25 глава

2.3K 135 12
                                    

Тръгнах към вратата на стаята и се насочих към помещението където се намираха всички дрехи. Погледнах към телефона на Хари за да огледам по-добре гримът, все пак роклята трябваше да си отива с него. Започнах да разглеждам всеки милиметър от снимката. Гримът не беше чак толкова труден. Спирала, очна линия която на края е извита, много светло- почти бледо сини сенки и червило. Значи роклята трябва да бъде синя. Отворих едното крило на гардероба и започнах са оглеждам роклите една по една. Първоначално всички бяха къси и розови. Ха, защо ли не се учудвам та това е изборът на Хари. Следващите вече бяха дълги, в най-пазлични цветове. Червени, оранжеви, жълти, черни, лилави и най-накрая в дъното на дрешника открих перфектната рокля.
Тя беше в морско синьо и имаше две черни презрамки, завързващи се зад вратът, а на долу се спускаше свободно. Молех се да ми стане, защото повечето дрехи тук или бяха прекалено малки или прекалено големи. И за мой късмет ми стана. След като бях намерила меко казано изеалната рокля започнах да търся обувки към нея. И пак се повтори същото. Имаше от всички цветове, но не и този, който аз търсех. Както стана и с роклята обувките бяха последни и в дъното. Те бяха на не много висок, но не и на много нисък ток и бяха в цвета на роклята. За сега всичко вървеше идеално. Остана само гримът. Излязох от стаята с дрехите и се насочих към тази с гримовете. Тя беше в същите размери като предишната. Само дето не беше с дрехи, а с гримове. Седнах пред тоалетката, предварително взимайки продуктите, които ще ми трябват, сложих телефона, така че да мога да го гледам и започнах. Първо нанесох малко количество от фон дю тена, след което сложих основата ми за сенки, започнах да нанасям и самата сянка, която приличаше точно на такава каквато са ползвали на снимката. След като приключих започнах да нанасям очната линия, а след нея спиралата. Запечатаха всичко това с пудра, очертавайки скулите си. И за завършек нанесох не много голямо количество в корален цвят. След като бях готова и върнах всичко по мястото му погледнах към часовника. Оставаше около половин час до нечерята, за това реших да сляза долу.
Напуснах стаята и се насочих към стълбите. Хари вече ме чакаше седнал на дивана и пиеше нещо. Мисля, че е уиски, но те съм много сигурна. Когато ме видя да се приближавам стана и започна да ме оглежда. Явно му хареса защото след като ме огледа от главата до петите се усмихна. Аз също го огледах. Беше облякъл костюм състоящ се от черни обувки, черни панталони, бяла риза и черно сако. Късато му беше пригладена на зад. Подадох му телефона, а той просто го взе и го пъхна в джоба на панталонът си без да каже нищо.

Harry's doll Donde viven las historias. Descúbrelo ahora