dýchali. „Chci tě," zavřel jsem oči ve snaze zklidnit své dýchání potom, co se mezi námi právě stalo.

Znovu přilepila rty na ty mé, naše jazyky spolu okamžitě vedly bitvu a já pevně vzal její nohy a začal ji nést směrem do ložnice. Její rty stále neopouštěly ty mé a jediné, co zrovna mohla dělat, bylo tahat mě jemně za vlasy za mým krkem a dále mě líbat.

Ještě, než jsem s ní vůbec došel do ložnice, jsem skoro zakopl, což způsobilo, že jsem přitlačil její tělo ke zdi, abych nemusel opouštět její rty. Lehce se zasmála a já se k ní přidal, poté jsem ji znovu pořádně zvedl a konečně došel do ložnice. Pomalu jsem ji položil na postel, nadlehl si nad ni a nepřerušoval vášnivé líbání. Rukama jsem najednou přejel na její stehna a lehce jí vyhrnul šaty, moje rty se přesunuly na její krk.

Zůstal jsem u jejího krku ještě pár dalších minut, vůbec jsem nevěděl, co dělat dál. Sakra, vždyť jsem byl panic a upřímně jsem neměl ani ponětí, jestli Alice byla taky panna, ale ona zůstala jen čekat na to, co udělám dál. Oba dva jsme byli opilí, ale tohle všechno bylo tak úžasné.

Alice se usmála a najednou se naše těla přetočila, takže ona teď byla nade mnou. Její nohy pořád okolo mých boků a její zadek přímo na mém rozkroku. Přehodila si vlasy za rameno a začala mě znovu vášnivě líbat.

Přesně v ten moment jsem trochu zavzdychal a v džínách mi začínalo být trochu těsněji. Doufal jsem, že si toho Alice nevšimne, ale nejspíš všimla, protože zavzdychala taky, ale stále mě líbala.

Začala se přesouvat na můj krk a já v rozkoši zavřel oči. „Bože, Alice," zasténal jsem a posadil se, díky čemuž jsem s ní znovu navázal oční kontakt. „Tak hrozně moc tě chci," přiznal jsem šepotem.

„Tak si mě vezmi," zašeptala nazpět.

„J-Jsi si jistá?" sklopila pohled dolů předtím, než konečně řekla něco, co jsem už od začátku chtěl vědět. „Jsem panna," skousla si ret.

Její odpověď mě překvapila, ale nechtěl jsem, aby se cítila sama, takže jsem odpověděl. „Já jsem taky panic," v ten moment se na mě podívala jejíma pronikajícíma očima a políbila mě drsněji než kdy jindy, což mě donutilo si zase lehnout. „Babe, jsme opilí. Seš si opravdu jistá?" ztěžka jsem polkl.

Trochu víc se odtáhla a znovu na mně seděla. „Je mi jedno, jestli jsem opilá, prostě tě hrozně moc chci," zašeptala znovu. Opravdu mě její chování překvapilo, ale už jsem nemohl snést to těsno v mých džínách. Rukama jsem jel po jejích zádech a pomalu rozepnul její šaty.

Jakmile jsem ho začal rozepínat, začala mi vyhrnovat tričko. Za chvíli bylo odhalené mé břicho a hned na to i hruď. Navzájem jsme se oba začali vysvlékat a neuběhlo ani pět minut a ona byla jen v kalhotkách a podprsence, stejně tak já byl jen v boxerkách.

Oba dva jsme si toho druhého od hlavy až k patě prohlédli, až jsme se tomu museli zasmát. „Jsi tak sexy," zalichotil jsem jí.

Začervenala se a v rozpacích sklopila pohled dolů. „Ty jsi tak... obrovský?" vydechla s pohledem dolů na moje boxerky.

„Díky?" vydechl jsem taky. Vlastně jsem si tohle užíval a byl rád, že tu mezi námi není nějaké trapno a naprosté ticho.

„Jsi si určitě jistá... lásko?" rukou jsem přejel po její tváři.

coach // niall horan [CZ]Where stories live. Discover now