Chapter 6

809 24 7
                                    

Zayn's POV

Ze sprong naar een boom die zeker een meter van haar afstond. Daarna sprong ze naar de grond en rende weg. Ik keek naar Harry die net zo geschokt als mij haar na keek.

Hij keek me nu ook aan. Hij opende z'n mond om iets te zeggen maar er kwam niks uit. Hij wees met z'n hand naar haar, haalde z'n handen daarna door z'n haren. Uiteindelijk wist hij wat uit te brengen; "wat was dat?" Zei hij. "G-geen idee" zei ik hoofdschuddend. " je denkt toch niet dat.. ZIJ gister... Niall p-probeerde te... Te.." Voordat hij verder ging onderbrak ik hem. "Ik weet het niet..... Ik hoop het niet.." Zei ik en ik meende het.

als.. Zij.. Nee laten we daar nu maar niet aan denken.. "Wat hoop je niet?" Vroeg Louis die nu ook wakker was. "Er hing net een meisje in de boom boven Niall" zei ik kijkend naar de boom waar ze minuten geleden nog inhing "wat??" Zeiden Louis en Niall die blijkbaar ook opeens wakker was tegelijk. Liam lag nog steeds te slapen. "Echt ik zag haar net ook" zei Harry. "Een meisje?" Zei Niall met één wenkbrauw omhoog. Ik kinkte. "Was ze knap?" Vroeg Louis. Harry lachte. "Uhmm, bruin lang haar, blauwe ogen, mooie benen, mooi lichaam dus ja, ze was nogal knap ja" zei hij met een brede lach op zijn gezicht. Godd Harry.. en ik rolde m'n ogen. "Klinkt goed ja" zei Louis met een knik. "Ik heb geen woorden voor jullie..." Zei ik hoofdschuddend.

"Jullie denken toch niet dat... Zij... Me gister probeerde.. Te" begon Niall voorzichtig. "Weten we niet Niall." Zei ik zuchtend en ik krabte mijn achterhoofd. "Laten we niet te snelle conclusies trekken" zei Harry hoop vol. "Wat voor een conclusies?" Vroeg Liam terwijl hij in z'n ogen wreef. "LIAM JE LEEFT NOG" riep Harry voordat hij boven op hem sprong. "Harry... Ga van me af.." Zei Liam lichtelijk geïrriteerd. Zodra Harry van hem af was vroeg hij waar we het over hadden. Nadat we alles vertelt hadden zaten we met z'n vijven in een kring.

"Dus wat doen we nu?" Vroeg Louis na allemaal een tijdje in stilte voor ons uit te hebben  gestaart. "Geen idee..." Zei Liam. "Misschien moeten we eens gaan zoeken naar water?" Stelde ik voor. "Ja! Goed idee!" Zei Liam enthousiast. "Ik denk dat we allemaal enorme dorst hebben. En dan kunnen we meteen Niall's been een beetje proberen schoon te maken.." Zei hij kijkend naar Niall. We keken allemaal bezorgt naar zijn been. 

Daarna stonden we op. Liam en ik hielpen Niall.

Sanne's POV

Nog geschokt zat ik aan de water kant, met m'n voeten in het water van een revier die door het bos liep. . Ik schoot op toen ik stemmen en geritsel hoorde. Snel klom ik de eerste beste boom in.

De jongens liepen naar het water. De jongen met de kortste haren gooide wat water in zijn gezicht. Terwijl Zayn en de jongen met de krullen de gewonde jongen naast de water kant zette. Ze dronken allemaal wat. "Jongens... Wat doen die voetafdrukken daar?' Zei de gewonde jongen toen hij de voetafdrukken van me in de modder zag. Een steek kwam in m'n maag. Ga alsjeblieft niet rond kijken... Alsjeblieft niet in de bomen dacht ik. 

Zayn begon als eerste omhoog te kijken. Nee alsjeblieft kijk ergens anders naar! Kijk daar is een mooie vogel! Kijk die volgel dan schattig op die tak zitten!

Te laat.. Hij keek me weer recht in de ogen aan. Nu was hij niet de enige. Zodra de andere Zayn zagen kijken, keken ze me allemaal aan. Wat heb ik verkeerd gedaan? Deze dag kon niet erger worden? Toch?

---------------------------------------------------- 

Comment&vote :)

Xoxo

The Island girl meets One DirectionWhere stories live. Discover now