chapter 11

802 34 4
                                    

Sanne's POV

Ik schrok op, pijn schoot door m'n arm. ik wreef over de pijnlijkje plek, en zag een kleine blauwe plek. tToen ik naar de grond keek waar ik had gelegen zag ik een spits steentje liggen. ik rolde m'n ogen en stond op. Ik was me aan het uitrekken toen ik opeens iets hoorde, ik bleef beweegeloos staan en luisterde. Weer hoorde ik het, ik keek om naar de plek waar het geluid vandaan kwam.  ik zag vijf jongens peacefull slapen. Eerst schrok ik, maar toen herinnerde ik alles weer. Opgelucht haalde ik adem. Ik schrok weer toen Niall kuchte en hij zich om draaide.

Zo stil mogelijk liep ik naar hem toe en knielde naast hem neer. Niall zag er slecht uit, hij was helemaal bleek en bezweet, terwijl het helemaal niet zo warm was. Ik keek naar z’n been. Ik beet op m’n lip, het zag er niet goed uit en moest nodig goed gewassen worden. ‘z-ziet er… niet goed u-uit hea?’ vroeg Niall met en zwakke stem. Ik schudde mijn hoofd. Hij zuchtte. Zonder aan te geven tilde ik Niall op als een prinsesje. ‘w-watt doe je?’ vroeg hij verbaast. Ik lachte naar hem en liep naar buiten. Een beetje bang keek Niall om zich en vragend naar mij. Ik liep naar de waterval met het beekje en zette Niall aan de waterkant. Daarna liep ik terug naar de grot om een speer te pakken ‘heij w- wat ga je doen!’ probeerde Niall te roepen. Ik negeerde het en liep door.

Binnen in de grot sliepen alle jongens nog. Stilletjes pakte ik de speer en liep weer naar buiten. Zodra Niall me met de speer zag aan komen raakte hij in paniek. Eenmaal bij hem aangekomen deinsde hij achteruit. ‘w-wat ga je doen?’ vroeg hij angstig. Ik keek hem aan, recht in de ogen met een blik dat hij me kon vertrouwen. Hij leek er rustiger van te worden. Ik ging naast hem zitten. Ik pakte de speer, weer deinsde Niall een beetje weg, ik keek hem weer aan. Ik sneed de broek af vanaf boven z’n knie, daarna legde ik de speer weg en keek Niall weer aan, hij leek opgelucht. Voorzichtig begon ik het afgesneden deel van z’n  broek van z’n been af te halen. Op sommige plekken zat de broek vast aan de wond, hier sneed ik het stukje stof af.

Toen alle stukken, behalve de vast gegroeide stokken broek er af waren keek ik naar Niall. Z’n lip bloede van het bijten erin van pijn. Ik zuchtte daarna stond ik op en ging achter hem staan, hij keek me verbaast aan. Ik pakte hem op onder z’n armen en sleepte hem in het water in tot z’n navel. Af en toe kreunde hij van de pijn. Ik gebaarde dat ik iets ging halen in de grot en hij knikte.

lopend naar de grond keek ik naar de grond. Ik keek op toen ik een schaduw op de grond zag. Zayn stond tegen de stenen muur van de grot. Hij keek me aan met z’n donker bruine ogen waar ik uren in kon staren.(love his eyes!) Ik rolde m’n ogen en liep naar binnen. Ik negeerde Zayn die me aan stond te staren en pakte een linnen doek en het spul dat m’n vader ook altijd gebruikte als ik was gevallen. Ik liep weer naar buiten.

Ik ging naast Niall in het water zitten en legde z’n been op m’n knie. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

omg over de 530 lezers!! DANKJEWEL!! 

Ik heb nu vakantie en ik heb met mezelf afgesproken dat ik elke Woensdag en Zondag een nieuw hoofdstuk update! dus morgen update ik weer :)

het meisje op de foto is Sanne. In het echt heet ze Meredith Foster en ze heeft een YouTube Channel, I LOVE HER!   (  http://www.youtube.com/user/StilaBabe09?feature=watch  )

Comment&vote :)

xoxoxo

The Island girl meets One DirectionWhere stories live. Discover now