Знаеш ли как започна?

2K 144 7
                                    

Влязохме в стаята,а Хари затвори вратата. Щом го направи, се приближи до мен и ме целуна.За момент,той отдели устните си от моите и ги доближи до ухото ми. - Искаш ли тази вечер да се позабавляваме -прошепна ми той. - Може,но не си мисли, че ще ти се дам толкова лесно.-отговорих му като му намигнах. - Ще видим тази работа -каза той, усмихвайки се дяволито.
Той отново ме целуна,но този път не беше грубо както той правеше, напротив тази целувка беше страстна, тази целувка показваше това, което Хари изпитваше към мен,но показваше това, което и аз изпитвах към Хари. Докато се целувахме, аз съблякох якето на Хари, той направи същото с моето.Аз започнах да разкопчавам ризата му, а той моята рокля.Но преди да продължим, аз се сетих за Мелиса и нейната история и спрях. - Хари, а-а-аз не мога да го направя, съжалявам.
- Какво?-повиши тон Хари. - Не мога, съжалявам, просто аз не съм сигурна, че това е истина, аз съм само една кукла за теб,а и ти си пиян и не знаеш какво правиш. Той не ме чу и продължи да ме съблича,но аз продължих да се дърпам и успях да се измъкна от него.
- Хари, нали ти казах, че не искам -казах му, а сълзи започнаха да се стичат по лицето ми.
-Анабел бяхме се разбрали с теб, че ще правиш каквото поискам. - ядосано каза Хари.
- Съжалявам,но не искам да съм поредната като Мелиса - отговорих му аз. - КАКВО намекваш? - изкрещя той. - Няма да съм поредната , която ще спиш и след това ще зарежеш както Мелиса. Той се приближи до мен и ме удари.
- Няма да те бия, но много ме ядоса Анабел
Знаеш ли какво изпитвам към теб, знаеш ли?-попита ме като ме погледна.
- А знаеш ли какво аз изпитвам- изхлипах.
Той замълча, аз продължавах да плача, а той само ме гледаше.
- Знаеш ли как започна всичко- дрезгавия му глас прозвуча в тихата стая.
- К- К- какво?
- Знаеш ли защо започнах да събирам кукли?
- н- н- не.
- Бях на 7....

Harry's doll Where stories live. Discover now