chapter 12

801 32 4
                                    

Sanne's POV

'Waarom help je me?' vroeg Niall opeens terwijl ik met z'n been bezig was. ik negeerde het. 'ik bedoel, eerst probeer je me te vermoorden... en nu help je me?' ik keek Niall aan, hij keek me vragend aan 'Waarom?' vroeg hij nog eens. ik keek weer weg en ging verder met z'n snee schoon te maken. Niall lachte 'of je begrijpt geen f*ck van wat ik zeg, of je doet alsof' hij pauzeerde even in de hoop dat ik antwoord zou geven. Niall zuchtte '' beide kan ik begrijpen' ik bewoog niet. Hoe kan hij dat nou begrijpen? ik keek hem recht in de ogen aan. alsof hij snapt hoe het is om jaren alleen op een eiland te zitten en maar zien te overleven? hij snapt er niks van?! woeden kwam in me op borrelen. ik beet op m'n lip om nu niet recht in z'n gezicht te schreeuwen. hij keek me nog steeds vragend aan. 'dus je begrijpt me wel?' vroeg Niall. toen hield ik het niet meer 'JAA TUURLIJK BEGRIJP IK JE DENK DAT IK ACHTERLIJK BEN OFZO' schreeuwde ik boos in z'n gezicht. 'GODD' zei/riep ik  gefrustreerd en ik stond op. ik had m'n handen voor m'n ogen en m'n hersenen draaide op volle toeren. 'EN WAAROM IK JULLIE HELP? GEEN IDEE!!' ik keek hem boos aan. met bange, geschrokken ogen keek Niall me aan. 'MAAR HET MAAKT MIJ NIKS UIT IK KAN JULLIE NET ZO GOED STUK VOOR STUK VERMOORDEN, ALS JE DAT WILT?!' riep ik en ik liep naar de speer. 'IK HAD DE VORIGE KEER ER AL METEEN EEN EIND AAN MOETEN MAKEN' riep ik terwijl ik zijn richting weer op liep. Niall keek me doods bang aan.

ik stond nu boven Niall en richtte de speer naar hem. 'neee.... alsjebleift' smeekte Niall en hij ging liggen in het water, zo ver mogelijk van me af. ik hield de speer precies op z'n hart en drukte een beetje. ik kon z'n hart slag door de speer en kleren heen voelen. 'HEIJ! STOP!!' riep Harry terwijl hij rennend onze richting op kwam. al snel volgde de andere jongens hem ook. 'what the f*uck doe je?!' riep Zayn zodra ze aan de water kant stonden. ik keek ze niet aan. ik hoorde iemand het water in lopen en keek meteen op waar ik Zayn in het water zag staan. 'KOM NIET DICHTER BIJ!' riep ik dreigend. met open mond keken ze me alle vier aan. 'dus je kan wel praatten??' zei Harry verbaast. 'waarom?... ik snap het niet..' zei Harry bedenkelijk. 'JULLIE SNAPPEN NIKS! EN JULLIE ZULLEN HET OOK NOOIT SNAPPEN!!' schreeuwde ik boos. 'JULLIE ZULLEN NOOIT SNAPPEN HOE HET IS OM JAREN ALLEEN OP EEN EILAND TE ZITTEN, HOPEND DAT IEMAND JE VIND.' schreeuwde ik door, de tranen rolde nu over m'n wangen. 'NIEMAND ZAL JE VINDEN!! EN WE ZITTEN HIER NU SAMEN ALLEMAAL VAST! 'EN HIJ GAAT TOCH UITEINDELIJK DOOD' ik keek Niall aan die nog steeds bewegenloos met bange ogen me aanstaarde. 'dat duurt tochh niet meer lang' ik keek Niall recht in de ogen aan terwijl ik dit zei. 'nee nee neee neee neee' zei Louis die nu ook het water in liep. 'we gaan hier samen uit komen, en hij gaat niet dood!' zei Louis hij stond in middels al voor me. 'Doe rustig en leg de speer neer' zei Zayn rustig en kalm in m'n oor. blijkbaar had ik niet door gehad dat hij achter me was komen staan. Toen ik na een paar seconden nog niet had bewogen legde Zayn voorzichtig zijn hand op mijn schouder. Ik weet niet waarom maar op een of andere manier werd ik er rustig van en kon ik m'n spier weer ontspannen. Ik sloot m'n ogen en zuchtte diep. Zayn pakte  voorzichtig de speer uit m'n handen. "Goedzoo, het komt goed" zei hij. Opeens voelde ik niks meer en werd alles zwart.

Zayn's POV

Opeens viel haar lichaam slap tegen de mijne aan. Vragend keek ik de andere jongens aan. 'volgens mij is ze flauwgevallen ofzo...' zei Louis die Niall hielp op te staan, de arme jongen was nog steeds doods bang. ik tilde haar op. We liepen terug naar de grot. 'god heij ze was echt helemaal uit geflipt.. ' zei Harry terwijl hij naar haar keek. We kinkte allemaal, 'ik denk dat ze er even doorheen zat..' zei ik en ik legde haar neer op de grond. 'ik snap niet waarom ze deed alsof ze niet kon praten'  zei Harry. 'ik ook niet' zei Liam zuchtend. 'Niall? gaat het weer een beetje?' vroeg Louis aan Niall die voor zich uit zat te staren. na een paar seconden reageerde Niall nog steeds niet. 'Niallerr' Louis schudde even aan Niall. 'huhh watt??' vroeg Niall nog steeds afwezig. Louis zuchtte 'gaat het een beetje?' vroeg Louis nog een keer. 'uhmm jaa het gaat wel weer' zei Niall. 'denk je dat ze gelijk heeft?' vroeg Niall terwijl hij ons een voor een even aan keek. 'wat bedoel je?' vroeg Harry. 'd-denk je dat ik... echt uiteindelijk... het niet haal?' vroeg Niall kijkend naar z'n handen. 'nee!! tuurlijk niet!! je bent een sterke jongen hoor!' Louis probeer zo als altijd een beetje vrolijkheid te brengen. we glimlachtte allemaal even. 'we gaan hier samen doorheen komen' zei Liam verzekerd. 'ik bedoel het is niet dat ze ons niet gaan zoeken! we zijn een beroemde boyband en onze familie gaat ons zeker zoeken!' zei Liam. we kinkte allemaal 'maar denk je dan niet dat zei geen famillie heeft?' vroeg Niall terwijl hij naar het meisje zat te kijken. ik fronste m'n wenkbrauwen, hij had gelijk? ze zei dat ze al een paar jaren hier vast zat.. 'we weten niks over haar dus dat kun je niet weten' zei Liam hij keek ook gefronst naar Sanne.

***

ik zat buiten in de zon tegen de muur bij de ingang van de grot. Liam, Harry, en Louis waren aan het zwemmen terwijl Niall bij de waterkant zat. aangezien ik niet kan zwemmen en iemand op Sanne moest letten zat ik lekker in de warme zomer zon. opeens hoorde iemand kreunen. 'lekker dutje gehad?' vroeg ik toen ik haar zag zitten en uit rekken. geschrokken keek ze om. ik haalde m'n wenkbrauwen op, ze stond op 'jaa..'. ze liep naar buiten en keek naar Liam, Louis en Harry die aan het spelen waren in het water. ze zuchtte 'ik ben net echt te ver gegaan.. hea?' ze keek me even aan. 'jaa.. Nial was doods bang..' zei ik terwijl ik naar Niall keek die niet meer bij kwam van het lachen geen idee waarom... ze zuchtte diep en liep naar Niall. 

Sanne's POV

Niall had niet door dat ik naar hem toe liep. De andere jongens ook niet ze hadden het te druk met stoeien. ik ging naast Niall zitten, meteen waren ze alle 4 stil. Niall verstijfde helemaal van angst. (okee dat klinkt verkeerd.. maar okee verderr) ik zuchtte 'Niall.. het spijt me.. ik was iets te erg uit gefliipt en ik zal het niet meer doen..' ik keek Niall recht in z'n ogen aan.'pinky promise?' zei hij en hij hield z'n pink in de lucht, even kwam er een flashback terug van m'n vader die dat ook altijd deed, 'pinky promise' zei ik lachend.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SORRY DAT IK ZONDAG NIET HEB GEUPDATE !! maar ik heb het echt druk ookal heb ik vakantie.. we hebben veel verjaardagen en feestjes deze weken en ik wil ook nog gewoon kunnen afspreken met m'n vriendinnen, jaa ik heb ook nog een leven hihi. dus het spijt echt :( en het is niet dat ik het niet leuk vind om te schrijven, ik heb het gewoon druk en ik wil ook vakantie kunnen vieren. ik hoop dat jullie het begrijpen ! en ik zal echt proberen om gewoon elke woensdag en zondag te updaten! ik zeg het maar alvast even maar ik kan morgen niet updaten hahaha dus daarom doe ik het nu nog snel! 

en verder IK KAN NIET WACHTEN OP DE FILM! SERIEUS FJIRCELHGNV ALLEEN DE TRAILER AL OMG!! EN DAT HIJ OOK NOG 3D IS!! WILLEN ZE ONS DOOD HEBBEN OFZO?? 

i'm gonna die..

okee ik hoop dat jullie het een leuk hoofdstuk vinden ! hihi

xoxoxo

comment&vote :))

The Island girl meets One DirectionWhere stories live. Discover now