31 (ПОСЛЕДНА!!)

1.4K 94 6
                                    

СЛЕД ТАЗИ ГЛАВА ЩЕ ПУСНА ОЩЕ ЕДНА ГЛАВА, В КОЯТО ИСКАМ ДА НАПИША НЯКОИ НЕЩА!! ЩЕ ВИ ПОМОЛЯ ДА Я ПРОЧЕТЕТЕ И, АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ ГИ ПИШЕТЕ В КОМЕНТАРИТЕ, А АЗ ЩЕ ВИ ОТГОВОРЯ НА ТЯХ В СЛЕДВАЩАТА ГЛАВА!!
ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ!
- Ами, благодаря за предложението, но мисля, че ще остана.
Всички ме изгледаха все едно съм паднала от Марс, но аз наистина обичам Хари и не искам да го изоставя.
- Е, щом това е твоят избор-Мари започна-добре, но ще те помолим да не го издаваш на Хари.
- Добре, но и вие ще ми обещаете, че няма да го издавате на полицията.
Те се спогледаха, но накрая се съгласиха.
Момичетата се върнаха обратно по леглата си и всички заспахме.
На сутринта се събудих от алармата, която останалите кукли бяха включили, за да не се успят за закуската. След като всички приключиха в банята и дойде моят ред, аз съблякох дрехите си, размърдах косата си от кока, който си бях вързала преди да заспя и влязох под душа. Водата обгърна тялото ми и аз се отпуснах.
Когато приключих с измиването на косата и тялото ми, спрях водата, излязох от душ кабината и увих бялата кърпа около мокрото ми тяло. Погледнах се в огледалото-изглеждах ужасно. Целият ми грим се беше размазал, защото не го бях изчистила вчера.
Взех един тампон, напоих го с мицеларна вода и започнах да го разнасям по лицето си докато не изчистих всичко. После нанесох няколко крема, служих малко грим, съдържащ спирала, пудра и червило в кожен цвят, и излязох от банята.
Запътих се към общия гардероб. Избрах си черно бельо на "Виктория Сикрет", сини, скъсани дънки тип "boyfriend". Вързах косата си на раздърпан кок и излязох от стаята, запътвайки се към кухнята, където момичетата сервираха готовите гофрети и портокаловия сок на масата. Хари вече беше станал и седеше на един стол, четейки един вестник и отпиваше то чашата си с портокалов сок. Когато ме видя ми се усмихна и ми даде знак да седна до него. Аз не по чаках втора покана и веднага заех празния стол до него.
- Добро утро!- каза ми и ме целуна по челото.
- Добро утро!- отвърнах му с целувка по бузата и ленива усмивка.
- Как спа?- попита ме, опитвайки се да създаде разговор.
- Добре, а ти?- отвърнах му.
- Добре, но ти много ми липсваше.- каза и започна да оставя малки целувчици по врата ми.
- И ти на мен.- засмях се.
Телефонът му звънна и той веднага се дръпна от мен, извади телефона от джоба си, погледна към номера, стана и ме погледна.
- Идвам след малко.- беше единственото нещо което каза преди да ме целуне и да излезне, натискайки зелената слушалка и отговаряйки. От няколко дни насам, щом телефонът му звънне той излиза или се отдалечава от всички, без значение с кого е.
ГТНХ
Веднага щом видях номера на Крис ме обляха смесени чувства. Излязох от кухнята и веднага вдигнах.
- Ало.-*Крис моля те кажи ми добри новини*- помислих си.
- Хари- започна той- сестра ти е жива и седи на задната седалка на колата ми. Можеш да дойдеш да я вземеш.
- Крисчън, благодаря ти, длъжник съм ти брато.
- Нямаш грижи, ако искаш ще мина да ти я донеса, но това ще стане до половин час, защото трафикът е гаден.
- Добре! Още един път ти благодаря и ще те чакам.
Затворих телефона и се върнах в кухнята с широка усмивкана лицето ми. Анабел веднага забеляза промяната в настроението ми и ме дари с широка усмивка.
- Брат ти ще дойде да доведе сестра ми.
- Но нали тя...- не оставих Анабел да довърши изречението си.
- Е, оказа се, че не е така.
- Хари, това е чудесно, но защо ми казваш това за брат ми?
- Казвам ти го, защото двамата ще си поговорите и ти ще се държиш добре, за да не се налага да спим още една нощ разделени.
Тя само кимна и си сложи чинията в мивката. След това дойде и ме прегърна. Аз обвих ръцете си около малкото и' тяло и я целунах по главата.
/ ЕДИН ЧАС ПО-КЪСНО/
Аз, Анабел и куклите седяхме на дивана и гледахме някакъв филм. На вратата се звънна и аз веднага станах, и се затичах към нея. Отворих я и още преди да видя кой е, една фигура се метна върху мен, обвивайки тънкине си ръце около врата ми и дарявайки главата си в свивката на врата ми. Моментално разпознах миризмата на Джема. Нямаше как да я забравя. Няколко сълзи се спуснаха по бузата ми, но бяха изтрити веднага щом чух "кашлянето" на Крис.
- Извинете, че ви прекъсвам- започна той- но може ли да видя Анабел.
- Разбира се!- отвърнах му и я извиках.
ГТНА
Чух, че Хари ме вика и тръгнах към входната врата. Там го заварих със сестра му и Крис. Аз се усмихнах на това колко щастлив е Хари. Той ми отвърна с една от неговите блестящи усмивки и погледна към сестра си.
- Джема, това е Анабел, моето гадже.
Тя ми даде ленива усмивка и протегна ръка към мен.
- Аз съм Джема.- каза тихо тя.
- Анабел.- отвърнах, стискайки ръката и'. Погледнах на страни и видях доведения си брат. Без да кажа нищо отидох до него и го прегърнах. Поседяхме така няколко минути и аз се отдръпнах.
- Съжалявам.- каза той.
- Няма проблем.- отговорих му.
Седяхме на дивана. Хари и Джема си говореха, Крис си беше тръгнал, а аз стоях и гледах филм с момичетата.
Беше ми малко скучно без да си говоря с Хари, но не можех да го виня. Все пак не я беше виждал от няколко години.
/НЯКОЛКО ЧАСА ПО-КЪСНО/
Момичетата слагаха масата за вечеря. Бяха приготвили паста. Когато масата беше сервирана те ни извикаха и всички седнахме по местата си. Аз заех мястото до Хари, а Джема седна от другата му страна. Докато ядохме се чуваха само шумовете на вилиците, потропващи по чиниите. След като всички се наядоха, реших аз да измия чиниите, защото и без това нямаше какво друго да правя.
Приключих с измиването и подсушаването им и се запътих към хола. На дивана бяха останали само Хари и сестра му. Явно останалите си бяха легнали. Джема се беше сгушила в Хари, а той беше обвил ръцете си около нея.
- Аз ще си лягам, защото съм много уморена.- казах, продавайки се.
- Добре.- отговори ми той, а след това ме дари с една усмивка и целувка по челото.
- Лека нощ.- каза ми Джема.
- Лека нощ.- отвърнах и' и и' се усмихнах.
Събудих се от крясъците на Хари и веднага слязох да проверя какво става.
- Хари, какво има?- попитах.
- Те са избягали, всички са избягали!- извика той, гледайки към отворената врата.
Сълзите започнаха да се стичат по лицето ми. Той се обърна към мен и като видя, че плача веднага дойде при мен и ме прегърна.
- Защо плачеш, скъпа?- попита той притеснено.
- Хари- започнах аз- те ми предложиха да избягам с тях, но аз отказах, защото колкото и да те мразех в началото, аз те обичам и не мога да си представя живота си без теб.- започнах да плача още по-силно.
Той ме притисна по- близо до себе си и затегна хваткатя си около кръста ми.
- И аз те обичам. Ти си моето добро момиче. Моята ПЕРФЕКТНА кукла.
----------------------------------------------
ТОВА Е КРАЯ ХОРА. НАДЯВАМ СЕ ДА ВИ ХАРЕСА. АКО ИМАТЕ НЯКАКВИ ВЪПРОСИ ВЪРХУ ТАЗИ ГЛАВА ИЛИ НЯКОЯ ДРУГА, ИЛИ ВЪРХУ ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ ГИ ЗАДАВАЙТЕ В КОМЕНТАРИТЕ, А АЗ ЩЕ ВИ ОТГОВОРЯ НА ТЯХ В СЛЕДВАЩАТА, КОЯТО ЩЕ КАЧА УТРЕ. В НЕЯ ЩЕ ИМА БЛАГОДАРНАСТИ, ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИТЕ ВИ И ОЩЕ НЕЩА. СЪЩО ЩЕ СЕ РАДВАМ, АКО МИ КАЖЕТЕ КОЯ ОТ ИСТОРИИТЕ МИ ИСКАТЕ ДА ЗАХОЧНА ДА РАЗВИВАМ И ДА СПОДЕЛИТЕ МНЕНИЕТО СИ ЗА ТАЗИ ГЛАВА И ЗА ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ В КОМЕНТАРИТЕ. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО! ОБИЧАМ ВИИИ!!❤️❤️❤️❤️

Harry's doll Where stories live. Discover now