2.2

1.3K 96 233
                                    

Luke terli ellerini sırasına ritmik bir şekilde vururken sınıf kapısından gözlerini ayırmıyordu. Michael bugün okula gelmemişti.

Sabah kalktığında akşam Michael tarafından yollanan fotoğrafı gördüğünde fazlasıyla mutlu olmuştu Luke. Fakat sabah telefonla aradığında Michael cevap vermemişti. Serviste Michael'ı görmemişti. 1 saat sonra Üniversite seçimleri için seminer başlayacaktı ve Michael yine ortalıkta yoktu.

Luke endişelenmeye başlasa da, Michael'ın uyuya kaldığını tahmin edebiliyordu. Eh, yanılmıyordu da.

Michael, alarmıyla uyanmıştı, fakat seçimlerini yapsa da bir yere yerleşemeyeceğini bildiği için boşuna uykusundan olmak istemedi ve tekrar uyumuştu.

Luke, Michael'a mesaj atmayı aklına getirip telefonundan programını açtı.

"Mikey'skitty: Tanrı aşkına neredesin? (2016 saba.. Kitty Luke, Daddy Michael fantezin 2022sürümünle devam ediyor..)

Mikey'skitty: Seçimlerini yapmayacak mısın?

Mikey'skitty: Eğer yapmazsan seni döveceğim!

Mikey'skitty: Mike! Tanrım! Cidden yapmayacak mısın!?

Mikey'skitty: Pekala. O zaman ben de yapmayacağım. Sen gitmiyorsan eğer ben de gitmiyorum Üniversiteye filan."

Luke hızla telefonunun tuş kilidini kapattı ve sınıftan koşar adım çıktı. Sinirli bir ifade ile Michael'ın evine doğru yürürken Michael'a küfürler ediyor olabilirdi.

Kapısının önüne geldiğinde titrekçe kapının zilini çaldı. Umuyordu ki Michael'ın babası açma-

Michael'ın babası açtı.

Luke ne yapacağını şaşırırken konuşmaya çalıştı. "Michael, se-seçmelere iç-için gelmedi. B-ben" Cümlesini bitiremeyecek kadar korkuyordu.

Dary, kaşlarını çatarak oğlunu farklı yollara sürüklemeye çalışan çocuğa baktı. Luke'dan hoşlanmıyordu fakat haklı olabilirdi. Kafasıyla içeriyi gösterdi. "Git, odasındaysa uyandır ve seçimlerini yapsın." soğuk bir sesle söyleyip arabasına doğru ilerledi.

İçi rahat bir şekilde gidiyordu. Çünkü Michael'ın artık bir 'kız' arkadaşı vardı. Kızlarla takılıyordu.

Değil mi?


Luke, şaşkınlığın verdiği şeyle orada dikili kaldı. Fakat aklına dank ettiğinde hızla Michael'ın odasına girdi. İlk işi tabii ki ruh eşinin uyurken ki fotoğrafını çekmek oldu.

Bunu Michael'a attıktan sonra Michael'ı yavaş yavaş öpmeye başladı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.




Bunu Michael'a attıktan sonra Michael'ı yavaş yavaş öpmeye başladı. Bir süre öptüğünde, bir işe yaramadığını görünce sinirlenip alnına hafifçe vurdu. "Aptal! Kalk hadi! Eğer seçmeleri kaçırırsak ömür boyu bana bakmak zorunda bırakırım seni! Kalk hemen!" Luke bağırırken Michael biraz homurdanıp gözlerini açtı.

Heart light •Muke• 2022Sürüm Güncellendi*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin