chapter 9 LEES EERST DE NOTE!!!!

786 23 1
                                    

ik weet niet wat er fout is gegaan maar opeens staat dit voor de note.. dus als je dat nog niet gelezen heb lees die eerst!!

Sanne's POV

Ik zette een stap in het water. M'n spieren wilde terug trekken van de plotselinge kou die tegen m'n warme huid aan kwam. langzaam liep ik verder het water in. het koude water zorgde ervoor dat ik afkoelde. Ik stopte toen het water tot m'n navel kwam. Met m'n handen bracht ik het koude water naar m'n gezicht. Ik liep weer verder het water in, tot het tot m'n kin kwam. Ik haalde diep ademen en dook naar beneden.

een tijdje hield ik m'n ogen dicht. En genoot van de stilte. Ik hou van het moment dat je naar beneden duik en na een tijdje niks meer hoord. Alleen je hart wat het bloed door je lichaam pompt.

Ik opende m'n ogen, en zwom verder. Ik kon best lang onderwater blijven. Toen ik na een tijdje bijna geen adem meer over had zwom ik terug naar boven. Meteen hoorde ik het leven boven het water weer afspelen. Ik wreef in m'n ogen, en deed ze open. .

na een tijdje heerlijk door het koele water te hebben gezwommen ging ik in de zon opdrogen. 

ik lag met m'n ogen dicht in de zon, te denken. te denken over alles wat de laaste paar dagen is gebeurd.. En te denken wat ik nu verder ging doen. .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SORRY VOOR HET ENORM KORTE HOOFDSTUK! :(((

maar ik weet even niet hoe ik het verder ga doen.. ik heb wel ideeën maar ik moet even bedenken hoe ik het ga beschrijven.. het volgende hoofdstuk word echt veeeeeell langer!! ik weet nog niet wanneer ik weer upload.. sorry :( maar ik wil niet dat ik nu ga haasten en dan slecht ga schrijven... 

xoxoxo

The Island girl meets One DirectionWhere stories live. Discover now