'Byun' 7

3.2K 257 130
                                    

Luhan OC yazıyorum gidin okuyun

Eve geldiğinde sinirle ayakkabını fırlattın. Onun haddine neydide Baekhyun'la çocuk yapıp veya yapmama fikrinize karışıyordu !
Sinirden gözün hiçbir şey görmüyordu. Sinirle üzerini değiştirip,eşofman altı üzerine beyaz tişörtünü giydin. Ne yaparak sakinleyebilirim diye düşünürken bilgisayarını açtın. Siteye giriş yaparak yazacağın yazıyı şimdi yazmaya başladın.

Herkese merhaba benim biricik okurlarım~
Şuan çok sinirliyim~
Acaba neden !?
Uzun zamandır bana sürekli kör randevuya git diyordunuz. Gittimde ne oldu ! Sadece moralim bozuldu. Keşke  gitmeseydim dedim. Karşında ki adam çok yakışıklıydı fakat şöyle bir şey var ki iki tane kız çocuğu varmış. Ben kız çocuklarından nefret eden birisiyim. Yani birde bana dalga geçercesine neden çocuk yapmadınız dedi. Siz yapmışsınız ama iki çocukta ortada kalmış ! Sana ne kardeşim. Seni ne ilgilendiriyor benim çocuğumun olup olmayışı ? Bide bana sapıkça bir iki soru daha sordu. Sizce ben onunla daha fazla aynı ortamda durabilir miyim ? Elbette hayır ! Ayrıldım gittim yoksa cinnet geçirdim. Şuan yazdık sıra rahatlıyorum. Lütfen artık bana kör randevuya çık demeyin ! Yakında çıldıracağım.
Neyse asıl konumuza gelelim...

Asıl konuya gelmeden önce biraz daha sinirini atmak istediğin için kendine kahve yapıp yanına tatlı bir şeyler hazırladın. Sürekli kullanmanı istenilen ürünler hakkında düşüncelerini yazdın. Bayan Sunhee'den hiç ses çıkmayınca onun için endişlendiğin için üzerine ceket giyip yan taraftaki evin ziline bastın. Yaşlı kadının yüzü parlıyordu resmen.
"Hayırlı haberi duyabilecek miyim acaba ?" Kadın elleriyle birbirine vurmuş seni de içeri almıştı.
"Hayırlı haberi duyman biraz zor olacak."

"Bu sefer ne yaptın ??" Yifan'dan önce bir iki kişiyle daha görüşmüştün. Birisi psikiyatristdi fakat delilerin yanında dura dura delirmişti resmen. Diğer gelenin yaşı çok büyüktü ve işsizdi. Kötü bir iş bile olsa asla yargılamazdın fakat eli ayağı tutan bir insan neden boş boş dururdu ki ? İşte buna sinir oluyordun.

"Bir şey yapmadım. Başta tatlı tatlı konuşuyor-"Bayan Sunhee sözünü kesti.

"Ee noldu ??"

"Susta anlatıyım." Gözlerini devirdin. Bayan Sunhee'nin susmasıyla sözüne devam ettin." İşte güzelce konuşuyorduk sonra benim çocuğum yok dedim sonra bana iki tane çocuğu olduğunu söyledi. Ve bana neden çocuk yapmadınız dedi. Bu benim için hassas konular. Baekhyun hiçbir zaman bir çocuğu kabullenmemişti. Anlarsın sen. Ve konuşma tarzını da sevemedim. Ben buna on dakika katlanamadım evlendikten sonra nasıl katlanacağım ?" Soluksuz konuştuğun için derin bir nefes aldın.

"Kızım sende haklısın. Bazen diyorum ki iyi insanlar hep başkalarına mı denk gelir ? İyilerin kaderi olmaz kızım alemin kötüsü sen misin ?"

"Öyle ama ben ne yapabilirim ki ? Saat geç oldu ben kalkayım büyükanne."

"İyi sen bilirsin kızım." Bayan Sunhee'yi yatırdıktan sonra ayağa kalktın. Yaklaşık üç aydır Bayan Sunhee uyuma sorunları yaşıyordu ve sen onunla her gece konuşurken oda uykuya çalıyordu.

Kapıyı açtığında karşı komşun Irene yine arkasında erkekle içeri giriyordu.
Fakat bu erkeğin silueti Baekhyun'a çok benziyordu ?..

Bölüm okumaları düştü mü ? :(

Fat 'Byun'|Baekhyun ✔Where stories live. Discover now