0.6

1.8K 148 73
                                    

Lila saçlı çocuk eve geldiğinde oldukça yorgundu. Kapıyı kapatıp kilitledi. Babası daha çalıştığı yerden dönmemişti. Bu yüzden mutfağa gidip kendisi için hazır sandviç paketlerinden bir tanesini alıp odasına çıktı. Sakince ayakkabılarını çıkartıp bir kenara fırlattıktan sonra kendini yatağına bıraktı ve sırıtmaya başladı.

Vücudundaki titreşimi şimdiden sevmişti. Tanrının onlara bahşettiği ışık damarlarında sırayla geziniyordu. Ve bu Michael'ın hoşuna gitmişti.

Hayır, Michael bunu sevmişti.

Damarlarında dolaşan ışığın mutluluğu ile daha fazla dayanamadı ve (osbir çekmeye başladı sdgbjlöjgvşadknsb.sjgbfxhbsdşkngöbxfcıpkbçxljndsljx) (Neden liseli ergenler gibiymiş 2016 versiyonum.. Bi sn- zaten liseliydim o zaman..) kendini uykuya bıraktı.


O sırada Sarışın olan, tahmin edildiği gibi ağlamakla meşguldü. Liz, ağlayarak içeriye giren oğlu için endişelenmişti. Fakat Luke, annesi içeriye girmesin diye kapısını kilitlemiş, telefonunu ise kapatmıştı. Luke, sadece uyumak istiyordu.

Uyumak ve tüm yaşadığı günün rüya olmasını istiyordu.

Uyandığında bir önceki gün olmasını istiyordu. Fakat bunu Luke da biliyordu ki öyle bir şey olmayacaktı.

Luke'un canını acıtan da bu değil miydi?

Hala Michael'ın onun ruh eşi olduğuna inanamıyordu. Tanrı, bunu ona nasıl yapardı?

Gerçekten de Tanrı, Luke'u sevmiyor muydu? Luke bunları düşünürken daha çok ağlamaya başladı. Bu sırada uyku hafifçe yanına gelmeye başlamıştı.

Bu iki genç rüyalarında birbirlerini gördüler.

Hayır bu sefer farklı değillerdi.
İkisi de rüyalarında mutluydular. Birbirleri ile.

***

Sabah Michael enerjik bir şekilde kalktı. Eve geldiği andan beri uyuyordu. Sandviçini bile yeme şansı bulamadan uyuyakalmıştı. Lila saçlı çocuk gözlerini ovalayıp yatağının yanındaki sandviç kutusunu alıp hızla açtı ve yemeğe başladı. Bu sırada da odasından dışarıya çıktı.

Babası çoktan uyanmış ve kahvaltı masasını hazırlamıştı. Mahcup bir gülümseme ile babasına elindeki sandviçi gösterdi. Babası, lila saçlı çocuğuna bakıp gülümsedi. Ardından omzunu silkti. Buna karşılık Michael gülümsedi ve tekrardan odasına girip okula gitmek için altına her zaman ki gibi siyah dar pantolonunu geçirip üstüne grup t-shirtlerinden birini giydi. Ardından çantasını alıp hızla evden çıktı. Babasına çıktığını bile mutluluktan unutup söylememişti.

Çünkü okulda onu bekleyen bir ruh eşi vardı.

O her ne kadar onu istemese de. Gerçek buydu işte.

Bu sırada Sarışın olan ise yatağından çıkmamakta kararlıydı. Gece kilitlediği kapısını açmak zorunda kalmıştı, acıktığı için. Sabah annesi Liz oğlunu uyandırmak için odaya girse de sarışın çocuk kalkmamakta ısrarlıydı.

Açıkçası okula gitmek istemiyordu. Bu yüzden annesine, "Bugün gitmek istemiyorum anne, iyi hissetmiyorum." dediğinde Liz birazda olsa endişelendi. Fakat fazla üstüne gitmek istemediği için küçük oğlunu yalnız bıraktı.

Lila saçlı çocuk, serviste Luke'u göremeyince biraz endişelendi fakat geç kalabileceğini veya erken gelebileceğini düşündü.

Hayır, Luke asla geç kalmazdı. Eh, erkende gelmezdi. Luke hep 'tam zamanındaydı'.

Michael'ın içinde kötü bir his vardı. Derse girmeden Luke'un evine gidebilirdi.

Ah, gidemezdi. Matematik ve biyoloji dersi vardı. Luke ile dersleri ortaktı ve Luke için not tutması gerekti. Hem bunu bahane edip Luke'un ev adresini öğrenebilirdi. (Bu çok romantik ve düşünceli bir davranış ağlıycam şimdi.)

Hızla matematik sınıfına girdi. İçeriye girdiğinde herkes şaşkın bir ifade ile ona bakıyordu. "Önünüze dönün ezikler." diye çıkıştığında herkes irkilip önüne döndü.

Evet, o hala kaba ve sert Michael'dı. Fakat ruh eşi için değişebilirdi.

Sadece Luke için, diye geçirdi içinden.

Sadece Luke için.


Michael'ın içinde Luke'a olan sevgi büyürken,

Luke'un içindeki ruh eşi inancı da o kadar küçülüyordu.

Tanrı, Luke'a kızmıştı. Ona isyan edip onun için yarattığı ruh eşini beğenmediği için. Fakat ne olursa olsun Michael'a güveniyordu. Luke'u kaybetmeden kazanacaktı.

Tanrı, Michael'a güveniyordu.

Fakat şimdilik Luke'u sevmiyordu.


Allah'ım sen içimi biliyorsun lütfen affet xclkvjdgnçbivx

YAYAYAYAYAYYAYAYYAYAYAYA MİLTİ çokgüzeldeğilmi offff neyse fwlkhgnsmşlja.çörawsz

Bugün 200 ygs türkçe sorusu çözdüm. Beynim yanıyor. Matematiği özlüyorum...

Sizi bilmem ama bu hikayeye bayılıyorum. Bu hikayeyi yazmaya bayılıyorum. yorumlarınızı okumaya bayılıyorum. Sizi seviyorum.

Muke'u seviyorum

Michael'a bayılıyorum.

Multiyide yalıyorum, hadi eyv :*

Aga.. Sınav telaşı ve ders çalışmaya çalışan 2016 saba.. Sözlerim, görünüşüm veya hayatımdaki bazı şeyler değişmiş olabilir ama bazı şeyler değişmedi. Bu hikayeye ve size olan sevgim hadi eyv.

10.02.2016
10.01.2022

Heart light •Muke• 2022Sürüm Güncellendi*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin