040

2.2K 115 19
                                    

Het heeft misschien een beetje lang geduurd voor de update, maar ik was aan het brainstormen over een nieuw boek. Ik ben er nog steeds niet helemaal over uit wat voor een het wordt en waar het over zou gaan. Waarschijnlijk wordt het iets uit de tweede wereldoorlog ofzo.

Have fun x

*Caithlyn point of view*

Voordat we terug gaan naar binnen, veeg ik snel mijn mondhoeken schoon, voor het geval dat.
"Heb je kauwgom?" Gewoon wetende dat ik uit mijn mond stink na dat hele avontuur van daarnet.
"Nee." zegt Harry met een brede grijns op zijn gezicht. Ik rol met mijn ogen voordat ik de achterdeur open. Alle ogen worden meteen op ons gericht als we binnen verschijnen.

"Wat duurde dat lang?"
"Ja ehm.." Oké hoe lul ik mezelf hier onderuit? "Harry kreeg een telefoontje van een klant." Oh please Harry, speel mee. "We moeten gaan."
"Oh nu al?"
"Ja." Is het enige wat ik nu even kan zeggen, ik loop richting de stoel waar ik mijn tas en Harry z'n jas pak en ik mijn ogen een keer groot maak als ik hem aan kijk. Hij knikt een keer, om te laten weten dat hij de hint heeft ontvangen.

"Bedankt voor alles, mam."
"Ja wel thuis, rij voorzichtig.
"Tot de volgende keer. Doei."
"Doei." Is het laatste wat ik hoor als ik de voordeur achter me dicht doe. Ik open mijn hand, Harry moet zijn sleutels aan mij geven, ik moet terug rijden omdat hij bier heeft gedronken.

"Dat denk maar." Hij houdt de sleutels achter zijn rug en ik probeer ze te pakken.
"Dat weet ik wel zeker, hier die sleutels." Zeg ik dominant.

Onze lichamen staan heel dicht tegen elkaar aan, zo dicht dat ik zijn adem op mijn wang voel. Ik kijk in zijn ogen en ben het hele idee dat ik moet terug rijden, hij die sleutels aan mij moet geven, even helemaal vergeten als hij zijn lippen op die van mij drukt.

"Ik ga zo'n leuke, speelse dingen met jou doen als we straks eenmaal thuis zijn." Ik slik een keer en huiver als hij dat zegt. "Maar eerst moet je een kauwgom nemen. Je stinkt uit je mond." Hij overhandigt me de sleutels en ik grijp ze beledigend aan.

"Dat is jou shit die ik steeds op moet vangen met mijn mond als jij alle remmen los laat, moet je na gaan wat ik moet doorstaan."
"Tsja zulke dingen kan je soms niet tegenhouden, Cat." Ik haal het slot van de auto en we stappen allebei in. Die luxe auto van Harry is 100x beter dan de mijne, ik moet helemaal wennen aan het idee dat ik nu achter het stuur zit van een BMW die een godsvermogen moet hebben gekost.

"Ik heb wel een heel klein beetje medelijden met je hoor."
"Ik heb medelijden met die 5 andere vrouwen die je hebt gedaan."
Ik doe mijn gordel om, trap met mijn voet op de koppeling als ik de sleutel naar achter draai en de auto start. "Maar ja, jij daagde me uit." Daar zit wel wat in. Ik weet echt niet wat me bezielde toen, ik denk dat het gewoon kwam omdat hij zo godsheerlijk rook, er zo goed uitzag en dat hij zó goed met mijn familie om kon gaan. Ik moest gewoon iets met hem doen, ook om alle spanningen en zenuwen er uit te laten komen. Ik rol een keer met mijn ogen als ik weg rijd en ik de muziek ietsje harder zet.

De autorit naar huis is stilletjes, iedere keer als ik mijn hand op de schakelpook heb liggen legt hij zijn hand op die van mij en maakt hij kleine cirkeltjes met zijn duim op mijn hand. Ik hou van hem, niks veranderd dat. Bij hem kan ik de Cat zijn van voor al die tering zooi die ik heb meegemaakt. Voordat ik werd verkracht was ik niet verlegen, onzeker en bang, toen was ik ongeveer zoals ik nu was, maar dan nog een tikkeltje erger. Ik liet jongens altijd zweten om mijn aandacht te kunnen krijgen, als het eenmaal was gelukt ging ik niet verder dan alleen zoenen. Zodra die jongens daar moeilijk over begonnen te doen liep ik gewoon weer weg. Soms mis ik die tijd, maar nu ik Harry heb kan ik alles doen en laten doen. Ik hoef me nergens voor te schamen, zelfs voor mijn familie niet, dat voelt heerlijk en vertrouwd. Ik zou eigenlijk wel eens willen weten hoe dat bij hem ging.. vroeger.. voordat hij mij had.

Fifty Shades of Fucked Up ~ Deel 1.  HERSCHIJVENDE!!!!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu