Chapter 3

834 21 3
                                    

Sanne's POV

Ik rekte me uit en werd begroet door de warme ochtend zon. Die net naar binnen scheen. Mhmmm. Ik wreef in m'n ogen en stond op. Ik liep de grot uit waar m'n vader en ik ons eigen plekje van hadden gemaakt. Het lag bij een meertje met een prachtige waterval. Ik gooide wat water in m'n gezicht om wakker te worden. Ik liep weer terug de grot in en pakte 2 bananen, uit de voorraad kast wat m'n vader had gemaakt. Neuriënd liep ik weer naar buiten en ging op een rots in de zon zitten. Genietend van de warme zon dat op m'n koude huid straalde schoot het me opeens te binnen.. De vijf jongens.. Ik ben niet veilig alleen op m'n eiland.. Er waren indringers, en ik moet iets doen.

Ijsberend liep ik rond. Wat moet ik doen? Wat als ze me komen aanvallen? Pap zei dat ik nooit andere mensen moest vertrouwen. Maar ik kon ze toch niet gaan vermoorden? Of wel? Ik schrok op van een gil, een vreemde gil, ik had nog nooit iemands gil gehoord behalve dan mijn en m'n vader. Ik rende naar binnen en pakte m'n pijl en boog. Ik ben er klaar mee, dit is MIJN eiland en niemand anders.

Zayn's POV

ik schrok op van een gil. Snel keek ik rond waar het vandaan kwam. Harry kwam rennend uit het bos vandaan. "EEN SLANG EEN FACKING SLANG VIEL OP ME" schreeuwde hij met z'n handen in de lucht. De andere waren nu ook wakker geschrokken. "Harry doe rustig wat is er gebeurd?" Vroeg Liam als eerste. "I-ik ging even rond kijken in het bos en toen viel er een slang op m'n schouder" zei hij de angst nog steeds in zijn ogen als een klein meisje. Ik kon het niet helpen en moest lachen. "Wat lach je nou? Hij was echt groot! Wie weet was hij giftig en had hij me gebeten?!!" Zei hij met z'n armen in de lucht.

Louis en Niall begonnen ook te lachen. "Wat deed je überhaupt alleen in het bos?! Wat als je verdwaald was geraakt?!" Zei Liam serieus verder. hij keek boos naar Harry. "Stop met lachen jongens dit is serieus" hij klonk nu echt razend. Harry liet beschaamd zijn hoofd zakken en keek naar de grond. "Vanaf nu gaat niemand alleen weg" Liam keek ons om de beurt doordringend aan. "Begrepen?" Vroeg hij. We mompelde allemaal een "jaa". "Okee goedzo, Niall hoe gaat het met je been?" Ging Liam verder. "Uhmm het gaat al iets beter volgensmij, het bloed tenminste niet meer heel erg" zei Niall kijkend naar z'n been. Bezorg keek ik er ook naar toe. "Denk je dat je mee kunt gaan zoeken naar iets eetbaars?" Vroeg Liam hij klonk nu ook bezorgd. "Met hulp denk ik wel" zei Niall hij probeerde te lachen. "Okee Harry en Louis helpen jullie Niall?" Commandeerde Liam.

Sanne's POV

Ik had gekeken hoe de jongens aan het praten waren met elkaar en waarschijnlijk aan de gewonde vroegen hoe het ging. Ik zal hem snel uit z'n lijden verlossen dacht ik. Ze kwamen het bos in. Snel verschuilde ik me achter een boomstam. M'n hart ging sneller kloppen toen ze dichterbij kwamen. Nu kon ik ze beter zien. Het was raar om ze te zien. De voorste jongen leek het oudst. Hij had heel kort bruin haar. Achter hem liep een jongen met zwart haar, hij had ook een paar stoppeltjes op z'n wangen. achter hem liepen 2 jongens eentje met bruin haar dat alle kanten op stond en een jongen met bruine krullen die op en neer gingen terwijl hij liep. De twee jongens droegen de gewonden jongen hij had kort blond haar. ik had nog nooit iemand met blond haar gezien. ze hadden ook rare kleren aan, ofja hun boven lichaam was naakt. ergens in me was ik gefacineerd, ik had immers nooit 'normale' mensen gezien. Ik was ook altijd benieuwd hoe het in de buitenwereld was. soms had ik wel wat dingen aan m'n vader gevraagd, maar die gaf nooit echt antwoord. Ik volgde ze een tijdje . Wachtend tot ze een pauze maakte. Op een gegeven moment riep de jongen met krullen of ze even konden stoppen. ein-de-lijk.

Nu begon m'n hart sneller te kloppen omdat ik wist wat ik moest gaan doen. Ik pakte m'n Pijl en boog van m'n rug. Pakte een pijl. Trok aan het achterste draad, en richtte op de blonde jongen.

-------------------------------------------------

Comment&vote!! Vertel me Please als ik iets fout doe! Of als het onduidelijk is! 

Xoxo

The Island girl meets One DirectionWhere stories live. Discover now