10. kapitola

369 33 3
                                    

     Hello guys<33

     Mám tady další část. Pomalu se nám příběh chýlí ke konci, tak si ho ještě užijte:D Dejte mi samozřejmě vědět, jestli se vám to líbilo a jestli se vám naopak něco nelíbilo. Za vaši aktivitu budu jenom ráda.


   Luke s Michaelem měli poslední den, než přijede Mabel. Chtěli toho nějak využít. Ale nakonec strávili celý den nakupováním a následným hledáním nového domu.

    Chtěli se společně přestěhovat do jiné části města. Daleko od Michaelových rodičů a Adele. Našli hned několik krásných rodinných domů a několik si jich taky stačili prohlédnout. Oba oslovil jeden dům v docela slušné čtvrti, kde bydlí rodiny s dětmi nebo staří lidé.
Je tam hned jedna školka a o blok dál dokonce základní škola.
Luke by to neměl daleko do práce a Michael měl okolo spousty možností. Do teď nebyl zvyklý pracovat. Nemusel. Žil z rodičů. Ale teď, když hrozilo jeho vydědění, si byl zcela jistý, že práci potřebovat bude. Ovšem jen na poloviční úvazek, aby mohl trávit čas se svou holčičkou.

   Ale místo romantické večeře, společné vany a dlouhého milování oba skončili vytuhnutí na gauči u Luka v obýváku. Luke měl hlavu v Michaelově klíně, zatímco on seděl rozvalený na gauči s hlaovu zakloněnou a pusou otevřenou. Na stole před nimi ležela nedojezená mísa popcornu a dvě plechovky pepsi.

   A i když to nebylo na pohled romantické, oba byli těmi nejspokojenějšími osobami na širém světě. Byli spolu a nic je nemohlo rozdělit.

   **

  

    "A doopravdy se vrátíš?" Luke si už snad po sté přitáhl Michaela zpět do náruče, a tak mu zmařil další z mnoha pokusů o odchod.
    "Ano, slibuju," protočil očima Michael, i když si nemohl pomoct a usmíval se.
    "Neprotáčej na mě očima, mladý muži," pokáral jej jeho starší milenec hravě.
    "Hele! Jsem dospělý," nafoukl tváře, čímž tak trochu protiřečil svému tvrzení.
    "Jistě," zasmál se jeho počínání modrooký a lehce slíbl jeho plné rty, načež jej plácl po zadku. "A te už běž."
    "Ty mě vyhazuješ?" zeptal se ukřivděně Michael, čímž si vysloužil Lukův vražedný pohled.
    "Michaeleeee," protáhl varovně Luke.
    "No jo, no jo." Se smíchem se tedy mladší natáhl pro poslední polibek, než sešel schody z verandy a po chodníčku se dostal až ke svému autu.
Nemohl se dočkat, až zase uvidí svoji holčičku a sevře ji  v pevném objetí. Možná si s Lukem zajdou do města na zmrzlinu. Musel se pousmát nad představou, že si jako rodina vyrazí do města.

    Když dorazil k sídlu jeho rodičů, zaparkoval svého Range Rovera vedle pampeliškově žlutého sporťáku. Takových aut se u nich v garáži skrývalo nespočet- koníček pana Clifforda. Michaelova otce velice znepokojovalo, že jeho jediný syn se v tomhle koníčku nevzhlížel. Místo toho raději Michael jezdil po koncertech rockových kapel, festivalech, trávil svůj volný čas ve scate-parcích. Dostal se až do podsvětí tohoto města, kde se kolem něj točily drogy, zbraně, alkohol a všechno možné. Michael by si zasloužil ocenění za to, že se tím vírem hříchů nikdy nenechal strhnout. Sem tam si sice zapálil nebo se opil, ale tím to končilo. Znal své hranice.

    Stále častečně zabraný do svých myšlenek vyšel po kamenných schodech na verandu a zazvonil na zvonek u majestátných dvoukřídlých dveří. Poslouchal, jak se domem rozlehla tichá melodie podobná zvonícím zvonům. Brzy dveře otevřela jedna ze služebných- Marry.

   Marry patřila k těm starším služebným, co se podílely na Michaelově výchově. Michael měl Marry velice rád, takže jí hned, co ji uviděl, věnoval zářivý úsměv.

#WHEN I FALL# /Sequel of Catch me/ [MUKE Cz AU]Kde žijí příběhy. Začni objevovat