7. kapitola

363 37 4
                                    

     S asi tak měsíční pauzou se hlásím zpět :D Asi vám nemám nic moc co říct, takže snad se bude líbit a s reakcemi kritikou atd. nešetřete ;) Odpovím na jakékoliv otázky takže piště do komentářů, zpráv nebo kamkoliv.

   Yours Bluesapphire xx


    Michael se probouzel do slunečného rána. A někomu možná přijde pohádkové, když mu do toho zpívají za okny ptáčci, ale Michael je za to proklínal. Naládu mu to ale nezkazilo, protože vedle něj stále oddechoval blonďatý anděl, jehož spící bezchybnou tvář ozařovalo několik paprsků pronikajících skrz žaluzie v okně. Musel se pousmát nad nevinností a klidem, který z něj vyzařoval. Nemohl si pomoct, ale sjel ho pohledem. Přitom trochu zčervenal, protože Luke byl celý odkopaný a jediná část jeho nahého těla, která nebyla odhalená byla část pravého stehna a jeho rozkrok.

Musel se přitom také kousnout do rtu, protože si vzpomněl, co se tady odehrávalo minulou noc.

   Stále na sobě cítil Lukovy něžné doteky, stále cítil jak mu v žilách koluje doznívající vášeň a vzrušení a při pomyšlení na jejich dlouhé láskyplné milování jej zašimralo v břiše. Nemohl uvěřit, že se to doopravdy stalo. On a Luke. Spolu.

    Musel se nad tím hloupě culit celou cestu do pokoje pro hosty, kde spala jeho nic netušící malá dcerka. Stále sladce podřimovala se Sethem rozvaleným na zádech vedle ní. Nechal je tedy tak a vydal se do koupelny. Velice nerad ze sebe dnešní noc smýval, ale musel přiznat, že po tom, co včera zpocený a potřísněný padl do postele, se necítíl příliš čistě. A tak ze sebe svlékl boxerky a vlezl si do sprchy pod proud příjemně teplé vody.

    Celou sprchu byl ponořený do svých myšlenek na Luka a na jeho dokonalé tělo. Stále tomu nemohl uvěřit a cítil se jak malá puberťačka, co právě ztratila panenství se svým crush. Byl natolik zaobraný tím, jak je najednou šťastný, že si ani nevšiml, že již po několik minut není sám.
    "Dobré ráno." Dvě silné paže se ovinuly kolem jeho pasu a byl mu vtisknut dropný polibek na rameno.
    "I tobě," vydechl jako omámený Michael, když se vzpamatoval z prvotního šoku.
    "Přidal jsem se, nevadí?" zavrněl Luke do pokožky svého milence.
    "Všiml jsem si," ušklíbl se Michael a otočil se k blonďákovi čelem. "Nevadí."

    **

     Po dlouhé společné sprše plné nevinného mazlení a laskání se oba odebrali dolů do kuchyně, kde se rozhodli udělat sladkou snídani. Michael si byl jistý, že Mabel z toho bude nadšená, a tak si možná ani nevšimne, že  se mezi těma dvěma něco změnilo.

    "Kdy jí to chceš říct?" zavrněl Luke, který byl opět zezadu přitulený k Michaelovi a sledoval, jak obratně šlehá těsto na palačinky.
    "Co?" zeptal se Michael hloupě a plácl blonďáka po ruce, když namočil ukazováček do těsta a strčil si ho do úst. Netušil proč, ale měl pocit, že Lukovy pohyby jsou příliš provokativní a svůdné. Také ani netušil, že právě to byl blonďákův záměr. Měl chuť si hrát. Chtěl zase Michaela mít jen pro sebe. Chtěl ho zase slyšet vzdychat.

    "Luku! Hej!" Trhl sebou, když zaregistroval ruku, která se mu míhala před obličejem. "Na něco jsem se ptal," zamračil se nechápavý Michael.

     Chvíli mu sice trvalo, než se probral, ale hned na to se zase hloupě pousmál. Nemohl si pomoct, cítil se jak zamilovaný blázen. On byl zamilovaný blázen. Blázen do Michaela.

    "No... kdy řekneš malé Mabel, že jsme spolu. Tedy... pokud jsme spolu." Trochu znejistěl. Byly vlastně spolu? Byl natolik ponořený do sladké melancholie, že vlastně zapomněl na to, že jediné, co se stalo tak to, že se spolu vyspali. Znamenalo to vůbec pro Michaela totéž, jako pro něj? Co když to nakonec označí jen za úlet? Co když s ním nakonec Michael bude chtít jen spát? Co když se bude pokoušet držet od něj svou dceru dál?

#WHEN I FALL# /Sequel of Catch me/ [MUKE Cz AU]Kde žijí příběhy. Začni objevovat