2.1

1.4K 103 246
                                    

Multiye bakmaktan bölümü yazamadım şşh...

Michael koşmaktan nefes nefese kalmış olsa da, göğsünden çıkacak gibi olan kalbini es geçip kapı zilini çaldı.

Birkaç dakika heyecanlı bekleyişin ardından Bayan Hemmings kapıyı güler yüzle açtı. Michael'ın heyecandan dili dolanırken ağzından zar zor "Luke'u görebilir miyim?" sorusu çıktı.

Liz kıkırdayıp merdivenleri gösterirken mutfağa geçip 2 genç çocuğa süt ve kurabiye hazırlamaya başladı.

Michael hızla Luke'un kapısına geldiğinde kapısını çaldı. Ses gelmeyince tekrar kapıyı çaldı. Fakat yine ses yoktu. Gözlerini devirip kapıyı açtı, gözleri tüm odayı ararken yatakta peluş pikachu ile birlikte uyuyan Luke'u görmesiyle gülümsedi.

Kapıyı kapatıp yatağın köşesine sakince otururken Luke'un saçlarını okşamayı unutmadı. (Oh oh okşa tabii bunun sonu smut kesin bak)

Sanki dünyanın en kırılgan elmasına dokunuyormuş gibi davranırken bir yandan da gözleriyle seviyordu Michael, Luke'u. (elmasına derken elmadan mı bahsetmiş elmastan mı 2016 saba neyin peşindesiiin)

Kalbine sığdıramadığı sevgisini parmaklarının ucundan her bir damlasını aktarıyordu sevdiği adama. (Ihm, adam, Luke ıhm?)

Gözlerini o pürüzsüz yüze kilitlediği sırada kapı hafifçe çalınca Michael mükemmel yüzden gözlerini almak zorunda kaldı.

İçeriye, elinde tepsiyle giren Liz'di. Michael nazik davranmaya çalışarak güldü. Liz ise küçük oğlunun uyuduğunu görünce şaşkınlıkla kıkırdadı. Tepsideki kurabiye ve ılık olan sütleri masasına bırakırken sessizce konuştu. "Şu sıralar fazla test çözüyor, bu yüzden uykusuz kalıp her yerde uyuyor." derken kıkırdıyordu.

Michael da kendini tutamayıp kıkırdamaya başlamıştı. Liz daha fazla odada kalmak yerine aşağıya inmek için odadan çıktı.

Michael bir süre Luke'a bakıp iç çekti.

Bu iç çekiş sanki kalbine fazla gelen sevgisinin kendine yer açmaya çabalamasının verdiği bir savaş gibiydi. Artık gitmesi gerekiyordu. Babası evdeydi. Pencereden sıvışmaya karar verdi. Diğer türlü mavi saçlı çocuğu, Bayan Hemmings soru yağmuruna tutabilirdi.

Hafifçe eğilip Luke'un alnına bir öpücük kondurdu. Uyurken ki fotoğrafını çekmeyi ihmal etmeyip odanın penceresinden aşağıya indi ve hızla eve giderken babasının yokluğunu fark etmemesini umuyordu.

Hızlı adımlarla yolda yürürken gülümseyerek çektiği fotoğrafı Luke'a attı.

Sarışın çocuk her şeyden habersiz üniversite rüyasına devam ediyordu, Ruh eşiyle birlikte.

Mavi saçlı olan ise babasının yokluğunu fark etmemiş olmasını dileyerek odasının balkonuna tırmanırken, babasının odasında hesap sormak için beklediğini bilmiyordu.

İçeriye kendini attığında Daryl sinirlerini kontrol altına almış korkutucu sakinliği ile mavi saçlı oğluna, "O çocukla mıydın?" derken Michael, karşısında duran babasını görünce bir an bocalasa da yutkunarak kendine gelmeye çalıştı fakat boğazındaki yumru bir türlü gitmiyordu.

Bu durumda Daryl, sakinliğinin ardında sakladığı sinirini daha fazla tutamadığı için sinirle mavi saçlı oğlunu duvara itti ve boğazından tuttu. "Ona götünü siktirecek kadar aşağılık biri mi oldun lanet olası!?" Daryl sinirden kızarırken Michael cevap vermeyi düşünemeyecek kadar nefessiz kalmıştı. (2016 seninle özel olarak konuşmamız gerek Michael'ı bu kadar zor durumunda bırakmaya bayılmayı kesmen gerek.)

Kızarırken öksürmeye bir yandan da babasının kolunu çekmeye çalışıyordu. En sonunda Michael bağırmak için bir enerji topladığını hissettiğinde "b-baba" ağzından tiz bir ses çıktığında Daryl ne yaptığını fark edip kolunu Michael'ın boğazından çekti.

Michael birden ciğerlerine dolan hava ile öksürmeye başladı. Bu sırada da babasına nasıl bir açıklama yapacağını düşünüyordu.

Michael zekiydi. Ama sadece işine geldiğinde.

Öksürmesi, düşünmesi, bittiğinde babasına baktı. Daryl cevap beklediğini belli eden bir tavırla sabırsızlıkla bekliyordu. Michael hafifçe yutkunup kafasını utangaç bir şekilde yere eğdi.

"Ben, o bahsettiğin çocukla değildim." dediğinde babası tek kaşını kaldırıp ilgisini çektiğini belirten bir şekilde oğlunu dinlemeye devam etti. "Bir kız var. İsmi Lucy. B-ben, b-ben onunlaydım." Daryl aldığı cevapla memnun bir şekilde oğluna bakarken Michael kıçından soğuk terler akıtıyordu. (2016 sürümümün isim yaratıcılığının harika olduğunu unutmuştum)

Eğer üniversiteyi kazanamazsa oyunculuk dersi alıp seçmelere katılmalıydı.

Daryl gülümseyerek oğlunun omzuna vurdu. "Bugün uykunu almalısın evlat yarın üniversite seçimlerin var." dediğinde Michael sıkıntıyla iç çekti. Bir yere girebileceğini sanmıyordu.(resmen ben) (Ulen önceki bölüm 3 gün vardı. Hatırladığım kadarıyla önceki bölümle aynı gündeler??? 2016 saba... az zeka pırıltısı be güzelim..)

Yavaşça yatağına yatarken, bugün uyurken fotoğrafını çektiği ruh eşine baktı.

O fazla güzeldi, zekiydi, nazikti ve düşünceliydi.

Michael ise,

sadece Michael'dı. (Çarpılmak istiyorsa tabii böyle düşünebilir.)

Tanrı'nın neden onları eş seçtiğini çözemiyordu Michael. Luke'un daha iyilerini hak ettiğine yemin edebilirdi. Mavi saçlı çocuk, Sarışın olan için ne ifade ettiğini bilmeyerek tüm gece kendini küçümsedi.

Sarışın olan ise, rüyasında Mavi saçlı ruh eşiyle evleniyordu.


Tanrı, Michael'ın beynini patlatmak istercesine izlerken Luke'un rüyasını gördüğünde kıkırdayıp iç çekişini dinledi.

Metatron Tanrıya bakıp göz devirirken diğer ruh eşlerine göz gezdiriyordu. Zira birkaçında problemler vardı.

Özellikle Michael Clifford'ın 3 sokak ötesinde oturan Ashton Irwin ve Luke Hemmings'in yan evinde oturan Calum Hood arasında. (Laaan hayır 2016 saba bunu yapmadım de 2022 sürümümün hatırladığı başka bir şeydi de. Bu kadar gaddar köpek değilim de)

Fazla şiddetli kavgalar ruh eşlerini yıpratırdı. Eğer yıpranırlar ise, kalplerindeki beyaz saf ışık, iğrenç bir soluk sarıya dönerdi. Bu renk zamanla kahverengine, hatta çamur rengine dönerdi.

Bu renk gerçekleştiğinde kötü şeyler olurdu. Ve bu olduğunda mutlaka Tanrı gözyaşlarını dünyaya akıtır, tüm acısını insanlarının hissetmesini sağlardı.

Tıpkı yıpranan ruh eşlerden dünyada kalanın sol göğsündeki simsiyah iz gibi.

Bu siyah izden dünyada sadece 2 kişide olduğunu bir tek metatron ve Tanrı biliyorlardı.

Ah evet, birde izlerin sahipleri.

Sahi, Calum veya Ashton bu ize sahip olmak ister miydi?

Metatron böyle bir acıyı Tanrıya tekrar yaşatacak mıydı?





Gece gece, delirdim. (2016... sen sen kalpsiz bir köpeksin.)

Düşündüm ki neden hikayeye bir ekşın katıp Cashton çiftini de araya sokmayayım?

Şu sıralar yayımladığım bölümler biraz depresif olabilir, nedeni ise üniversite seçimlerimin olması fazla stresliyim ve bu stresi atmam gerek sorry guys***

Ama böyle depresif bölümler olunca ben daha çok seviyorum olaylar daha çok uzuyor. Bu demek oluyor ki daha çok bölüm olacak lkrmgşiemge

Her neyse, yarın kalan 2 hikayeme bölüm atacağım onlarda depresif olacak psikolojinizi bozacağım hazır olun ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))


Sizi seviyorum :*

30.07.2016
12.01.2022

Heart light •Muke• 2022Sürüm Güncellendi*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin