'Byun' 8

3.1K 252 58
                                    

Gece boyunca ne kadar dönsen bile bir türlü uyuyamamıştın. Onun olmasını istemiyordun. Çünkü sayesinde senin duygularında körelmişti. Yüzünü görünce dağıtmak istiyordun. Sonuçta senin kıymetini bilmemişti.

Sabah olunca hemen uyanmış bir duş almıştın. Irene'i bir türlü anlayamıyordun. Çünkü her gece evine farklı erkekler geliyordu ve ne yapıyordu yani bir türlü. Ne olursa olsun evine sürekli erkek getirmesi normal değildi.
Her yerini kurladıktan sonra üstüne gri bol T-shirt siyah taytını giydin. Saçını kurutup yukarıdan bağlayıp banyodan çıktın.
Terliklerini giyip yan tarafındaki Bayan Sunhee'nin zilini çaldın.
"Ne oldu kız sen bu vakitte uyanır mıydın ?"

"Onu boşver ben kahvaltı hazırlıyorum bana gel. Çok önemli bir mevzu var."

"Neymiş o önemli mevzu ? Neyse sen anlatırsın ben gelirim merak etme." Yanıt vermeyip kendi dairene geçtin. Çay demleyip krep yaparken Bayan Sunhee geldi. Kapıyı açıp onu da içeri aldın.
"Neymiş o önemli mevzu ?" Bayan Sunhee sandalyeye otururken bir yandanda sen masaya kahvaltılık şeyleri koşuyordun.
"Dün gece senden gelirken yine Irene'nin evine bir erkek giriyordu."

" Çok normal bir şey. Bir erkeğin gelmediği bir gün yok ki." Haklıydı.

"Ama gelen erkek sanırım Baekhyun." Krebi çevirdiğinde azıcık yakmıştın.

"Baekhyun ? Şu kocan denen şerefsiz Baekhyun ?" Kadının ağzı şaşkınlıktan iki karış büyümüştü." Başka kim olacak. Valla gözüme uyku girmedi. Moralim bozuldu. Ya karşı karşıya felan gelirsek ? Donup kalırım ben." Bayan Sunhee'nin karşısına oturdun. Büyük bir iç çektin.

"Neden kendini bu kadar sıkıyorsun kızım ? Tanımıyormuş gibi davran. Hem o mu değil mi belli bile değil. Neyin telaşesi bu acaba ? Yani seni görse bile ne yapabilir ? Öldürecek değil ya." Konuştuktan sonra döktüğün çayı yudumladı Bayan Sunhee.

"Onun olup olmadığını anlamak için Irene'nin evine git. Kira vakti yaklaştı zaten onu bahane ederek Baekhyun'mu değil mi anlamaya çalış. Baekhyun'u biliyorsun değil mi ? Fotoğrafını göstereyim mi ?" Aralıksız konuştuğun için derin nefes aldın.( Normalde almıyorsunuz sanki cjsjs)

"Yapmasam burnumdan getireceksin değil mi ? Biliyordum sanırım ama sen yine şu oğlanı göster bana." Bayan Sunhee konuştuktan sonra hemen telefonunu çıkarttın. Blog yazarken Baekhyun sürekli yorum yapıyordu ve profiline kendini koymuştu zaten koymasa anlayamazdın.

Bayan Sunhee ayağa kalkmış kapıya doğru yürüdü. Evden çıktıktan sonra karşıdaki Irene'nin ziline bastı. Yaşlı kadında ister istemez heyecanlanmıştı.
Kapıyı açan gerçekten Baekhyun'du ve Bayan Sunhee'nin gözleri büyümüştü.
"Buyrun. Siz kimsiniz ?" Bayan Sunhee Baekhyun'u kibar bulmuştu. Sonra sana yaptıkları aklına gelince içinden melek görünümlü şeytan dedi.

"Ben ev sahibi. Kira hakkında bir şey diyecektim fakat pek acil değil. Irene bana uğrasın."

"Tamam hanım efendi." Baekhyun içeri girip kapıyı kapattı. Bayan Sunhee şimdi bunu sana nasıl söyleyecekti ?

Açık bıraktığın kapıdan girdi. Kapının örtülmesiyle hemen sende başını çevirdin.

" Kimmiş ? Ben yanılmışım öyle değil mi ? Başkası Baek değil demi ? Neden konuşmuyorsun ????"

"O. Eski kocan Baekhyun."

Yebe diyeni keserim yarın atacuğuk işte

Fat 'Byun'|Baekhyun ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin