*1*

247 74 2
                                    

Ik en mijn beste vriendin Meredith lopen over het nieuwe winkelplein. We hebben de hele tijd zitten shoppen en raad eens wat ik allemaal heb gekocht? BROEKEN! Natuurlijk ga ik ze helemaal achterin mijn kast verstoppen, want mijn moeder gooit ze in de vuilnisbak op het moment dat ze het ziet. 'Sshht, hoor je dat?' Fluistert Meredith opeens. Ik kijk haar vragend aan. 'Nee? Wat hoor je dan?' Voordat ze iets kan zeggen zien we dat andere mensen haastig hun spullen pakken en weg rennen. Nu hoor ik het ook. Motor geronk en niet zo een klein beetje ook. Ik knijp mijn ogen tot spleetjes en zie een hele bende. Helemaal gekleed in het zwart. Cool. 'April ik denk dat het beter is als we ook gaan' zegt Meredith bibberend. Ik kijk haar verbaasd aan. 'Waarom dat?'
Ze zucht. 'Omdat ze gevaarlijk zijn' zegt ze op een duhu-toon. 'Meredith dit kun je niet menen! Nu gebeurt er is iets spannends in mijn leven, wil je me er van weerhouden!' Roep ik ongelovig. 'April ik zeg dat ze gevaarlijk zijn! We weten niet wie ze zijn, maar de mensen die zijn weggelopen zeggen genoeg. Kom mee NU!' Ze grijpt mijn arm beet.
Ik heb er schoon genoeg van om steeds gecommandeerd te worden. 'Nee' zeg. Ik en trek mijn arm los. Ze kijkt me afkeurend aan. 'Wat jij wilt' en ze loop snel weg. Watje. Ik kijk weg van het weglopend konijn en focus me op de bende. Dit. Is. Zo. SPANNEND!

Hurry Up And Save Me (2015)Where stories live. Discover now