17 <3

47 6 0
                                    

Ik keek op het perron. Daar stond hij aan de overkant. Hij had twee uur en een half op de trein gezeten voor mij. Ik ging de trap naar beneden onder de spoorweg. Ik zag hem op het einde van de gang. Ik liep op hem af en knuffelde hem. Het voelde zo goed en veilig. Hij draaide zijn hoofd en kuste me. Ik had nog nooit een tongzoen gegeven. En ik was enorm zenuwachtig. Hij ook. Ik bakte er echt niets van. "Je beet wat op mijn tong." "Sorry, ik ben nogal zenuwachtig ik heb nog nooit getongzoend. Hij lachte. "Ik leer je het in de loop van de dag wel." Ik glimlachte. Dat zag ik wel zitten. We liepen terug naar boven. Her voelde fijn om hem te kunnen vastpakken.

Ik had zijn hand vast. Hij duwde me tegen hem aan. Daar stonden we hij hield me vast. Terwijl we in de rivier keken. "Ik ben al gelukkig", zei hij. "Ik ook", antwoorde ik terug. "Kom we gaan eens opnieuw proberen." Hij was nog niet eens uitgepraat of zijn tong was alweer bezig met de mijne. Het voelde vreemd eerst. Maar ook goed. Heel goed. We liepen verder naar het meer. Daar hadden we ook nog eventjes gestaan. Ik wilde hem opnieuw zoenen. Ik weet niet waarom. Ik stond dicht tegen hem aan. Ik legde mijn hoofd achterover in zijn nek. Hij draaide zijn hoofd en zag dat ik wilde kussen. Zijn hoofd kwam dichterbij. En ik kuste hem. Hij stopte. Dat vond ik niet zo erg. Sommige mensen bekeken ons heel raar. Tja hadden ze dan nog nooit een verliefd stel gezien van 14 en 17. Dat leeftijdsverschil merkte ik nu niet meteen. Ik voelde me gelukkig en hij ook. Dat is het belangrijkste. We hebben niet echt veel gedaan die dag. Verder was er een brug over het meer.

We liepen naar de overkant. Hij hield mijn hand de hele dag stevig vast. En soms trok hij mij naar zich toe. Dan wandelde ik naast half leunend tegen hem. Aan de overkant was er een bankje. Daar tegenover zagen er allemaal roofvogels in kooien. Eerst keken we een beetje naar de vogels. Ondertussen maakte hij de hele dag wel grapjes. Hij vond ze zelf droog. Ik vond van niet. Hij was wel grappig. En vuil. Mmmmm. We gingen op het bankje zitten. Ik zat zoals hiervoor naast hem. Ik kuste hem opnieuw. Ik wilde hem eens langer kussen. Ik wilde dat hij me meer vastpakte. Ik stond recht. Ik ging op zijn schoot zitten. We glimlachten naar elkaar. Hij keek naar beneden. Voelde hij zich niet goed misschien? Ik gaf een kusje op zijn voorhoofd. Ik tilde zijn hoofd op. Ik kuste hem opnieuw. Gewoon zoals hiervoor. Maar na enkele seconden greep hij me steviger vast. Ik hem ook. Ik nam zijn hand en liet hem automatisch naar beneden zakken. Tot net op mijn... Bil als ik het netjes wil zeggen. Ik draaide zonder dat ik het wist rondjes rond zijn tong. Hij hield me zo stevig vast en kneep lichtjes in mijn kont. Zelf merkte ik er niet veel van. Ik kreunde wat lichtjes. Wat ook wel logisch zal zijn. Stiekem wilde ik met mijn hand naar beneden gaan. In zijn broek. Ik had me nog nooit zo goed gevoelt. En ik was wat nat. Ik ging achteruit. Dit was lang genoeg volgens mij. Straks moest hij weer naar het station. Ik ging hem echt weer zo hard missen. Ik had hem nu eindelijk vast en dan moest ik hem weer loslaten. We stonden recht. Mijn hart had nog nooit zo hard geklopt. Ik legde mijn hoofd op zijn borstkas. Het zijne klopte ook hard. "Wacht, ik wil nog een foto. Dan kan ik op de trein naar ons blijven kijken." Ik knikte. Ik vond het een mooie foto.

We gingen terug naar het station. Beneden onder de spoorwegen stopte ik nog even. Ik keek naar hem. Ik gaf hem nog een laatste tongzoen. Want ik weet dat het nog even zal duren tegen dat ik hel terug zie. Ik nam afscheid. Ik legde mijn hoofd tegen hem aan. "Ik ken echt geen enkel koppel dat zo veel tongzoent." ik lachte. "We zijn geen normaal koppel", zei ik. "Ja dat is waar." Ik liet hem los. Ik moest nog naar huis. Ik liet hem daar achter op het perron. We wisten allebei dat dit de beste dag van ons leven was. Ik hou van hem. En hij van mij. Deze relatie heeft een toekomst. Ook al gelooft niemand dat.

Er komt een vervolg op dit boek. Ik ga niks verklappen maar dit boek zit er al na enkele hoofdstukken op. En dan vertel ik je over mijn alweer gekke chaotisch nieuw leven. En tja.... Nerds.... Ik ben weer eens verliefd....Ze zijn cute XD

Fall in love with a 17 year old boy (dutch)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant