6

127 9 2
                                    

Ik zat achteraan in de bus. Mijn boog was netjes opgeruimd. Ik haalde mijn gitaar uit. Op de bus zaten alleen maar jongeren uit verdere steden. Die kenden me dus niet. Ik haalde mijn kladblok uit. Er stonden een paar kriebeltjes. Gewoon random woorden en zinnen. Meestal schreef ik liedjes met mijn elektrische gitaar en klonken die heel duister. Of met mijn piano. Dan heel zacht en triest. Dit was de eerste keer dat ik een liedje zou schrijven met mijn gitaar. Ik stak mijn pen in mijn mond. Ik schatte de meeste jongeren ongeveer 18 misschien ouder. In ieder geval ze kenden elkaar allemaal en kwebbelden dus aan een stuk door. Volgens mij hebben ze allemaal hun diploma en maakten ze een rondreis. Opeens draaide een jongen zich om en keek over de stoel. Ik dacht dat ik ging problemen krijgen. "En naar waar ga jij?" vroeg hij. Ik keek op. Hij zag er vriendelijk uit. Ik keek wat verbaasd. "Sorry, wat vroeg je?" "Naar waar reis jij?" "Ik... ehm..., ik ga naar mijn tante. Ze woont alleen. Ze is een beetje een kluizenaar. Ik heb geen andere familie meer." Hij keek me troostend aan. "Het is niets", zei ik vlug. "Ga je een liedje schrijven?" vroeg hij. Ik knikte. "Ik heb niet zo veel inspiratie", antwoorde ik. "Wel dan speel je eerst eens een ander liedje", klonk het wat verder uit de bus. Ik keek op. Alle jongeren keken naar me. Ik bloosde. Ik had nog nooit gezongen voor publiek. "Ik... ehm..., ik heb plankenkoorts", loog ik. Eigenlijk was het wel waar. "Je kunt ook gewoon proberen", zei een meisje vooraan in de bus. Ze had rost krullend haar. Anders dan mijn haar. Ik had twee vlechten gemaakt aan de rechterkant die ingevlochten waren tot de linkerkant. En voor de rest liet ik mijn haar los. Ik dacht na. I see fire. Ik trilde wat. Ik begon te spelen. Ik weet niet wat het was, maar ik vond het leuk. Na het tweede refrein begon iedereen mee te zingen.

Ik heb nog de hele avond verder gespeeld. Dit waren nu eens mensen die me niet zagen als een heks. Het meisje met het roste haar was naast me komen zitten. Ze had ook een gitaar bij. We hebben tot na middernacht gespeeld. Het was een uur 's nachts. Ik was moe. Ik wilde liever slapen. Maar dat zagen de meeste niet zitten. Die dronken al de hele dag door. Opeens kwam de jongen van vanmiddag naast me zitten. Hij gaf me een flesje. Het was bier. En zo te zien geen gewoon bier. Sterk bier. Je weet wel. Waar je je zelf mee in coma kan zuipen. Ik twijfelde. Moest ik dat flesje aannemen. "Kom op, het zal je goed doen. Je blijft er wakker van." Ik keek hem aan. "Ik ben 14. Ik ben nog minderjarig." "Nou en, je mag wel eens meefeesten. Het is vakantie. Eén keer drinken mag wel." "Het is sterke drank", zei ik. "Je smaakt daar niets van", hikte hij. Die was zo te horen al dronken. Net zoals de rest van de bus. Zelfs het meisje met de rode krullen zei dat ik het moest nemen. Zij leek minder dronken maar toch. De hele bus keek naar me. Hij reikte me het flesje. Zou ik het nemen. Ik heb toch al drugs genomen. Ik was niet bepaald het braafste meisje. Ik keek naar het flesje. Ik heb mijn keuze gemaakt.

Sorry clifhanger. Ik weet niet wat er gaat gebeuren. Wie weet is dit wel al het einde (als ik lui ben en geen inspiratie heb). XD. Sorry ben soms zo gemeen. Tja ben nu eenmaal een goth.

Kleine tip als je echt wil ver de lezen kun je misschien reagerenen dan krijg ik wel wat motivatie.

Ok goed ik ga wat braafjes zijn. Spoiler: er zal smut in voorkomen. (Hevuge seksuele handelingen) XD.

 (Hevuge seksuele handelingen) XD

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Fall in love with a 17 year old boy (dutch)Where stories live. Discover now