chapter 13 part 3

617 32 4
                                    

Hier is de laatste part :)

ik zal proberen zo snel mogelijk weer te updaten. 

xxx

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Louis POV

We hadden allemaal in stilte gegeten. Waarschijnlijk dacht iedereen aan vandaag 3 weken terug.. Nu zaten we met z'n allen rond het kampvuur. Allemaal in gedachten. Ik voelde m’n ogen prikken en er was een brok in m’n keel.  'ik ga even een strand wandeling maken ofzo' zei ik snel en ik stond op zonder te wachten op antwoord.

Ik liep langs de zee, denkend aan van alles en nog wat toen ik opeens iets zag glimmen op het strand. Ik fronste, wat kon dat nou zijn? Ik liep er heen, ik kreeg een warm gevoel van opwinding in m'n buik toen ik daar tussen het zand m'n telefoon zag liggen. Snel raapte ik het op van het strand, iedereen had z'n telefoon nog bij zich toen we hier waren aangestrand, maar ik was hem verloren.  Nu zal je vast dingen die is gek die telefoon doet het nooit meer, maar hier is de plot twist, het is de Sony Experia Z1, dat betekent dat hij onderwater kan! (Ik weet dat hij nooit zo lang onderwater zou kunnen maar het is een verhaal dus heb een beetje fantasie :) )  M'n vingers trilde toen ik op de ontgrendel knop drukte. Het beeld gaf licht. 'OMG YES YES' riep ik, wacht heb ik bereik? Zeg alsjeblieft dat ik bereik heb.. Rechts boven in het beeld naast het batterij tekentje dat 10% aangaf stond dat ik 1 streepje bereik had. 'YEAHH BABY LOUIE IS BACK!!' riep ik blij. Zonder nog een seconde te denken of  te wachten drukte ik het eerste beste nummer in, dat in me op kwam; Eleanor.

*tuuuttt* *tuuuutt* M'n hart pompte hard in m'n borstkas, m'n handen waren klam, m'n oren stonden scherp klaar om haar lieve zachte stem eindelijk weer eens te horen,.

*tuuuuttt* Ik hield m'n adem in.

*tuuutt* Kom El neem op...

*tuuttttt* Zenuwachtig liep ik rondjes.

*tuuuttt* Ik bleef weer stilstaan, neem nou op Ell..

*tuuutt* Ik hield m'n ogen dicht bang dat of m'n bereik weg viel of dat ze niet op nam.

 *tuu..* 'Louie?!' haar zachte stem klonk door m'n telefoon en ik haalde opgelucht adem.

The Island girl meets One DirectionWhere stories live. Discover now