4.gün ne yedim?

689 24 9
                                    

Eğer bu hergün yediklerimi yazmam sizi sıkıyosa bildirebilirsiniz hani yazma sebebim 1 hafta sonucunda kilo verirsem bunlari yiyerek verdigimi bilmis olcaksiniz zaten 1 haftadan sonra yazamayadabilirim yani .
Diyet tam gaz devam ediyo yine abur cubur yok sadece beyaz ekmek yedim o benim icin kotuydu .Spor da yapmadim bugun malesef.
Benimle birlikte zayiflayan varsa yoruma bildirebilirler cok sevinirim :)
Benden isteklerinizi de bildirebilirsiniz elimden geldigince yapmaya calisiirim.

Sabah
Omlet
Domates
Salatalik
Beyaz peynir
Çeyrek çavdar ekmeği

Ögle
Yogurtun icine salatalik dograyip yedim

Akşam
5 köfte
2 biraz kalin dilim ekmek

Bide nescafe sutlu kopuklu ictim.

Bugun 900 kalori almisim yani aslinda aksam corba yogurt da yemegi dusunuyodum ama 900 kaloriyi gorunce yemek istemedim ama baya tok tuttu beni.

Yani 1 hafta sonra tartilcam dedim ama cok tartilmak istiyorum ya acaba 6.gunde mi tartilsam 😄 Bi yandan 4.gunde tartilsak az versek hic veremedim diye devam ettirmicez belki ama bi yandan da hemen merak ediyorum .Ama haftada bi tartilinca daha cok vericez yani daha dogrusu erkenden ogrenince daha azini gormus olcaz.

Arkadaslar sizden bise rica etsem ben kore dizilerini cok begeniyorum ama icerigini bilmedigim icin hic bi diziyede girmek istemiyorum .bana oneri verebilirmisiz izlediklernizden.aksiyon felan degilde romantik komedi felan olabilir.Bide eski dizileri izleyemiyorum yani boyle 2010 dan onceki dizileri onermeseniz.Cok sey istedim ama 😄 izlediklerimi soyliyim
Secret garden (super bi dizi iki kere izledim sayilir .)
The heirs(Buda cok guzeldi ama 1 kere yetti)
Playfull kiss
You've fallen for me
Personel taste(yarisinda biraktim aslinda guzeldi ama sinavlara denk gelmisse demek)
She was pretty(Yarisini izlemedim turk versiyonundan devamini getiririm😄)

Bu kadar izledim bunlar da cok bilindik cok onerilince izledim yani bu tarz komik duygusal romantik hersey olur .Luften yoruma bildirin izleyebilcegim Dizileri.

Sizi seviyorum❤

Zayıflamak Bence Zor Değil.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin