7

117 8 1
                                    

Ik keek nog eens naar de jongeren. "Nee dank je", zei ik. "Ok, jij moet het weten", antwoorde het meisje. Ik had niet zo veel zin om te drinken. Vannacht was mega leuk. Ik wilde dat niet verpesten door dronken te worden. Ik deed mijn ogen toe en ik sliep.

De bus toeterde. Ik werd wakker. Ik zag dat dit mijn halte was. Ik sprong recht en ruimde alles op. Overal lag afval. Ik hoorde een felle kreun. Boven mijn zetel die omgevormd was tot bed was er een koppel bezig. Het gordijn was gelukkig dicht. Het waren die jongen en het meisje met de rode krullen. Die waren heftig bezig. De zetel ging heftig op en neer. Ik walgde. Ik was nog lang niet toe aan seks. Ik nam al mij gerief. De buschauffeur stapte uit en schepte een luchtje. Opeens ging het gordijn open. "Doe je niet mee", kreunde hij. "Groepsseks is altijd leuk", zei het meisje. "Nee, bedankt ik ben nog maagd. En dat wil ik voorlopig nog zo houden." "Dat is ok meis. Ik hoor je nog wel op Facebook." "Ok veel plezier nog", riep ik hen na. Ik stapte af. Ik moest nog twee uur wandelen met al mijn bagage naar mijn tantes huis. Het was best leuk dacht ik onderweg. Ze accepteerden mijn keuze. Ze dwongen me niet. Ik was benieuwd hoe het met de jongen zou gaan waarmee ik chat. Zodra ik aankwam zou ik mijn laptop openen.

Het was al drie uur in de middag. Ik passeerde het bordje met einde beschaving. Iedere keer moest ik lachen als ik er voorbij kwam. Na en kilometer zag ik het huisje. Tante Margrit stond op me te wachten. Ze liep op me af en omhelsde me stevig. "Ik ben zo blij je te zien mijn meisje. En wat ben je gegroeid." "Ja dat gaat logisch zijn ik ben 14 nu." Ze glimlachte. Ik omhelsde haar terug. Mijn tante was helemaal niet erg. Ze was juist heel leuk. Ik vind mijn tante geweldig. "Ik heb je lievelingseten klaargemaakt." Ik likte mijn lippen af. Ik ga jullie niet zeggen wat ze heeft klaargemaakt. Omdar het anders echt klinkt alsof ze een heks is. Ze kon heerlijk koken. Ik hield van alles hier. Het platteland, de tuin, de stilte, het bos, de dieren... Ik was nog niet klaar met denken of Gaia kwam binnen. Het is de husky van mijn tante. Ze leek op een wolf zou je zeggen. Ze kent het bos vanbuiten. Vanavond ga ik met haar het bos in. Soms bleef ik zelfs slapen in de bomen. Eerst deed ik mijn computer open. Ik zag dat hij wel enkele berichtjes had gestuurd. Zo lief. Hij heeft op zijn minst aan me gedacht. Ik schreef dat alles goed was. En dat ik vanavond nog wat muziek ging spelen en ana het bos zou gaan. "Ik speel ook muziek", zei hij. "Echt?" Vroeg ik. Hij nam zijn camera en ging naar zijn piano. "Ik heb nooit muziekles gehad. Ik had ooit een weddenschap met iemand. En daarvoor moest ik een piano kopen." Hij begon te spelen. Het was gewoon weg prachtig. Hij speelde prachtig. Ik bleef naar hem kijken. Het was een liedje dat hij zelf gemaakt had. Het leek alsof hij het speciaal voor mij alleen speelde. Hij stopte. "Ik vind het mooi", zei ik. Hij lachte nerveus. "Ik kan niet zo goed piano spelen", zei ik. "Wil je het me later eens leren?" "Ja natuurlijk." Ik lachte. Hij lachte.
Het was officieel ik was verliefd op hem geworden. Stapel verliefd. Ik wil hem. Ik wil hem vast nemen.

Hij moest gaan. Hij moest nog ergens naartoe. Ik zei hem gedag. Ik wist dat we vanaf nu wel iedere dag zouden videochatten. Ik sloot mijn computer af. Ik liep naar beneden. Tante keek naar me. "Er is iets anders aan je." "Wat dan?" Vroeg ik. "Ik weet het al. Je bent verliefd." Glimlachte ze. Ik rende snel naar buiten met Gaia.

Ik rende door de bossen met mijn boog. Ik voelde me vrij.

 Ik voelde me vrij

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Fall in love with a 17 year old boy (dutch)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum