3.gün ne yedim?

794 20 5
                                    

Merhaba arkadaşlar nasil gidiyo diyetleriniz?Benim guzel gidiyo yani 3.gunum ve zararli hicbise yemedim.
Bugun sinandim tabi evde pastane pogcasi vardi ve en sevdigimden kiymali (gerci hepsini seviyorum ama :) )Yani kara kara dusundum desem yeridir yesem mi yemesemmi diye internetten baktim diyetde olanlarin yememesi lazimmis ve zaten cabuk da aciktiriyomus.Bende dedim artik son yemim zayiflayinca zaten yicem hemde istedigim kadar.
Yani sizde benim gibi yapin bakin yemedim hic bisey olmadi hala yasiyorum :) Abur cubur zaten kesinlikle yok yani .Ekmekde sabahlari cavdar ekmegi ceyrek o da yani .
Bu sefer gercekten inaniyorum verebilceme daha dogrusu eskiden de verdim ama ara verdim o anda hepsini vermeliydim aslinda belki simdi hepsini verebilirim.
Bugun 30 day jillian michaels diye bisey gordum.level seklinde 3 level bulunuyo .1.level 10 gun 2. Level 10 gun 3.level de 10 gun seklinde yapiyosunuz.Before after fotograflarina baktigimda tabi benimde yapasim gelmedi degil.Bende bugun yaomaya basliyim dedim hic yapamasam bile 10 gun yaparim dedim.Tam 10 dakika yaptim sonra biraktim yani bayada terledim .Cabuk sıkılıyorum yani yapsam iyi olcaktida.Size tavsiye ederim bakabilirsiniz yani ben boyle karisik karisik yapiyorum :)

Sabah
Domates
Salatalık
Biber
Beyaz peynir
Çeyrek çavdar ekmeği
2 bardak şekersiz çay

Öğle
100 gram yoğurt
2 kuru kayısı
1 kepçe mercimek çorbasi

Akşam
Çoban salata
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 porsiyon zeytinyagli taze fasulye
1 ceyrek cavdar ekmek

Toplam 900 civari kalori aldim bugunde.
Bugunluk bu kadar :)

Zayıflamak Bence Zor Değil.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin