♈18♈

93 6 2
                                    

Medya:Taha ve Sera

Böyle giderse kitabı sileceğim

Annem. Babam ve benim aramdan geçip Tahayı durdurdu.
"Aslında biz hepberaber birşeyler yapıcaktık. Bize katılmaya ne dersin?"

Ow Hayır! Neden böyle yapıyor. Babam sesli bir şekilde gülüp Tahanın yanına gidip elini omzuna koydu. "Doğru söylüyor. Neden bize katılmıyorsun?" hey bu sadece ailecek eğleneceğimiz bir şey idi.  "Baba, anne lütfen. Eminim Tahanın işleri vardır."

Annem Tahaya dönüp "hadi ama bizi kırmayacaksın değil mi?" Taha bana bakıp tekrardan anneme döndü. "Kızınız beni istemiyor gibi." babam Tahanın omzundan tutup onu dışarıya çıkardı. "Anne! Bu da ne. Biz ailecek birşeyler yapıcaktık." annem gözlerini devirip yanıma geldi. "Sera lütfen. Babanla ben Tahayla olan ilişkini biliyoruz. Yani saklamana gerek yok." nasıl neyden bahsediyordu? "Neyden bahsediyorsun?"

Annem koluma girip kapıya doğru çekiştirmeye başladı. "Tahayla çekildiğiniz fotoğrafları gördüm. Yani tamam bir hafıza kaybı geçirmiş olabilirsin ama bu ilişkinizi bitirmez değil mi?" asansöre bindiğimizde Taha ve babamda oradaydı. Annemin kulağına doğru eğilip "bunu sonra konuşacağız." annem sadece gülümsedi. Babamın yanına gidip koluna girdi. Taha arkamda duruyordu nefesinin sesini duyabiliyordum. Asansör kapıları açıldığında aşağıya indim. Diğerleri de peşimden geliyorlardı. Dışarı çıktığımızda babam yanıma gelip "Sen Tahayla git. Bizi takip etmesini söyle."  kafamı sallayıp Tahayı takip ettim. Pislik herif sırıtıyordu. Ben gerçekten şu ana inanamıyorum. Tuğberkle görüşmeyeli iki gün olmuştu ve en iyi arkadaşımın, zeynep'in karnındaki çocuğun babasıyla aile eğlencesi ne gidiyordum!

Yolun karşı tarafında duran Audi r8 e binip. Bakın bir daha söylüyorum Audi r8 e binip kemerimi taktım. Arabalarla aram iyi değildi kabul ama audi r8 i bilmiyicek kadarda salak değildim. Bu araba harikaydı! Hey tamam konumuz bu değil.

"Taha benden uzak durman gerek." Taha kafasını sallayıp yoluna döndü. Buda ne demekti. "Hey ben ciddiyim. Arabadan indiğimiz de onlara bir işin çıktığını söyle ve buradan git. Ailem senin telefonundaki saçma fotoğraflar yüzünden bizi sevgili sanıyorlar."

Taha radyoya uzandığında gerçekten sinir olmuştum. Dinlemiyormuydu beni! "Ahh" sinirle camdan dışarıya bakmaya başladım. Araba bir otoparka girdiğinde geldiğimiz göktelene baktım. Mol of İstanbul 'mu? Arabayı babamın jeepinin yanına park edip aşağıya indi. Bende kemerimi çözüp arabadan indim. Taha babamı kenara çekmiş onunla birşey konuşuyordu. Annem yanıma gelip gülümsedi "bide inkar ediyorsun. " hadi ama! Babam yanımıza geldiğinde Taha anneme kafasıyla selam verip arabasına bindi. Ne yani gidiyormuydu! Ah bu harika! Annem ağzı acık bir şekilde Tahaya bakar ken. Babam yanımıza gelip "acil bir işi çıkmış." gülümseyip Tahanın gidişini izleyen anne ve babamın koluna girdim. "Hadi ama o zaten bir fazlalıktı "

Babam bana kötü kötü bakarken annem hayla Tahanın gittiği yola bakıyordu. Asansöre binip mal of İstanbulun içine girdik. "Evet ne yapıyoruz?" Babam annemin omzuna kolunu attı. "İlk bir yemek yiyelim." babamı onaylayınca mal of'un en üst katına çıktık. Buradaki göktelenlerden birine girip restorant  kısmına geçtik. boş olan bir masaya oturduk.

Siparişleri verdikten sonra annemle babamın konuşmasını dinlemeye başladım ama işlerle ilgili konuştukları için birşey anlamıyordum. Telefonumdan gelen bildirim sesiyle telefonumu çıkartıp gelen mesaja baktım.

Gönderen; Tuğberk

Neler oluyor Sera? Bu uzaklaşmada nereden çıktı?

===

HAFIZAMWhere stories live. Discover now