'Byun' 16

3.8K 230 167
                                    

Final.

 şaşırdınız demi ? :d

Neyse medyadaki şarkıyla okuyun final şerefine okuyun oylayın yorumlayın. Niye ? Çünkü final.

Artık hayatını bir düzene koymak istediğin için iş aramaya karar verdin.Yazarlıktan uzak her işi yapabilirim diye düşünüyordun.Akşamdan yorgun olduğun için sabah pardon öğlen on ikide kalkmıştın.Banyoya girip güzel bir duşun ardından saçını tarayıp kuruttun.Dolabından çıkardığın kıyafetleri giymeye başladın.

Kot ceketini üzerine geçirdikten sonra bilekliğini taktın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kot ceketini üzerine geçirdikten sonra bilekliğini taktın.Çantanı taktıktan sonra kapının önüne gidip ayakkabını giyip evden çıktın.Fakat ters bir şey olacaktı ki Baekhyun'da evinden çıktı.Sende aldırmayıp asansörün tuşuna bastın. Kapı açıldığında hemen binip zemin katın da tuşuna basacaktın ki Baekhyun'da basıyordu ve elleriniz birbirine değdi. Hemen elini çekip bakışlarını ayakkabına indirdin. Altı kat aşağıya indikten sonra aceleyle kapıdan çıkıyordun fakat Baekhyun kolundan tuttu.

''Gideceğin yere ben seni bırakayım ne dersin ?'' Şimdi de iyilik meleği muamelesi felan mı yapıyordu bu ? 

''Hayır,teşekkür ederim.'' Baekhyun'un elini indirip kendini çektin.

''Komşun olarak seni bırakmama izin ver.''Israrcı davranışından nefret ediyordun.

''Fakat şöyle bir şey var ki ben yürümek istiyorum.Ve seni hala komşum olarak kabullenmiş değilim.Akşam bana şarkı söyledin diye eski halimize düzeldik sanma Byun.'' Arkanı dönüp kafanda olmayan bir adrese doğru yürümeye başladın. Yolda yürürken bütün dükkanlara bakıyordun iş ilanı olabilir diye. Ve hemende bulmuştun.

Aşçı Aranıyor.

Kriterleri:

Kriterleri okuyup bana uyuyor diye içeri girdin.Tezgah başında bekleyen çalışanın yanına gittin.

''Merhaba ben iş başvurusu için gelmiştim.''Tedirgince sallanıp duruyordun.

''Tamam.Ben sizi patronun yanına götüreyim.Arkamdan gelin.'' Çalışanın arkasından personel odasına girdiniz.Tedirgince eliyle gösterdiği yere oturdun.

''Merhaba ben iş başvurusu için gelmiştim.''

''Hoşgeldiniz. İsminiz yaşınız ve iş tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum.''

İsmini söyledikten sonra derin bir nefes aldın. ''Yirmi altı yaşındayım.Ve daha önce internet üzerinden yazarlık yaptım. Okuma ve yorum sayısına göre maaşım geliyordu fakat artık yazmak istemediğim için bıraktım.''Bakışlarını patron olan adama çevirdin.

''Sizin gibi güzel bayanı geri çevirmek istemem fakat yabancı birisinin Kore mutfağına ne kadar aşinalığı olabilir ki ? Usta şef gibi birisini arıyordum ben.Ama yine de beraber bir yemek yiyebiliriz.''Senin yemeğin batsın demek için kendini sıkıyordun resmen.

Fat 'Byun'|Baekhyun ✔Where stories live. Discover now