Karakterler

206 9 2
                                    

Şuan aklımdaki tüm karakterlerin isimleri geçti. O yüzden karakterleri ilerisi için spoiler vermeden tanıtacağım. İleride olaylar geliştiğinde yine yapabilirim.
Aslında bunu daha sonra paylaşacaktım. Bu bölüm ve bundan sonrakinin sıraları değişti. Bu aralar pek bir yazma hevesim yok. Hem ilham gelmiyor hem vücudum fena alerji oldu hem de kitaba olan ilgi az. Bu etkenler yeni bölüm yazma hevesimi alıyor. Ayrıca bir de dershanem var.
Bu arada Tambrie'nin ebeveynini burada açıkladım ama onu diğer bölümde anlatacaktım aslında.
Umarım beğenirsiniz!
Ashlynn di Angelo: 14 yaşında. DEHB,disleksi ve miyop. Babası Yunan mitolojisindeki Yeraltı ve Ölüler tanrısı Hades.
Annesi ve üvey babası ( gerçek babası sanıyordu. Gerçeği öğrenmesine rağmen gerçek babası olarak görüyor.) o 10 yaşındayken ayrıldı.
Siyah rengi çok sever. Yalnızlıktan hem korkar hem de yalnız olmayı sever. Sadece iki arkadaşı vardır. Bunlar Tambrie Valentina ve Dexter Agreste'tir. Kampa geldikten sonra Ariel Watson ile çok iyi arkadaş olmuştur.
Annesi eski kalp cerrahı, babası pedagogdur.
Doğum Günü:19 Aralık.
Tambrie Valentina: 14 yaşında. DEHB hastalığı var.
Annesi Yunan mitolojisindeki Aşk ve Güzellik tanrıçası Afrodit. Babası ünlü bir ressam. Annesinin o küçükken evi terk ettiğini ve daha sonra da öldüğünü biliyordu. Babası ve bakıcısı Sofia ile büyüdü. Okulda bir  popülerliği olmasına rağmen asla gıcık popülerlerden olmadı. Genel olarak herkesle iyi anlaşırdı ama tek arkadaşları Ashlynn di Angelo ve Dexter Agreste'tir. İleride Ariel ile pek anlaşamayacak.
Doğum Günü: 22 Mayıs (Benim deee)
Dexter Agreste: 14 yaşında. Ashlynn ve Tambrie ile yakın arkadaş.
Bir üvey ablası var. (Ama öz ablası olarak görüyor.) Annesi ile konuşmuyor ve ablasıyla birlikte yaşıyor. Babası o doğduktan sonra onları terk etmiş.
( Dexter ile ilgili TROLL planlarım var. Hazırlıklı olun.😈😈)
Doğum Günü: 14 Şubat
Ariel Watson: 15 yaşında. DEHB'i var. Babası Yunan mitolojisindeki Denizler tanrısı Poseidon.
Bir üvey kardeşi var ( ve tabiki öz kardeşim olarak görüyor.😊😊) Annesi ve kardeşi Norveç'te yaşıyor. Üvey babası Norveç'in soylu ailelerinden birinin üyesi ama annesi ile ayrıldılar. Yılın her vakti kampta kalıyor. Bu yüzden birkaç yıldır annesini ve kardeşini görmedi. Sadece bir önceki sefer... Aman neyse (çatlayın 😈😈). Percy gibi suyun altında nefes alma ve suyu kontrol etme gibi güçleri henüz yok.
Doğum Günü: 21 Temmuz
Justine Rousso: 15 yaşında. Hermes'in oğlu. Yılın tüm zamanı kampta kalıyor.( Bunun nedenini ilerki bölümlerde açıklayacağım. Ve Justine için de planlarım var.)
Tanıştığı kişilere şaka yapma ve onlarla dalga geçme gibi bir huyu var. Tipik Hermes melezi. Ama Hermes'in verdiği hiçbir göreve çıkmadı. (İleride...)
Doğum Günü: 18 Eylül
Dikkat
Hades'in Evi'ni okumayanlara spoiler! ! !
Nico di Angelo: 15 yaşında. Aslında 1940'larda doğdu. Ablası ile Lotus Kumarhanesi'ne götürüldü. Yaklaşık 60 -70 yıl orada kaldılar. Daha sonra bir avukat onları oradan çıkardı. Ablası Artemis avcılarına katıldı ve gittiği bir görevde öldü. Nico ablasının ölümünden Percy'yi suçlu tuttu. Daha sonra onun hatası olmadığını anladı.
Hades'in Evi'nde Cupid'in zoruyla Jason'un yanında Percy’e olan  duygularını itiraf etti. Ama şuan aynı duyguları beslemiyor. ( Kimseye karşı).
Doğum Günü(Gerçek doğum günü):28 Şubat
( Zaten Nico'yu tanıyoruz. O yüzden ayrıntıya girmedim. Gerçi hepsinde ayrıntıya girmedim ama Nico ile ilgili verebilecek spoilerim yok.)
Bu arada yazarınız bir Miraculer ve eski Waverly Büyücüsü.

Yeraltı  Prensesi Where stories live. Discover now