'Byun' 2

4K 264 40
                                    

Akşama kadar Baekhyun'un  gelmesini beklemiştin. Üç yıllık evliliğinizde herhangi bir şey yüzünden tartışmanız olmamıştı. Fakat abartılı bir şey dememiştin. Baekhyun'un zayıflığı senin moralini bozuyordu fakat şöyle bir şey vardı Baekhyun haddinden fazla zayıftı ve sen onun sağlığı için endişeleniyordun.

Saat on ikiye geldiğinde uykun ağır bastığı için Baekhyun'suz odanıza girdin. Yatağa iki büklüm yattığında gözlerinden yaşlar sırayla geliyordu.

Uyumak istiyordun fakat uyuyamıyordun. Baekhyun'a sarılarak uyurken kendini güvende hissediyordun. Kocanın yastığını alıp sarıldın. Ağlamaya yenik düşen gözlerin daha fazla dayanamamış kendini uykuya bırakmıştı.

Gecenin üçünde gelen tıkırtılar yüzünden hemen uyanmıştın. Baekkie'm geldi diye hemen yatağından kalkmış odanızdan çıkmıştın. Baekhyun misafir odasından pike almış koltuğa yatmıştı.

"Yanımda yatmayacak mısın Baekhyun ?" Kapalı gözlerini açan Baek bakışlarını sana çevirdi. Sana aşık gibi bakan gözleri şuan boş boş bakıyordu.

"Yatmam için bir sebep yok. Zaten yeterince yorgunum. Rahat bırak beni." Baekhyun'un seni terslemesine karşılık sen sessiz kalmış 'odan(ız)a' girdin. Ne hata yaptım diye için içini yiyordu. Arkadaşın resmen başka birisiyle konuşurken yakalanmıştı fakat yine de kocası onu bırakmamış peşinden koşmuştu. Sen ise sadece Baekhyun'a kilo alması için ısrarlamıştın. Neden bu kadar abartıyordu ki. Sana 'hayatım böyle davranışlarından rahatsız oluyorum.'dese sen ona asla ısrar etmezdin.

***
Her zamanki gibi erkenden uyanmış olsanda bugün daha da erken uyanmıştın. Zaten gece boyunca için rahat etmemişti. Üstünü değiştirip odadan çıktın. Baekhyun'un üstü açılmıştı ve sabahın soğukluğu vardı hemen Baek'in üstünü örtmüş dışarı çıkmıştın. Öyle evden çıkan birisi değildin fakat temiz havaya ihtiyacın vardı. Hem suçlu hem güçlü olan arkadaşın gerçekten suçlu olduğu halde üstüne bir şey kondurmazdı. Nasıl beceriyordu,aklın hayalin almıyordu.

Hiçbir çocuğun uğramadığı eski bir parka gelmiştin. Baekhyun'la ilk evlendiğiniz sene burada çocuk sesleri eksik olmazken şimdi resmen sinek avlıyordu.

Soğuk hava yüzüne estikçe içindekiler yüzüne vuruyordu. Gözlerinin dolmasıyla kirpiklerini kırptın ve yaşların düştü.

Yirmi üç yıllık hayatında anne baba sevgisi görmeden elinden kaybolan ailenin derdindeyken,Baekhyun gelmişti.

Baekhyun'da kaybolursa ne olacaktı ?

Baekhyun kaybolursa saklambaç oynucuk ahaahahahha

Fat 'Byun'|Baekhyun ✔Where stories live. Discover now