'Byun' 11

3K 252 119
                                    

Onu karşında görmeyi beklemediğin için direk asansörden hızlıca çıktın. Bayan Sunhee'in ziline beşer onar kez bastıktan sonra kapı açıldı."Kızım ne oldu peşinden atlı mı geldi ? Gir içeri bakalım." İçeri girip küçük koltuğa oturdun. Dilin düğümlenmişti de konuşamıyordun sanki.
"B-ben buraya g-gelirken B-baekhyun karşıma çıktı ve ben hemen buraya geldim. Aklıma bile gelmemişti. Neyse ki orada donup kalmadım." Konuşmanı bitirmenle gözünden bir yaş düştü.

Bayan Sunhee sana sarılıp sırtını patpatlıyordu."Boşver desem gereksiz olacak kızım ama boşver. Kendini yorma ben hallederim." Bayan Sunhee'den ayrılıp peçete ile burnunu sildin.

"Ee hayırlı haberi duyabilecek miyim ?" Hemde ne hayırlı haber.

"Hayırlı haber diye bir şey duymak bize haram oldu-"Sözünün kesilmesiyle gözlerini devirdin.
"Kız ne oldu gevelemede anlat."

Derin bir nefes alıp konuşmana devam ettin."Sen beni bilirsin. Normalde hep resmi kıyafet giyerim buluşmalara. İşte bugün heveslendim üstümdekileri giydim. Bu Kyungsoo denen şey bana baya bir iğneleyici şekilde bakıyor. Sonra bana yaşınız evlenmek için küçük duruyor felan dedi adeta beni üniversiteli ergen kız sandı galiba. Sonra ben bunu da alttan aldım. Bana mesleğimi sordu bende internette yazarlık yapıyorum dedim kendiside yöneticiymiş. Bana düşük seviyeli yazar felan deyince iyice sinirlendim tokatı yüzüne yapıştırdım. Sonra ağzı açıkken suyuda yüzüne fırlattım." Soluksuz anlattığın için derin nefes aldın.

"İyi olmuş kızım. Kendini nereye kadar sıkabilirsin ?" Haklı konuşuyordu.

"Ha birde başlandığımı söyleyince baya abartılı tepki verdi canımı sıktı şerefsiz."

"Ayıp kendini bilmeyen insanlar için ağzını bozmaya değmez." Ağzına fermuar çeker hareketi yapıp güldün.

"Ben uyumak istiyorum. Sabahda geç kalkarım heralde." Esnediğinde Bayan Sunhee güldü." İyi git o zaman evine." Ayağa kalktın ve kendi evine geçtin. Düşünemeyecek kadar yorgundun.

***
Bayan Sunhee Ağzından

Saat on bir buçuktu ve öğleye geliyordu. Karşımda ki televizyona baksam bile kafam orada değildi. Şu Baekhyun denen çocuk Irene'e gelmiştir diye evden çıktım ve O gıcık kızın ziline bastığımda  Irene kapıyı açmıştı ve arkasında Baekhyun vardı. Yaşlı vücudumun bu kadar siniri kaldıracağından şüpheliydim.
"Evet Bayan Sunhee ? Kira içinse eğer erken değil mi ?" Ne yapayım senin kokuşmuş paranı insanın kullanası gelmez nasıl kazandığı belli bile değil.

"Yok sorun kira değil kızım ama bu evine giren kaçıncı erkek ! Boylu boyunca evlerde bir garip hayatı olan sensin. Valla yüzüm yerlere geçiyor ben senin paranı felan alamam sürekli bir erkeğin girmesini de kaldıramam. Bir an önce burayı boşalt." Biricik kızım bunu yaptığım için bana belki kızabilir ama bu Baekhyun denen salak çocuk gerçekleri öğrenmeli.

"Irene bu doğru mu ?" Baekhyun'da donmuştu. Hazar çocuk böyle bir şey beklemezdi. Ama herkes benim kızım gibi değil ki.( Yani siz.)

"S-saçmalama B-baek." Irene'nin de teni atmıştı. Umarım bu oğlanda saf çıkmaz. Gücü anca mazluma mı yetiyor !?

"Böyle olduğuna inanamıyorum. Gerçekten ! Aish.." Çocukta üstünü başını giydiği gibi oradan ayrıldı.

O kızda beni öldürecek gibi bakıyordu.
" Ne var. " Geçip sinsice evime girdim.

Seni gidi şeytan.

Sunhee teyzemiz<3 helal valla.

Diğer bölüm aşırı ekşınlı garanti veriyorum
Bölüm akşam veya ikindi vakti felan gelir o yüzden bana yebe demeyin. Yeni bölümde demeyin :) hadi kalın sağlıcakla.

Fat 'Byun'|Baekhyun ✔Where stories live. Discover now