'Byun' 5

3.3K 265 56
                                    

Baekhyun'lada boşadım sizi şuan kendimi Baek'in annesi sizinde kaynananız gibi hissediyorum neyse iyi okumalar <3

Sessiz sokaklarda yürüyordun. İlk defa yürümek sana zor gelmişti sanki.
"Bir genç kızın bu vakitte yanlız başına olması ne kadar doğru ?" Gelen teyzenin sesiyle başını çevirdin.
"Gidecek bir yeri olmadığı zaman."

"Kızım başına bir iş gelebilir benim içim rahat etmez."

"Ne yapabilirim ki gidecek yerim yok. Son iki saattir." Kendini umutsuz vaka gibi hissediyordun.

"Benim evime gelebilirsin. Merak etme sana zarar vermem zaten kimsem yok kızım. "

"T-tamam." Kadının arkasından yüksek apartmana girdin. Gidecek kimsen yoktu. Yabancı birisine güvenmek belki bir hata olabilirdi fakat sen Baekhyun'a güvendiğinde ne olmuştu ?

Asansöre bindiğinde kadın altıncı kata basmıştı. İndikten sonra kapının şifresini girdi. İçeri girip evi incelediğinde 1+1 ev olduğunu fark etmiştin. Küçük koltuğa tedirgince oturdun. "Adın ne kızım senin ?" Adını söylediğinde kadın söylerken baya komik duruyordu.
"Kızım ayıptır sorması neden yalnız başına dolaşıyordun ?" Yaşadığın şeyleri anlatıp anlatmama konusunda kararsızdın.

"En başından anlatayım." Derin nefes aldın."Üç yıldan beri evliydim. Kocam Baekhyun ile iyi anlaşıyorduk. Benim kimsem olmadığı için o benim her şeyim olmuştu. Baekhyun çok zayıftı. Bu kadar zayıf olmasından rahatsız oluyordum. Ya bir sıkıntısı vardı bana anlatmayıp içine atıyordu. Ya da hastalığı vardı kilo almıyordu. Ona başta hastaneye gidelim dedim. Fakat kabul etmedi. O da kabul etmeyince bende daha da ısrar ediyordum kilo alması için çabalıyordum. Ama ben onu düşünüyorum. Benden bile zayıf olması kendimi kötü hissettiriyor. Sonra biz kavga ettik. Fakat kavgayı çok büyüttü. Evden bile gitti. Sonra bir baktım avukat elinde boşanma kağıdıyla gelmiş,boşandık. Parasını bile almadım. Ve resmen bana defol git dercesine hareket yaptı. O şerefsizin parasını asla almam."
Gözünden düşen yaşı elinle sildin.

"Takmak kafana canım. Benim kocamda sürekli beni döverdi. Öleli dört yıl oldu. Ölünün arkasından konuşmakta istemem ama o öldü öleli hayatımda yaşamadığım mutluluğu yaşıyorum. Boşver kızım. Senden ayrılarak en büyük hatayı yapmıştır. Gidecek yerin yoksa bende kalabilirsin. Zaten kimsem yok yalnız başımayım."

"Aslında normalde insanlara güvenmem fakat başka nereye gidebilirim ki ? Hem size de kanım ısındı. Kusura bakmayın bir müddet size rahatsızlık vereceğim..."

Fat 'Byun'|Baekhyun ✔Where stories live. Discover now