11

104 8 4
                                    

Ik had niet zo veel zin om op mijn gsm te kijken. Ik was nog wat in dewar van gisteren en vannacht. Het deed wel wat zeer. Ook al had hij belooft dathij later misschien wel wilde proberen. Maar ja hoe lang is dat nog. Twee jaar?Drie jaar? Alsjeblief kleine idioot blijf leven. Waag het niet om jezelf neer teschieten. Ik wil je wel. Ik had het wel kunnen weten dat dit nooit ging werken.Afstand... leeftijd.... Het is allemaal wel veel. Ik wou dat ik hem kon vastpakken.Ik schoof achter mijn bureau. Ik nam mijn schets boek en begon wat te tekenen.Ik stopte mijn oortjes in. Muziek helpt me dingen te verwoorden of beelden temaken. Mijn gsm trilde. Ik had het niet echt gemerkt maar hij had iets van eentiental berichtjes gestuurd. Ik nam mijn gsm. Niks aan de hand. De hele ochtendgebeurde er niet heel veel. Ik besloot om met Gaia wat te gaan wandelen in hetbos. Een beetje verder van het moeras was er een soort van open plek in het bosdaar stond een grote boom in het midden. Sommige zeggen dat het een galgenboomis uit de middeleeuwen en dat hij leeft. Omdat hij vol zit met mensenbloed vaniedereen die er werd opgehangen. Ok dit is serieus ik geloof het. Ik vond hierooit tussen de wortels een strop met bloed aan. Ik ging eronder zitten. Gaianestelde zich op mijn schoot. De husky leek op dat moment op een wilde wolf diezich zomaar bij mensen neer lag. Ik sloot mijn ogen.

Ik wilde even rusten. Aangezienik vannacht niet had geslapen. Ik dacht steeds aan hem. Ik wilde hemvastpakken. Wanneer gaan zijn twee hersencellen eens werken en doorhebben dater een meisje dolverliefd op hem is. Hij is de enige die me zo zwak kan maken.Ik begon weer lichtjes te dromen. Ik zag vage beelden. Over hem denk ik. Zijnvrienden? De personen die hij verloor? Een geweer?.... Een brief... Ik wildeweten wat erop staat. Maar ik ben ook bang. Ik ga sowieso huilen. Ik schrokwakker. Gaia keek verschrikt op. "Shhht rustig meisje, alles ok." Ik aaidehaar. Ik liep terug naar huis. Ik hielp tante Margrit even met haar kruidendrankjes.Het was al bijna avond. Ik keek op mijn gsm: "Wil je videochatten." Schreef hij.Nja ik kon wel. Dus waarom niet. "Hey" zei hij. "Hey" zei ik terug. Ik wistniet waarover ik het moest hebben. Ik heb gisteren nog maar bekend dat ik hemleuk vond. Ik zat daar zo een beetje awkward op mijn bed. Ik wilde wel eengesprek beginnen maar ik was nog verdrietig. "He, gaat alles wel goed" hoordeik opeens. Ik was blijkbaar even weg in gedachten. "Ja, prima." "Vind je me nogsteeds leuk?" Ik keek hem aan. "Ja, heel hard." Hij glimlachte. Vond hij dit nugrappig. Is hij echt zo'n loverboy. "Het spijt me", zei hij. "Ik wilde je geenpijn doen. Ik doe iedereen pijn. Ik ben een monster."

"Hou nu je bek enluister!", flapte ik eruit. Hij was meteen stil. "Je hebt me geen pijn gedaan.Juist geholpen." Hij keek me vreemd aan. "Ik nam drugs ok. En door jou heb ikzowat al twee weken geen meer genomen." Hij keek me aan. "Alsjeblieft neem geendrugs ik heb genoeg mensen zien sterven daardoor. Je weet dat ik verkeerdedingen heb gedaan." "Ik weet het." Meer kon ik niet zeggen. "Alles gaat betersinds ik je ken." Zei ik om de stilte te doorbreken. "Ik wil niet dat je gaat."Hij keek naar me. "Ik hoor maar half. Sommige mensen hebben niet eens door hoeerg het is. Meisjes die vinden dat zelfs vies dat ik een hoorapparaat draag. Ikheb iemand per ongeluk vermoord. Ik zat in een misdaad groep." "Ja, en. Dat isnu toch voorbij." "Ik wil gewoon niet dat jou dat ook overkomt." Mijn hartstopte met kloppen. Dat was zo lief.

Hadik gekund pakte ik zijn hoofd vast en kuste ik hem. De hele tijd. Ook al zouhij niet willen. Ook al is hij niet op mij. Hij heeft pijn genoeg gehad. En ikmisschien ook. Is dat de reden dat wij bij elkaar zijn beland. Want dit is geen toeval meer. I know that yourheart is still beating darling.

I believe

I believe

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Fall in love with a 17 year old boy (dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu