Pirinç Lapası Diyeti

1.2K 29 1
                                    

Ben geldimm arkadaslar bi 5 gundur yazmadim.Yani yazicak biseyler bulamadim. Farkli bisey yapmiyodum cunku.Oyle normal yiyodum yani diyete de uymadim pek ara verdim sayilir.kiloda almadim ayniyim yani.
Oyle yine gezinirken bu diyetle karsilastim .Yani guzel geldi bana 2 gun ya da 3 gun yapin fazla yapmayin diyolar.Siskinligi odemi attiriyomus ve diyete hazirlik gibi dusunebilirmisiz.yaklasik 2 kilo verebilirmisiz.Ben bugun basladim yapmaya .

Diyetimiz soyle .gunde 3 ogun pirinc lapasindan yiyoruz yaninda 2 kasik yogurt yada sebze yiyebilirmisiz.arada bi kereligene meyvede yiyebilirmisiz.Gunde 2 litre de su icmemiz lazimmis.

Yapilisida soyle.1 cay bardagi pirince 250 ml yada 300 ml su koyuyoruz yag koymadan lapa kivamina gelince kapatiyoruz.Cok az tuz koyun deniliyo ama ben hic koymuyorum.Bugun ben 250 ml le yaptim cok lapa olmadi gibi geldi 300 ml koyun diyende var onu denicem yine bugun.

Tadi nasil derseniz yani cok kotu degil midem bulanmadi yani yerim dayanirim ama tabi 1 gun dayanilir.Ama ben salata yapip onunla birlikte yiyorum bazen karistirip yiyorum tadi daha guzel oluyo.
Pulbiber nane sumak karabiber felan katan varda ben sadece pulbiber katicam artik.

Kilo verirsem bildiririm 2 ya da 3 gun sonra.Sorularinizi sorabilirsiniz.

Zararli mi derseniz yani bilemedim bence cok zararli degil yani yogurt salata da yiyebiliyoruz.Sadece et balik tavuk yok ama onlari da 3 gunun sonunda yeriz yani.Ama 3 gunden fazla yapmayin siz siz olun dikkat edin yani kendinize :)

Simdilik bu kadar kendinize iyi bakin canlarim :*

Zayıflamak Bence Zor Değil.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin